Съпругът не иска секс - какъв е проблемът, грешката на

Жените са склонни да мислят за мъжете, тъй като тези, които винаги искат секс.

Ето защо, когато любим съпруг започва да избягва удовлетворението на жена си, тя има безброй подозрения и множество комплекси.

Как да разберете причината за внезапното изчезване на сексуалното желание и как да възобновите един интимен живот? Сега ще го разберем.

Той не ме иска - каква е причината?

Първото нещо, което трябва да се направи, е да се намери отговор на такъв неотложен въпрос "Защо?" Как искате да има такива инструкции на всеки представител на мъжки пол, къде ще бъде посочено в коя ситуация трябва да се търсят причините за разбиването на механизма и как да се коригират. Но хората не са роботи, а инструкциите не са прикрепени към тях и затова ще трябва винаги да се занимават с всичко сами.

Причина №1 — рутина в постели

Е, кой от нас не е чул, че интимният живот може да стане монотонен? Може би всеки е чувал за това, но не много хора правят аналогия с собствения си живот. Не е достатъчно само да се задоволят физиологичните нужди, е необходимо сексуалният живот да означава и вашата духовна интимност. Ако сексът за един човек е просто рутинно задължение, рано или късно той ще започне да избягва този процес, оправдавайки го със стандартни оправдания като "уморен", "да иска да спи" и т.н.

Причина номер 2 - избледняването на страстна страст във времето

В началото на връзката почти всички двойки имат бурен интимен живот. Партньорите не могат да се насладят един на друг в изобилие и въпроса "Защо човек не иска секс?" Не се случва дори на хората. Но с течение на времето съпругът свикна с измерения ритъм на живот, който в някои случаи добавя известна тъга и елиминира всяко сексуално желание.

Причина номер 3 - умора, нервност

Оказва се, че извинението "Аз съм уморена" не винаги е извинение, а понякога дори и тежък аргумент. Проблемите на работното място често засягат семейния живот на хората, включително сексуалните отношения на съпрузите. Работата е, че много хора не знаят как да оставят същите тези проблеми на работа и упорито да ги вкарват в къщата поради това, че постоянно не могат да си позволят да си почиват и да отделят време на любимата си жена.

Причина # 4 - кавги, скандали

Представители на красивата половина на човечеството обичат да гледат филми / четат книги, където бурния скандал на съпрузи завършва с не по-малко бурни сцени в леглото. Но животът черпи няколко други гледни точки и вместо луд секс, вие получавате обиден съпруг и стена на мълчание за една седмица.

Причина №5 — разница в биоритме и темпераменте

Съпрузите имат различни планове за деня, техния живот в различни биоритми, и следователно, когато човек копнее за интимност вечер, а другият, идващи от работа, заспива и сексуалното му желание се появява едва сутринта.

Също така темпераментът играе важна роля. Един секс е достатъчен веднъж седмично и някой не е доволен от ежедневния сексуален контакт. Тук, в паметта отново, идват първите години от семейния ви живот и възникват истерични изявления: "Но всичко е наред преди!" Тук ролята играе фактът, че вече сте свикнали един с друг, се радвате на най-доброто и сега започвате да се адаптирате към обещаващите и дългия семеен живот, където всеки трябва да е удобен.

Причина номер 6 - продължително отсъствие на секс

Психолозите препоръчват да се практикува въздържание от секс в рамките на една седмица, максимум две, за да се увеличи сексуалното желание и сексуалните действия да станат по-ярки. Но някои двойки поради вечния шум и заетостта удължават този период в продължение на един месец и още повече, което е изпълнено с негативни последици. Двойката в този случай може дори залив желание за сексуална активност, тъй като в този има някакъв комфорт - сутрин закуска в движение по цял ден се грижи, а вечер да се прибера вкъщи и веднага се прилага за възглавница за глава, или пръчки в друг телевизионен екран. Сексът, както виждаме, не е включен в този списък.

Започнете да изградите сексуален живот

Ние трябва да започне от просто да говори с мъжа си, а това не трябва да се говори тире, моля, отидете в леглото, и открита дискусия, за да разбере какво е вашето пречка за сексуална активност. Въпреки това, не поставяйте прекалено много надежда в такъв разговор. Едва ли един човек и той може да се определи ясно, че тя пречи на ритъма на живот преситени или ви казва, че вашите биоритми не съвпадат. Така че, трябва да направим нещо въз основа на нашите собствени съображения. Когато причините са ясни, е време да продължим с елиминирането им. И така, какво може да се направи?

• Организираме романтична вечер

Оставяме децата на баба ми, подготвяме вкусна вечеря, светли свещи и всичко според стандартния сценарий, тук нестандартното продължение е по-важно. Но трябва да направите това през уикенда, когато съпругът е свободен и отпочинал, а не когато се завръща в къщи почти в полунощ, а след това сте в съблазнителен килим, чакащ страстна вечер.

В такъв момент не можете да говорите за работа, домашни тревоги и т.н. Говорете за всякакви малки неща, помнете добри моменти от миналото, включвайте приятна релаксираща музика. Целта на тази вечер е да напомни на човека за неговите директни задължения в леглото и да си припомни колко удоволствие сексът носи с любимата жена.

• Направете любимия си масаж

Представете си тиха вечер, вкусни миризми на ароматни масла, които се разпространяват в стаята, ръцете ви внимателно масажират тялото на любимия човек. Този процес трябва да донесе удоволствие и на двама ви. Такава сесия не може да завърши по друг начин, освен за секс.

• Промяна

Не става въпрос за това, че съпругът ми спря да ви желае поради някакви недостатъци на външния му вид или немаркирано лице. Но всеки човек много повече ще иска да си легне с жена в красиво бельо, дори ако внезапно напусне тялото на любимия си, а не когато носи обикновени черни бикини и неотбелязан сутиен. Това не е толкова малко, така че във всеки един от тези случаи тази точка не си струва да липсва.

• Съблазнявайте от разстояние

Ако вашият съпруг не е склонен да се прибере у дома в 21 часа и по-късно и той не се уморява много, той може да започне да хвърля SMS на него вечер, в който да опише еротичните си фантазии. Но трябва да направите това само, ако сте сигурни, че телефонът на съпруга ви няма да бъде в ръцете на негов приятел и няма да получите в неудобно положение.

• Пречупете собствените си стереотипи

Този метод е подходящ за доста смели дами. Може би съпругът ви е свикнал с факта, че вие ​​сте доста срамежлив, но е време да се промени, тъй като скромност в леглото също последователно отразени в сексуалния живот. И сега ние обръщаме всичките 180 градуса. Например, отидете на някакво събитие, след като напуснете къщата "трагично" декларират, че са забравили да носят бикини. Изненадващо, съпругът й и думите му относно нуждата да се завърнат у дома, отговарят, че никой няма да знае за него. Повярвайте ми, в нощта след събитието ще се помни дълго време, това ще доведе до сексуалния си живот някои подправка.

• Секс на необичайни места

Да, секс в морето или в планините - това не е изобретяването на луди хора на еротика. Това е необходимо, особено когато вашите опити за разнообразяване на сексуалния живот все повече се провалят. Не е това, което съпругът ви познава. Събувайте, забравете за сдържаност, има само вие двамата.

• Флирт

През първите години на съвместен живот присъствието на флиртуващите в една връзка дори не се обсъжда. Разбира се, съпрузите флиртуват помежду си, съблазняват с външен вид и сякаш са случайни движения, но след това може да изчезне. Научихте ли за връзката си със съпруга си? Тогава този метод е за вас. Опитайте се да флиртувате с любимия си колкото е възможно повече, внимателно го хванете за ръка, целунете го и го прегърнете на среща. Всички тези дреболии играят изключително важна роля, защото интимният живот трябва да бъде подновен на етапи и започвайки с флиртуването е отлична идея и първата стъпка към насилствен секс.

Митове: защо човек не иска секс

1. • Има любовница

Странно е, но тази мисъл първо идва на главата на жената, веднага щом осъзнае, че сексът в живота й става все по-малък. Не, ние не се опитваме да защитим един човек, между които наистина има много, които са способни на измяна. Но не е необходимо при първите подозрения да се организира грандиозен скандал и да се победят прибори. Ако наистина искате, можете спокойно да видите телефона на съпруга си, да наблюдавате поведението му. Основното нещо е да не прекосите линията и да не показвате подозренията си, защото ако човек наистина не е виновен за нищо и просто се уморява на работа, вашите мисли за предателство могат сериозно да го наранят.

2. Не съм красива / съблазнителна / привлекателна

Това е още един хлебар, който е един от първите, които посещават главата на един нещастен сексуален живот на една жена. Според статистиката около 70% от жените са недоволни от външния си вид. Ето защо нежеланието на един човек да прави секс само добавя към жена си много сериозни комплекси, които не са толкова лесни за отстраняване. Така че жените са изградени, за да са самоуверени и неустоими, трябва да чуят приятни думи в своя адрес и да видят, че е желателно.

Но помнете, скъпи дами, тази причина не винаги е пречка за наситен сексуален живот, въпреки че може да бъде един от факторите. В този случай са на разположение козметични салони, фитнес клубове и магазини за дрехи.

3. Вече сте на тази възраст

Възрастовите граници за секс са много неясни, затова не бързайте да се отървете от неотдавнашния юбилей на съпруга си, той все още може да бъде здрав и здрав, за да отговори на вашите физиологични нужди.

Много е важно винаги да си спомняте, че сексът не е само упражнение с цел получаване на приятни усещания, но и нещо полезно за здравето и благосъстоянието.

Многократно е доказано, че сексът облекчава главоболието, депресията и помага да се поддържа тялото в добра форма.

Share:
Comments