Омагьосаният канадски отиде в търсене на чужденец в ирландия

Истинската любов не познава граници, това е мнението на младия канадски Санди Крокър, който реши да разбере сред няколко милиона жени от справедливия пол на Ирландия момиче, което тя видя само веднъж в живота си.

Романтична история започва през лятото на 2011 г., когато Санди пътува до Ирландия. 34-годишен млад мъж видя червенокоса момиче в кафене, седнало на масата и закуска. Канадецът реши да отиде при ирландците след края на яденето си, но разговорът се оказа много кратък. Момичето имаше малко разговор с момчето и се оттегли, а нейната памет все още живее в сърцето на Санди Крокър.

Убеден, че този мистериозен непознат е неговата съдба, един екстравагантен канадски с много консервативна професия на зъботехник отива в търсене на червенокоса нимфа.

Sandy Крокър пътува до големите градове в Ирландия и търсят червенокосо момиче на 20-годишна възраст с сладък vesnushkami.Poka млад мъж набраздяване европейски букмейкъри са решили да печелят допълнително пари за мечтата си и да вземат залози за изхода от романтичната история. Офертите, че канадската намира непознат и се ожени за нея, приети 50/1. Организаторите са дошли с друга опция, както и резултата от ситуацията - един млад канадски може да се намери в Ирландия, за жена, но тя не е дама която той среща през лятото на 2011 г., посочените цени на подобно съответствие се приемат 10/1.

Търсената компания на канадския любовник се наблюдава в много страни по света, ситуацията е активно обхваната в пресата.

Share:
Comments