Оригинален подарък - торта от пелени сами. инструкции стъпка

Раждането на едно бебе в семейството е голямо щастие не само за родителите, но и за семейството и приятелите. Много е трудно да изберете подарък за новородено с такъв огромен избор от детски аксесоари.

Искам да предложа полезна и оригинална изненада на трохата и родителите му. Торта, направена от памперси, с изненада вътре, направена от собствените си ръце, ще бъде отличен подарък.

Кейк от пелени сами: материали и инструменти

За да приготвите торта от пелени, се нуждаете от следните материали и инструменти:

• памперси, попитайте майка си за размера на пелените, за които предпочитате производителя;

• кръгла плоска подложка или кръг от твърд картон;

• Wet Wipes - 1 опаковка;

• вата пръчки - 1 опаковка;

• канцеларска гума - 1 опаковка;

• Сатенена панделка с различни ширини (цвят, в зависимост от пола на новороденото: момиче - червено, жълто, бяло, розово, момче - зелено и синьо), ще отнеме до 15 метра;

• двустранна лепенка;

• за изненада - бебешки прахове, кремове, сапун, играчки, чорапи, книги и всичко, което ви харесва;

• Медицински ръкавици - една двойка.

Трипластова торта от пелени със собствени ръце

Създаването на такава торта не отнема много време и финансови разходи. Тя се основава на памперси, а размерът на тортата може да се коригира. Преди да започнете, измийте добре ръцете си. Пелените са обект на лична хигиена и трябва да бъдат чисти, когато стигнат до бебето.

Стъпка 1

Продължаваме да подготвяме първата подредба. На плоска повърхност (табла или изрязана кръгла чиния от дебел картон) лежахме вертикално, навити на ролки от 37 пелени. Поставяме всяка пелена с гумена лента. Слагаме в средата бебешка бутилка или шампоан с мокри салфетки. Закрепваме отвън с еластична лента.

Стъпка 2

Подготвяме средната подредба. За втория слой имаме нужда от 27 памперса. Подготвяме ролки по модела на първия ред, закрепваме ги с еластична лента, отстраняваме от средната пелена и вмъкваме бутилка с прах или бебешки крем.

Стъпка 3

Подгответе горния слой. За горния слой вземете 16 пелени, закрепени с еластични ленти, поставени на средната подложка, всички затегнете с еластична лента. Уверете се, че сте прикрепили нивата един към друг. В противен случай дизайнът ще бъде нестабилен и може да се срути.

Стъпка 4

Започваме да украсяваме тортата. За украса на всякакъв размер и цвят на сатенена панделка. Ние обвързваме всеки ред около външния кръг и го вратовръзка с красив лък. Под лентата можете да поставите поздравителна картичка или нещата, от които се нуждаете за бебе. Горната част на тортата е украсена с играчки, отстрани имаме дрънкалки и детски аксесоари. Такава торта ще се окаже красива, елегантна и най-важното полезна за родителите.

Едноетажна торта от пелени със собствени ръце

За създаването на такива занаяти се използват памперси. Размерът на оригиналния подарък зависи от вашите предпочитания. Колкото повече памперси в опаковката, толкова повече крайни резултати могат да бъдат получени.

За малък плавателен съд, достатъчно и 30 памперса. От тях можете да направите една чиста височина на тортата на едно ниво. Такава торта може да бъде красиво украсена, показваща вашето въображение и идея за дизайн.

Стъпка 1

За работа се нуждаем от следните материали: единадесет пелени, една ярка пелена, широка сатенена панделка, тесен панделка (като цветя), орнаменти и ножици.

Стъпка 2

Сгъваме първа пелена в ролка, свързваме я с лента и я слагаме в средата на таблата. Тя ще бъде основната, от която ще отблъскваме и подреждаме ролки от пелени. Тя трябва да бъде добре защитена, защото това ще бъде основата на тортата.

Стъпка 3

Около първата ролка поставихме памперсите така, че да се получи "слънце". Те трябва да стоят на ребрата, а долната им част е насочена към първата ролка, поставена в центъра на тортата.

Стъпка 4

След това внимателно извадете лентата от всички памперси, за да получите торта, посочвайки върховете в една посока. Лесно можете да направите това, ако прикачите първата пелена върху ролката с долната част и след това остана зад нея. Така, когато лентата е издърпана заедно, тортата не се разпада и лесно се фиксира.

Стъпка 5

Обвиваме пелената и лентата и закрепяме лепилото. Можете да украсите тортата с кърпа. Използват се обикновено тъкани от памук, лен и т.н. Те са безопасни и не предизвикват алергия при деца.

Кейк от памперси със собствените си ръце с "глазура"

За да направите торта от памперси, трябва да вземете сами 90 пелени от първа или втора големина, ярки красиви панделки с всякаква широчина, тънки еластични ленти за закрепване на пелени, двустранна лепяща лента, игли за шивач, пелени, детски одеяла или хавлиени кърпи, доставки за бебешки сапуни, различни декорации и играчки.

Стъпка 1

Pampers трябва да бъдат разделени на нива. Първото ниво ще се нуждае от 40 памперса, от вторите 30 пелени и от третия 20. По този начин тортата ще се окаже пирамидална форма. Този дизайн има силни и стабилни свойства.

Стъпка 2

Първа торта: поставете 40 броя пелени в кръг, спирала, фиксирайте първата и последната игла с шивача. В средата ще сложим детски шампоан. Отгоре в кръг от спирала се закрепваме с еластична лента за твърдост на дизайн.

Стъпка 3

Подготвяме "замръзването" за тортата. Пелената е сгъната през ширината на пелените, увита около тортата и фиксирана с игли. Това ще даде сила на тортата и естетически външен вид.

Стъпка 4

Втората торта се приготвя от 30 пелени, сгънати на кръг, фиксирани с шивачи и гумена лента. Цветната пелена обвива краищата на тортата. Инсталираме на първия слой, в средата поставяме детската пудра.

Стъпка 5

Третата горна торта - от 20 парчета. Процесът на създаване на третия кортекс не е много по-различен от другите. Единствената разлика тук е броят на пелени.

Стъпка 6

Украсяваме тортата. За да направим това, ние вземаме различни играчки за деца, поставяме ги на "стъпките" на тортата, между памперите. Не забравяйте за такива важни неща като биберон, памучни пъпки, бутилка за пиене, крем, прах. И на върха на тортата са издигнати обувки или мека играчка. Дарът за новородено е готов!

Кейк от пелени сам: съвет от професионалисти

Когато подготвяте торта от пелени със собствените си ръце за новородено, е необходимо да спазвате следните хигиенни правила:

1. • Когато създавате торта, ръцете трябва да бъдат чисти или с ръкавици и да се стерилизират. Не изваждайте пелените отвътре навътре, за да предпазите защитния слой.

2. • Животните са изключени в стаята, така че косата да не попадне върху пелените. Дори малкото вълна може да навреди на бебето, причинявайки алергична реакция.

3. • Всички материали за тортата трябва да бъдат обработени. Стъклените и пластмасовите предмети се измиват със сапун и се третират с антисептични разтвори. Материите от тъканта се изглаждат.

4. • Гумени и шивашки игли, които използваме за закрепване на тортата, задушени или стерилизирани.

Share:
Comments