Пощенски картички към деня на майката със собствените си

Мама се радва на всякакво внимание от членовете на домакинството си. Обърнете майка си с цветен подарък под формата на пощенска картичка до деня на майката, направена от собствените й ръце.

Пощенски картички към Деня на майката със собствени ръце: материали и методи

За да направите красива пощенска картичка, трябва да имате красива хартия, панделки, маркери или моливи на ръка. Пощенската картичка трябва да е ярка, да пренесе вашата топлина и нежност.

Букет от любов и нежност

Тази пощенска картичка има много смисъл и придава своя вид на ръцете на ръцете на децата, които са събрани в голям букет. За този плавателен съд ще ви е необходим картон, цветна хартия, лепило, лък и маркери.

Картон може да се използва както цвят, така и облекчение. Цветната хартия трябва да е красива с богати цветове. Можете да си купите бат в магазина вече готов и да го направите сами от касетите.

Подготовка на подробностите. За да направите това, прикрепете и очертайте контура на дланта на двете ръце върху цветната хартия (на обратната страна). Изрежете полученото изображение. Направете такива заготовки възможно най-много, като използвате хартия с различни цветове.

Пощенската картичка може да бъде сгъваема или разширена. Ако направите сгъваема карта, тогава букетът е най-добре поставен върху опаковката и вътре впишете думите на желанието.

Залепете букета отгоре, постепенно потъвайте до основата. Залепете най-горната длан, под лепилото редица от 2-3 палми, след това ред от 4. По този начин букетът ще се превърне великолепен и обем. Разнообразувайте цветовете, не залепвайте двете палми от един и същи цвят един до друг.

Залепването на всички длани трябва да направи стъблото на букета. За да направите това, изрежете дългите тънки ленти хартия от зеления цвят в размер на 7-9 парчета. и залепете ги един върху друг в хода на букета за предпочитане наклонено. Поставете ги така, че страничният ръб на една лента да лежи и леко да затваря страничния ръб на другата обиколка.

На кръстопътя на ръцете и стъблото лепи красив лък. Ако искате да направите лъка със собствените си ръце, тогава ще направите такава проста техника.

Вземете два вида ленти с контрастни нюанси. Сгънете една лента на четири слоя и просто друга лента. Поставете един върху друг и го завържете в центъра. Изправете ръбовете на бримките напречно под формата на буквата X.

Приклейте получившийся бант на букет и приступайте к написанию приятных слов для мамы, Название открытки можно написать примерно так: «Букет от любов и нежност для дорогой мамы Имя», а ниже четверостишье с пожеланиями. Не забудьте указать от кого этот подарок и год изготовления. Приятный подарок в виде открытки к дню матери своими руками готов.

Поздравителна картичка с три цвята

С такива цветя можете да изготвите пощенска картичка на деня на майка ви. За да направите това, ще ви е необходима картова основа под формата на цветни или отворени картони, бели хартии, акварел или гваш от различни нюанси или цветна хартия, лепило, мъниста (рингове или копчета) и цветни маркери.

Преди да направите цветя, оцветете обикновената бяла хартия в бои и я оставете да изсъхне. Необходимо е да има няколко нюанса от същия цвят, например тъмно червено, светлочервено и нежно розово.

Ако не искате да рисувате, можете да използвате цветна гофрирана хартия или оцветена обикновена хартия.

Изрежете от хартията 9 кръга с различни размери в диаметър (6 см, 5 см и 3 см). Три чаши за всеки размер. В този случай кръговете със същия размер трябва да имат същия цвят. Сега, на всяка страна в посока от ръба към центъра, нарязани ивици на ширина от 0,5 см, а не повече. Разрезът трябва да се намира на същото разстояние един от друг.

Получените фрикционни кръгове се подреждат едно върху друго и се залепват в центъра. Слоевете на кръговете изглеждат така: в долната част три са големите кръгове, отгоре са залепени три по-малко и над трите най-малки. В средата на цветето лепи красива мъниста или риза или бутон. Едно цвете е готово.

За красотата на пощенската картичка направете такива цветя възможно най-много и ги подредете по-тромаво един към друг или около периметъра на пощенската картичка.

До цветята, които можете да подпишете, например: "Happy Ден на майката!", И вътре в картата, за да напишете поздравления и стихотворения.

Пощенска картичка в стила на укротяване

Тази техника не е трудно да овладее дори майстор на начинаещи. Нежно и твърдо ще изглежда като картичка с цветя или шарки в стила на укротяване.

За работа ще ви е необходима специална цветна хартия, игли, лепило, картон, шаблон, кристали, пайети и игли за плетене.

Техниката се състои в завъртане на многоцветни ленти хартия, които им дават различни форми, а след това полученият елемент може да бъде залепен в равнината и да направи с него обемна композиция.

Ленти от цветна хартия са навити под формата на спирала върху тънък обект. За намотаване можете да използвате игла, игла за плетене или тънка пръчка от химикалка.

За да получите красив модел, трябва да го огънете с ръцете си или с помощта на чужди предмети (например, натиснете го срещу писалката - ще получите полукръг, ще стиснете до ръба на масата - ще получите правилен ъгъл и т.н.).

По този начин можете да направите елементи от хартия, извити в спирала.

Съберете няколко резултатни елемента в една форма. Така например, пет червени венчелистчета са залепени заедно от всяка страна в кръг. Появява се цвете. Венчелистчета от зелен цвят са залепени заедно под формата на стълба - се получава стъбло с листа. За да се гарантира, че детайлите са залепени, те се фиксират с игли, докато лепилото изсъхне.

Можете да направите по-сложни елементи, като комбинирате няколко детайла с различни форми и размери.

При създаването на композиция е важно: първо, малките части се закрепват заедно, а след това целият сглобен продукт се залепва към равнината. В нашия случай тази равнина е външната страна на пощенската картичка. По този начин можете да подредите цветя на картата.

Не забравяйте да включите красивите думи на поздравления и желания за добро здраве на любимата си майка.

Пощенски картички към Деня на майката със собствени ръце: съвети на професионалисти

• Използвайте картон като основа за пощенската картичка. Можете да го украсите чрез рязане и заобляне на ъглите. Можете също да лепете тънка лента около периметъра на пощенската картичка.

• Във вътрешната част на пощенската картичка на разпространението или на гърба й, не пишете с големи букви датата и годината на работа. Представете си как ще бъде интересно за майка ви, гледайки през стари шкафове, за да откриете вашата изкуствена карта. Тя непременно ще иска да помни, когато направихте този подарък за нея, а датата тук ще бъде полезна.

Share:
Comments