За какво си мечтаят ръцете

Какви ръце мечтаят - в мечтата на Милър

Красивите ръце в един сън представят отличен професионализъм, слава и уважение в собствения си кръг. Грозни или грозни ръце мечтаят за неприятности. Оръжие оцветено с кръв - до временно отчуждение сред околностите. Ранената ръка мечтае, че трябва да пожертвате нещо много скъпо.

Изгори ръцете си в сън - до грешка в живота, която ще доведе до загуба на нещо ценно в името на богатството. Да мечтаят в съня ръцете космат - на силни партньори и конкуренти в работата. Тази мечта трябва да се разглежда като предупреждение, че трябва да избягвате интриги срещу хора, верни на вас. За да видите ръцете си твърде големи - да се доближите до вашата целенасочена цел; малки ръце в мечта говорят за необходимостта от засилване на усилията за постигането им.

Ако видите ръцете си мръсни в съня си - тогава можете да бъдете несправедливи към близките си. Жена в съня си да се възхищава на собствените си ръце - на множество любовни победи. Ако някой мечтае някой да я целуне, да я вземе от ръката, тогава тя трябва да бъде по-предпазлива за действията си.

Да видиш в сън в ръцете на огън и да не чувстваш топлината - до голям успех. Да виждат ръцете си вързани - трудности, да ги разгърнат - да овладеят инициативата. Сън за ампутирана раздяла на ръцете или за взаимни упреци на съпрузи. Тази мечта също предупреждава за възможността за измама.

За какво мечтаят ръцете ви - ромска мечтана книга

За да видите изтеглената ръка, трябва да получите помощ. Ако мечтаете за една ръка, която блокира пътя - тогава трябва внимателно да обмислите плановете си за бъдещето. За да видите една счупена ръка - до смъртта на роднина (лявата - жената ще умре, точната - до смъртта на човека). Да видите космат ръка е за пари.

Това, което ръцете сънуват - според мечтата на Мороз

Да виждаш ръка в сън е трудна работа; да се счупят - на интригите на завиждащите хора, от които ще страдате. Красиви ръце мечтаят за успеха в бизнеса малки ръце - ще оставиш важна работа от неверни приятели.

Какво си мечтаят ръцете - английска книга за сънища

Да виждаш ръцете си мръсни в мечта - да унижиш заради участие в недостойни дела, заради които ще страдаш много. Да ги видим пресичани - до неприятни проблеми. Да се ​​разклати ръката на някого в сън - да се върне приятел или помирение след кавга.

Това, за което ръцете мечтаят - според френската книга за сънища

Да мечтаеш в сън - да се увериш в лоялността на приятелите си; Да видиш счупена ръка - на болест на приятел или семейни проблеми. Подути ръце в неочаквано обогатяване. Млада жена вижда космати ръце в сън - на красиви и щастливи деца.

За какво мечтаят ръцете ви - в книгата на мечтите на Цветков

Да мечтаеш в мечта за длан - до знак за съдба. Да си миеш ръцете в сън - да се отървеш от притеснения; да види дясната си ръка - да се отърве от болезнените обстоятелства. Сънувайки космати ръце - за пари и успех.

За да държите ръка на близък или приятел в съня си - да проверите съвместни тестове, които ще засегнат връзката ви; с враг или състезател - в ситуация, в която можете да се примирите с него в случай на желание. Дръжте ръката на непознат - участвайте в благотворително събитие; фантастично или фантастично създание - да се срещнете с невероятен човек, на когото искате да помогнете.

За да видите в мечта на врагове, които държат ръце - на непосредствената им битка, в която може да бъдете замесени.

Какви ръце мечтаят - в книгата за сънища на Хасе

Да видиш в съня дясната ръка - на един предан приятел; ляво - към измяна. Загуби ръка в сън - до смърт на приятел. Сънуващите мръсни или ранени ръце представляват загуби. Сгънати ръце мечтаят за завистливите лица; Малко - за изневярата на приятели или колеги, красиви или силни - до голям успех. Ако измиете ръцете си в сън, тогава ще получите защита.

Това, за което ръцете мечтаят - мечтата на Менегети

Според Менегети ръцете в съня са символ на действие. За да видите ръката отделно от тялото - на нестабилност на ситуацията или ниско самочувствие.

За какво мечтаят ръцете ви - една езотерична книга за сънища

Погледнете ръцете си в сън - към проблеми и работа; измийте ги - за почивка; виж мръсно - до лош бизнес и разкаяние; целуване на ръцете ви - ниско в реалния живот; да боли - карат се с приятели. Да се ​​разклаща ръката на някого в сън - да помагаш от приятел, да гледаш отстрани на тялото - да се чувстваш безпомощен.

Коментари

Юлия 02/08/2016 Имах мечта, че ръцете ми са били шпионирани от хора ... Ръцете ми не са мръсни, нищо подобно на живота. Те просто стоят шпионин ... Защо това?
Share:
Comments