Подстригване на мъжете. кратко, средно и дълги прически за

Противно на стереотипа, че е жена, която трябва внимателно да се следи да изглежда красиво в обществото, на работното място и у дома, за мъжете тази точка е не по-малко важна. В този случай не става въпрос само за полирани обувки и чист костюм, но и за такъв важен елемент като прическата. Мъжките подстригвания формират образа и стила на по-силния пол, правят човека по-елегантен и добре поддържан. В зависимост от структурата на косъма, възрастните и стилистичните предпочитания, прическата на мъжете може да бъде кратка или дълга, класическа или творческа, създадена ръчно или с помощта на специална машина.

Къси прически за мъже

Къси прически са винаги в търсенето, защото те имат предимства като удобство и приложимост. Въпреки това, модели на преки пътища доста, те могат да бъдат едновременно класически и много оригинални, допълване или създаване на определен стил. Основната разлика е в малката дължина прически на коса от двете страни и горната част на главата. Така например, традиционните "спортни" прическа изисква една и съща дължина на косата по цялата площ на главата, там прически след отстраняването на косата над ушите и от двете страни, наляво по челото или задната част на линията. А доста разпространена опция сред тийнейджърите - на творчески решения на всякакви чертежи vystriganiem

Средни прически за мъже

Средние стрижки — это самый большой раздел в мужском парикмахерском искусстве, поскольку разновидностей таких причесок огромное множество. Речь идет о лесенке, каскаде, прическах с длинными прядями и выстриженными боками, средней длины волосах спадающих на глаза или заложенных за уши, удлиненной шапочке, коротко остриженных волосах в комбинации с густой длинной челкой, ниспадающей до уровня скул, длинных прядях на макушке и укороченных боках. Довольно популярна стрижка, которую принято называть «а-ля Бред Пит». Нельзя не упомянуть и о традиционной классике, которая всегда актуальна.Средни прически за мъже предполагают немало вариаций укладок, в зависимости от ситуации.

Дългите прически за мъже

За дълга коса в цялата история са били третирани по различен начин в Средновековието са били знак за сила и благородство олицетворява мъдростта и куража, ситуацията се е променила радикално в Съветския съюз, в периода, човек с дълга коса се считат за ненадеждни. През втората половина на мъжките XX век прически за дълга коса предпочитани "пичове" и музиканти композира и изпълни рок или метал, което се дължи на продължителността на техния собствен коса трябваше да изтърпи доста сериозна атака от страна на обществеността. В XXI век, мъжки прически за дълга коса са доста популярни сред тях са каскада стълбата, асиметричен дизайн на среза. Ако човек иска да носи дълга коса, прическа трябва да се избира в зависимост от вида на косата - груби косми - силно заострени каскада - мека и гъста коса на главата - може да бъде всяка промяна - тънка и слаба коса - дълга прическа не се препоръчва по-тежките случаи, Можете да изберете един творчески, например, косата в стила на "емо".

Младежки прически

Младежки прическа - по-скоро положителни и въображение посока, като правило, по модела на тази секция показва признак на тормоза и смелост, например, през текущия сезон хит беше прическа ", Том битка" (коса подстригана капачка, има дълга наклонена ресни, която виси от едната око). За повечето младежки прически, има небрежност. Тя все още не е загубила своето значение подбиват прическата, която има история на повече от век (от двете страни и отзад на къса коса, в централната част на най-дългата). Тийнейджърите обичат да бъдат различни от връстниците си, често прави прическа а ла "не като всички останали", формира подобен ефект чрез промяна на дължината на веригата г. "таралеж", и т.н.

Модерни прически за мъже

Ако говорим за модата за подстригване, има силна тенденция да се върнем към старите традиции, класическите варианти и късите прически винаги са актуални. Този сезон, асиметрията е популярна, често косата е по-скоро традиционна, а необичайната е създадена благодарение на оригиналната форма на бретон, която може да бъде нарязана наклонена, права или изтръгната. На удължена коса изглежда страхотна прическа в стила на Виктор Цой, този модел може да се нарече хит на сезона. Косата със средна дължина всъщност е малка усукване, създавайки романтичен испански стил. Популярни модели на ретро, ​​50-те и 60-те години, таралежи с различна дължина, както и прически "под нулата".

Подстригване на мъжете с пишеща машина

За да създадете прически с домашни условия, са създадени машини за прически, с тях не само можете да украсите прическата "Котовски", но и да вземете няколко варианта на прическите. Резултатът зависи от много фактори - вида на примамките, задълбочеността на предварителната подготовка на косата (гребен, мокро и т.н.), умението на лицето, което се занимава с подстригване. С помощта на машината можете да променяте дължината на косата, да изрежете уискито, да премахнете косата около врата, така че мъжът да изглежда привлекателен и чист и дори да създава прости рисунки. Вариантите на прическите за мъже са много машина, просто трябва да включите фантазията или да разгледате снимките на моделите на нашия ресурс.

Спортни прически за мъже

Както знаете, мъжете не обичат да прекарват прекалено много време в това, което според тях са безполезни неща, повечето хора смятат, че е абсурдно, че представителите на справедливия пол прекарват доста време сутрин за измиване и стилизиране на косата. Най-често мъжете предпочитат да носят спортни подстригвания, защото грижите за тях изискват минимално време. Преди около половин век спортните подстригвания се отнасят само за хора, участващи активно в различни спортове, косата не се намесва по време на състезанието и позволява да се постигнат резултатите, с които човек е способен. Това е удобството на спортните подстригвания, които ги правят невероятно популярни, в резултат на отделен клас прически, които са мигрирали към ежедневието. Днес никой няма да се изненада, ако види бизнесмен или банкер със спортна подстригване. Обикновено, спортен прическа - това е къса коса и обем в горната част на главата. През последните години е станало модерно да се удължават бреговете или да се правят леки направления.

Мъжка прическа 1 Подстригване на мъжете 2 Подстригване на мъжете 3 Подстригване на мъжете 4 Подстригване на мъжете 5 Подстригване на мъжете 6 Подстригване на мъжете 7 Мъжка прическа 8 Мъжка прическа 9 Мъжка прическа 10 Мъжка прическа 11 Мъжка прическа 12 Мъжка прическа 13 Мъжка прическа 14 Мъжка прическа 15 Мъжка прическа 16

Коментари

Таня 31.03.2016 И избрах номер 7 за себе си))))) Почти идеалният ми човек, добре или точно идеал))) и подстригване, профил и изразена доброта ... Ах ... Като цяло предпочитам късо, дори спорт Подстригване на мъжете. Харесва ми, когато човек изглежда толкова сериозен. Лида 03-31 / 2016 Е, какво ще ... Първа снимка, много не дори какво ... и ми харесва, когато прическата е асиметрична. Всеки там vyschipy и снимки)) Много творчески изглежда! Обичам добре подготвени мъже, макар и с дълга, макар и къса прическа. основното нещо - това беше добре оформено. Валя 03-31 / 2016 И аз не обичам средните прически на мъжете. Те, странно, са много по-дълги от дълго, предават един човек - женственост. И това не е моят вкус. Но с дълга коса, мъжете знаят как да изглеждат мъжествени. Сред моите познати има хора, които носят дълги прически. Iriška 03-31 / 2016 Момчето на снимка 14 ме плаши директно ... Този поглед ... Не, не бих искал да го срещна един по един))) И тук има 12 снимки .. Истинският мачо! Въпреки че .. Те също не са моят тип. Предпочитам мъжете с къса коса и не прекалено красиви. Лили 03-31 / 2016 Ами ... третата опция определено не е моя ... 16).) Сред тези мъже, представителят на осмата снимка се отличава благосклонно! Такива ... или нещо за себе си. Аз абсолютно не обичам мъжете, които не са дори с дълга коса, но със средна дължина на косата. нито тук, нито тук ..)))
Share:
Comments