Тайната на една успешна дама: за тези, които искат да се

За да станете успешни и щастливи, трябва непрекъснато да се движите напред и винаги да сте в добра форма, но много от нас имат семейство, деца, които изискват вашето внимание, как да направите всичко?

"Защо през деня само 24 часа?"

Признай, че някога сте имали този въпрос. Когато работата е на работа, но искате да прекарате известно време с близките си или трябва да помагате на детето с уроците. В съвременния ритъм на живота става все по-трудно да се комбинират щастието в кариерата и семейството, а това не е спомен за обикновени радости като среща с приятели или любимо хоби.

Има няколко прости начина за рационално използване на деня и намиране на време и енергия за всички неща. И всичко това започва с нашите биоритми

Бухал или чучулига?

Смята се, че най-продуктивното време за мозъчна активност е от 10 часа до обяд.

Колкото по-рано си лягате и се събуждате по-рано, толкова по-добре за тялото си. Ранното пенсиониране и ранното възстановяване най-добре се комбинират с естествените биохимити. Според учените от Корейския университетски колеж по медицина нощният живот нарушава работата на биологичния часовник на организма, което оказва влияние върху състоянието на неговото здраве. Така наречените сови (хора, които спят късно и стават късно) са изложени на по-голям риск от развитие на заболявания като диабет, метаболитен синдром, мускулна слабост.

Заспате твърде късно, обърквате тялото си - чудно ли е, че на сутринта сме отгледани само с чаша силно кафе.

Между другото, чаша не силно кафе от сутринта е много полезно за здравето, тъй като ускорява метаболитните процеси в организма.

Идеална закуска за една успешна дама

Без значение колко искате да ограничите кафето си със сандвич или бисквита, помнете - за организма ни е жизненоважно да получите хранителни вещества преди да започне активна физическа и умствена работа, в противен случай просто няма достатъчно енергия за всичко.

Важно е закуската да е пълна, но да не е твърде висока в калории. Една полезна закуска за една истинска дама, която иска да запази фигурата си, докато е весела и здрава, трябва да включва плодове или плодове. Те могат да се добавят към овесена каша, кисело мляко, мюсли, извара. Един добър избор би бил банан, грейпфрут, оранжево или ябълка.

Важно е да запомните, че прескачането на закуската е невъзможно, прескачането им и лечението с лек обяд, непременно ще искат да компенсират липсата на енергия с изобилна вечеря. Спянето на пълен стомах е вредно както за фигурата, така и за здравето като цяло.

Управление на времето за обучение

  • Научете как да планирате деня си. Така че няма да забравите важните неща и не се отпуснете напред. Само без фанатизъм - след като сте планирали твърде много неща за деня, няма да оставите време за себе си
  • - Защото време - забавен час. Помниш ли колко време погледнахте снимките вчера в Instagram или VKontakte? И тогава колко трябваше да остана след работа, за да завърша всичко? Решително отхвърлянето на безсмислени занимания, които не носят полза и отнемат време, или поне губите време, след като сте завършили цялата работа.
  • Решете проблемите на части и, ако е възможно, дори делегирайте (подчинени, служители, приятели). Но най-важното е да не пишете неотложни въпроси, които изискват вашето участие - те няма да изчезнат сами, но те могат да станат по-сложни.
  • Не забравяйте да поддържате здраве! Абортите са общи за всички, никой не е имунизиран от това. Не се колебайте да помогнете на тялото в такива ситуации - естествените стимуланти ще ви върнат обратно до нормалното и ще ви дадат сила, за да завършите успешно една трудна ситуация.
  • Не бързайте, не спирайте. Петнадесет минутните почивки рядко повлияват успеха на целия бизнес, но ви позволяват да разсеете, да разберете какво се е случило и да планирате ефективен край на работата.

Тези съвети на пръв поглед изглеждат прости, но в тяхната простота и тайната на успеха е приключена. Опитайте се да се придържате към тях и се уверете, че времето може да е достатъчно за всичко!

Енергия за целия ден

Понякога стриктният ред на деня и правилното хранене не са достатъчни. Ако по средата на деня, в който смятате, че вашият вътрешен заряд до краен предел, не можете да се концентрирате и да се чувстват абсолютно разбита, обърнете се към вашия Elkar - препарат, който съдържа L-карнитин, естествено вещество, което играе важна роля в енергийния образованието и обмена на веществата в нашето тяло. L-карнитин присъства в много органи и тъкани, доминира в тези, в които производството на големи количества енергия, необходима за нормалното функциониране (сърце, мозък, мускули, черен дроб, бъбреци). Необходимостта от това е индивидуално и е 200-500 мг на ден, но на по-динамичен темп на съвременния живот необходимостта карнитин увеличава в пъти, не е липсата на него, и може да има слабост, летаргия, намалена активност на имунните клетки.

И тогава управлението на времето няма да даде резултат - ако няма сили, няма значение как разпределяте случаите. Елкар енергизира, дава сила за успешен и изпълващ живот, повишава устойчивостта към стрес и физически стрес. С такъв асистент ще можете да решавате настоящите проблеми със 100% ефективност, да оставяте силата и времето си за себе си и за семейството и да ви прави щастливи.

Надяваме се, че тези прости препоръки ще Ви помогнат не само да управлявате всичко, но и да поддържате младостта и енергията си в продължение на много години напред!

Share:
Comments