Karnivit q10

Всяко лекарство за загуба на тегло, появяващо се на пазара - всъщност, загадка. Какво е включено в неговия състав? Как действа тялото? Какви са неговите предимства и недостатъци? Днес известният наркотик "Karnivit Q10" е призован в съда на нашата редакция.

carnivit-q10

Оказва се, че хората отдавна имат "магически ключ" в ръцете си, за да решат проблема със загубата на тегло. И този ключ се нарича L-карнитин, тя е основната активна основа на наркотиците Carnivitis. L-карнитин е известен повече от 100 години и повече от половин век, най-задълбочените научни изследвания на участието на карнитин върху метаболитните процеси в човешкото тяло. Най-важната задача за отслабване е проблемът с използването в тялото на мазнините и продуктите от техния метаболизъм. Тя е тя и изпълнява L-карнитин. Това като ключ отваря тайните врати и увеличава пропускливостта на клетъчните мембрани. Мастните киселини, един от метаболитите на разграждането на мазнините, лесно проникват във вътрешността на клетката и се разцепват там. L-Карнитинът не увеличава интензивността на разцепване на мастната тъкан, а само подобрява приема на клетките от клетките, като по този начин се предотвратява натрупването на мазнини в подкожните тъкани.

Влизайки в човешкото тяло като съставка на лекарството, L-карнитинът: • Активно допринася за намаляване на телесната мастна тъкан на човешкото тяло и предотвратява образуването му. • Увеличава интензивността на изграждането на мускулите чрез увеличаване на синтеза на протеини и гликоген и активира процесите на разцепване на млечна киселина. • Благоприятно въздействие върху сърдечния мускул, сърцето става по-обучено и по-малко уморено.

Друг компонент, който е част от "Carnivit Q10" е естественият активатор на клетъчното липидно окисление - коензим "Q10". Тя "работи заедно" с L-карнитин, който увеличава приема на мазнини от клетките, а коензимът "Q10" ускорява окисляването на мазнините и намалява количеството мастна тъкан в организма. Успоредно с този коензим "Q10" допълнително увеличава потреблението на кислород от клетките на тялото, което също увеличава тяхната активност. Това е основният механизъм на действие на лекарството.

За да се регулира този хаос с разцепването на мазнините и консумацията на кислород, естественият регулатор на тези метаболитни процеси, липоевата киселина, беше въведен в Carnivita. С увеличен стрес върху тялото по време на загуба на тегло, той понижава "лошия" холестерол в кръвта и предпазва черния дроб на човека от прекомерно претоварване. Това се доказва от изследването на Московския изследователски институт по диета. Според тях лекарството "Carnivit Q10" наистина допринася за естественото намаляване на обема на мастната тъкан и намаляването на телесното тегло. Освен това предпазва човек от затлъстяване, промени в състоянието на кожата, появата на целулит и ранното стареене на целия организъм.

Share:
Comments