Виртуална любов: самозаблуда или реалност

Един млад мъж ви пише виртуални любовни писма за половин година. Той твърди, че когато е видял снимката ви, той се е влюбил от пръв поглед и когато ви разпозна по-близо (чрез Skype), той напълно загуби главата си.

Но вашата комуникация и признанията на любовта са ограничени до Интернет. Виртуалният любовник обяснява, че сега не може да се срещне с вас, но копнее за това много. И тук чакате треперещия момент на истинска среща, която никога не може да дойде. И ако това стане, то носи много разочарования. Много хора знаят тази ситуация.

Има ли някаква виртуална любов, която влиза в реалния живот?

Жените са по-романтични и вярват, че от другата страна на монитора е мъжът на нейните мечти. Той говори прекрасно, любезно я нарича. Казва, че има добра работа и прилични доходи, а това не е само тя - възлюбена. По тези думи той нежно подсказва, че вече е намерил единствения си. И жената вярва, започва да фантазира и да излезе със сценарий на бъдещи отношения.

Но, както показва практиката, практически не съществуват млади, успешни и успели мъже, които търсят своите жени в Интернет.

В Интернет мъжете искат да се срещнат за определени цели.

  • Намери жена за забавление, Това е, което повечето виртуални мъже търсят: лесен, безгрижен секс за един или двама души. В същото време 50% от тях са официално женени.
  • Намерете събеседник, Мъжете също искат комуникация. И когато не виждате човек, можете да му кажете по-откровени моменти и да "излеете душата си".
  • Да разбереш женската психология, Човек иска да познава по-добре жените и техните желания чрез виртуална кореспонденция.

Друг рядък случай, когато човек се запознае с Интернет; търсене сериозни взаимоотношения, Защо това е рядкост? Защото човек е подреден така, че да не взема жената сериозно, без да я познава добре. В допълнение, мъжете предпочитат първо да видят и след това да разберат.

Ето защо красивите дами трябва да помислят защо виртуален фен толкова бързо се влюби в нея и вече иска официално да формализира връзката. Това не е характерно за адекватни, честни и достойни мъже. Като правило, причината за виртуалното му познаване лежи на повърхността. Често този познат е разумен и самоусъвършенстващ се.

Но има прилични мъже, които също се надяват на съществуването на любов в Интернет. Те бързо се съгласяват на истинска среща, в която и двамата могат да бъдат разочаровани един от друг.

Това е така, защото във виртуалната комуникация не знаем истинския събеседник и често мислим неговия образ - ние сме ангажирани със самозаблуда. И когато се срещнем, се оказва, че образът, който изобретихме, не е вярно. Ние даваме на виртуалния любовник качествата, които искаме да видим в него.

Необходимо е ясно да се прави разлика между реалния живот и виртуалния живот. Това са съвсем различни неща. Много често в интернет се намират груби, тирани и мъже-гиголо, които по-късно ограбват жени.

Особено предпазливо жените трябва да третират виртуална любов с чужденци. Често такава кореспонденция води до факта, че вдъхновена от думите на любовта, дамата хвърля съпруга си, работи и отива при принца в чужбина. И по-късно се връщат унижени и без пари.

Щастлив съм, когато виртуалната любов се превръща в реален живот. Но те не надвишават 5%.

Във всяка ситуация има изключения, така че виртуалната любов може лесно да се превърне в щастлив билет. Основното нещо е да не губите главата си от виртуални комплименти и да не отлагате срещата "на живо", което ще ви позволи да познавате по-добре човека.

Текс: Светлана Ахи

Share:
Comments