Какво прави дясната ръка сърбеж? разберете защо дясната ръка

В нашия технологичен и високоскоростен век ние продължаваме да бъдем доминирани от различни възприятия и суеверия. Човекът винаги е бил призован и предпазлив от свръхестествени, необясними неща. Повечето хора вярват в знаци. Те имат огромно влияние върху нас още от детството. Дори и хората, които не вземат магията сериозно, неволно обръщат внимание на суеверие. Радваме се на добри знаци и бягаме от лошите. Днес ще разберем какво прави дясната ръка за знаците, които нашите прародители са вярвали.

Какво прави сърцето в сърцето си в понеделник

Знакът за сърбеж в дясната ръка е един от най-популярните сред нашите хора. Това е знак със светъл положителен цвят - обещава само добри събития. Приятна среща със стар приятел - това е, което пръстът от дясната ръка е почесан в понеделник. Може да е стар приятел, за който дълго се отегчавате, роднина или познат. Който и да е - датата обещава да бъде топла и сърдечна. Знакът обещава добър ден, без никакви инциденти.

Възможно ли е да се вземат сериозно знаците, всеки решава за себе си. Много психолози потвърждават, че подсъзнателното влияние ще се отрази на ежедневието ни. Ние свързваме определени физически усещания с последващите събития, определяйки тази връзка на подсъзнателно ниво. Например, когато zacheshetsya ръка, а скоро се срещнахме един приятел, е знак zasyadet здраво в нашето подсъзнание. Следващият път zacheshetsya страна, ние несъзнателно ние очакваме да се срещне с приятели. Ако това се случи отново, знакът ще стане още по-силен в съзнанието.

Какво е сърбеж за дясната ръка във вторник

Чудя се какво ли е да има пръст в дясната ми ръка във вторник? Този знак може да се смята за нещо повече от успешно. Обикновено тя обещава неочакван паричен поток. Може би това е връщането на стари дългове, рейз на работа, бонус, печалба от лотарията, наследство или неочаквана находка. Какъв е палецът на дясната ръка, надраскан: за късмет във всички дела, свързани с финансите, или голяма победа. В такъв обещаващ знак е грях да не вярвате. Това, което тя ще предостави е положително отношение. И позитивното мислене определено ще промени деня към по-добро. Човек може подсъзнателно да избере решения, които да го доведат до желания резултат.

Нашите хора имат много признаци, които са свързани със сърбеж. Някои от тях могат да бъдат наречени "гей", някои обещават не прекалено положително бъдеще. Те казват, че ако устните ви са изпечени, вие ще участвате в голям скандал. Очите най-често се сърдят да скърбят. Носът се поддава на питие или празник, някои интерпретации твърдят, че трябва да се борим. Сърбежното чело предвещава среща с голям шеф или политик. Има и чисто женско вярване: ако гърдите са пенирани, тогава някой ревнува от вас.

Какво е сърбеж за дясната ръка в сряда

Но ако дясната ръка бъде насинена в сряда - с парите, които вероятно ще трябва да се разделят. Не е необходимо този знак да се интерпретира в тъмни цветове. Може би чакате приятна покупка и изразходването на пари ще донесе радост. Дарение за благотворителност, помощ за роднини, плащане на заем, голяма покупка - точно това, което правилните миниатюри размахват в сряда.

Вярата, свързана с финансирането, може да бъде обяснена съвсем просто. Когато човек започне да има проблеми с парите - той е нервен. Това също така провокира такива физически симптоми като сърбеж в дясната ръка или пръстите. Дланите и пръстите често са сърбеж на нервите. Ако дължите на някого пари и в близко бъдеще трябва да дадете дълг, тогава сърбежа в ръката ви е съвсем разбираем.

Понякога хората, които вярват в знаменията, изпълняват редица конкретни действия, за да се сбъдне скоростта на праймера или, обратно, никога да не стане реалност. Такива действия могат да се нарекат малки ритуали. Например, за да избегнете скандал, когато устните са пенирани, трябва да ударите устните си с лявата си ръка три пъти. За да избегнете сълзи, когато окото е сърбеж, трябва да го надраскате три пъти с юмрук. И ако ръката е пенирана, тя трябва да бъде надраскана върху дървен предмет, така че парите да не изчезнат.

Какво е сърбеж за дясната ръка в четвъртък

Ако дясната ръка е била пенирана в четвъртък - чакайте гостите и пригответе закуски. Най-вероятно хората, които не сте виждали от дълго време, ще дойдат. Този знак към неочакваните гости. Неочакван гост на прага - това е, че палеца на дясната ръка е надраскан. Ако пръстите ви са били пенирани в четвъртък, гответе лека закуска или не отваряйте вратата на никого. За това дали ще бъде приятно посещение или не, пропускът е мълчалив. Но ако обичате гостите, можете да започнете да приготвяте торта. Това е, което дясната ръка е драскана, знаците могат да обяснят пристигането на неочаквани гости.

Но не приемайте всяка физическа проява на тялото си като знак. Ръката може да сърбеж не само за пари, но и за алергии. И окото не се втренчва в среща, а в резултат на нервно пренасищане. Не можете да обясните физическото си здраве изключително чрез суеверие. Така че може да пропуснете тревожните признаци на заболяване или нарушение в тялото. Сърбежът не е изключение. Ако това се повтаря със завидна константа, не пренебрегвайте симптома и потърсете медицинска помощ.

Това, което протяга дясната ръка в петък

Обикновено в петък дясната ръка се поддава на късмет в любовните дела. Какво е сърце да се надраска пръстена на пръстена на дясната ръка? Но това се счита за особено успешен знак. Най-вероятно очаквате добра среща, приятна вечер със съпруга си или незабравим секс. Чувствайте се свободни да планирате романтични срещи за тази вечер - всичко, което сте планирали, задължително ще се сбъдне.

Популярното вярване казва, че колкото повече е драскана ръката, толкова по-бързо ще се сбъдне. Но, за съжаление, това е далеч от истината. В повечето случаи интензивният сърбеж е признак за определена болест. Може би това е реакция на алерген или краста. Тази реакция може да бъде причинена от почистващ препарат. Също така подобен симптом може да говори за кожно дразнене. В някои случаи сърбежът може да показва отклонения в функционирането на ендокринната система, черния дроб или бъбреците.

Ако причината за сърбежа е неизвестна, може да бъде облекчена от народни средства. Възможно е да се приложи студено на мястото на сърбеж. В този случай е ефективен лосиони от овесена каша. Муковото мляко от овесена каша има антибактериален, противовъзпалителен и успокояващ ефект.

От известно време се опитайте да не се свържете с възможни алергени - почистващи препарати, вълна, растения, синтетични и също топла вода.

Какво чувства ръката ми в събота или неделя?

Ако ръката е пенирана на почивен ден, тогава имате неочаквано пътуване. Този знак казва за ранно пътуване. Какво прави десния палец в събота или неделя? И това може да означава пристигането на далечни роднини или познати. Може би ще са хора, които не сте виждали от няколко години. Знакът обещава изключително успешна и приятелска среща.

Медицински причини за сърбеж в ръцете

Забравете за знаците за известно време и нека да поговорим за това, което може да причини сърбеж в ръцете ви. Най-честите причини за сърбеж са:

• Кожни заболявания - краста, копривна треска, невродермит. Ако в допълнение към сърбежа, нищо не ви притеснява, можете да подозирате, че имате кожни заболявания. В този случай се изисква консултация с дерматолог.

• Контакт с дразнещ - температурен, химичен или механичен. Сухата кожа често реагира на рязко намаляване или повишаване на температурата чрез сърбеж. Неприятните усещания в дланите могат да бъдат причинени от контакт с вълна, агресивни ултравиолетови лъчи, вълнени неща, синтетични, козметични или почистващи продукти. Веднага след като контактът с дразнещия спира, което причинява неприятни симптоми, сърбежът постепенно спира.

• Болести на вътрешните органи. Такъв безвреден симптом, подобно на сърбежа на дланите и ръцете, може да бъде показателен за сериозни аномалии във функционирането на тялото. Сърбежът може да причини диабет, чернодробно заболяване (включително инфекциозна природа). Понякога сърбежът може да свидетелства дори за цироза на черния дроб. Бъбречната болест също може да причини сърбеж. Нарушенията в щитовидната жлеза и надбъбречните жлези често причиняват сърбеж.

• Емоционално претоварване. Ако ръцете ви често се сърбят, не забравяйте, че не изпитвате силен емоционален шок или стрес.

Share:
Comments