Резидент на великобритания 850 пъти отказва работа поради

Работодателите постоянно не искат да приемат 25-годишната Сам Братъл на желаната позиция. Причината за редовния отказ за работа е внушителната тежест на жител на Лондон - момичето тежи 133 килограма. Сам вече е установил някакъв рекорд, след като е получил 850 откази, за да си намери работа. Братъл успешно завършва курсове за гледане на деца и получава специалността на помощник-учител, но в продължение на четири години тя неуспешно е изпратила резюме, опитвайки се да си намери работа.

"Работодателите използват всякакви оправдания, просто не искат да приемат мазнини." Това е много несправедливо и обидно ... Не е моя вината, че имам проблеми с хормоните. "Нямам нужда от ползи и аз не заблуждавам никого", казва Сам.

Момичето казва, че многократно се е опитвала да намери работа в ресторанти и барове, искала да си намери работа в офиса и центъра за обаждания, но всичките й усилия са приключили с неуспех. "В интервюто винаги се държим правилно и се опитвам да направя добро впечатление и те ми казват, че нямам достатъчно опит, мисля, че е забулен" ти си твърде дебел, така че няма да те вземем ", казва Сам.

Безработна англичанка смята, че е станала жертва на истинска дискриминация и планира да започне глобална кампания за защита на нейните права. "Обществото се отнася до хора с наднормено тегло, които са твърде критични! Не ме съдете или не посъветвайте по-малко." Аз съм принуден да получавам обезщетения не защото не искам да работя, просто не е нужно да избирам ", призна Сам.

Младото момиче е убедено, че правителството трябва да предостави на затлъстелите хора възможността да направят за сметка на състоянието на операцията, за да намалят стомаха. Сам вярва, че това е единственият начин да се води пълен живот, защото другите възможности за намаляване на теглото за него са неефективни.

Share:
Comments