Детето от първия брак. какво трябва да знае майката, когато

Новата връзка за жената е важна и подходяща стъпка, особено ако човекът вече има опит в брачния живот на бебето. Виртуалните форуми бяха подредени с истории и въпроси за него. Страховете и съмненията на жените са напълно оправдани. В края на краищата, хармоничното развитие на новите отношения ще зависи в много отношения от взаимното разбиране на новото избрано и детето. Въвеждайки човек в живота си, една жена не трябва да забравя предишните отношения и евентуални срещи с първия си съпруг.

Изправени пред настоящите трудности, някои разведени жени често се отказват и отхвърлят отличен живот, посвещавайки се на отглеждане на дете. Това поведение е предвидимо, но съвсем разумно. Такова саможертва е само начин да избягаме от проблеми. Ако жената твърдо реши да се раздели с тежестта на миналото, тя ясно формулира стратегия за поведението си.

грешки

  • Младите самотни майки напразно се опитват да изградят взаимоотношения с кохортите от същата възраст, малко по-възрастни от тях. Но не всички от 20-25-годишните са готови да свържат живота си с малко момиче, което вече има дете. Съпругът на човек в дадена ситуация ще се обърне към човек, който е по-зрял и ще вземе своите възгледи.
  • Когато се запознава с жена, често една жена се опитва да скрие факта на предишен брак и присъствието на детето, отлагайки etonovost в "точното време". Някои, напротив, проявяват цялата гордост на сърцето. В други случаи това е грешка. Това се случва и трябва да се изрази. Важно е да podkakim "сос" vyegoprepodnesete.

Съвети

  • Като влезете в отношението, задръжте достойни, не бъдете отхвърляни или неразбрани. Единичната майка vramkah модерност звучи много по-силно от самотна жена.
Важно е да разберете жената в кулоарите. Често нови отношения се взимат от жените, а връзката на детето с (често неспокойната) ситуация се отдалечава от втория план. Майка, която обича детето си, винаги ще се изправи срещу интересите на детето си, избягвайки егоистичните опити на любимия любовник да издърпа одеялото на гнездото.

Важно е незабавно да се даде приоритет. Намирането на хармония между отношенията между една жена, едно дете и един нов човек често е много трудно. Възможно е конспирация на човек и желание да се обърне внимание на дете, което може да изглежда като пречка за отношенията на жена. Мисля, че разговорите тук ще помогнат малко. Всички са зависими от човека. Ако страните са готови да се справят с жена, която има дете, създаването на ново семейство може да върви гладко, ако не, тогава си задайте въпроса:някога?

  • По-долу, анализирайте вашите желания и фантазии за новите избрани. Какво искате да имате: любовни приключения или създаване на ново семейство? Този момент ще бъде решителната стъпка в бъдещите ви действия. Ако не сте сигурни в решението си, може би си струва да забавите съвестта на детето и "новия папа".
  • Ако някога се е случила среща с бебе, тя ще отнеме много любов, търпение и преценка на майката. Може да има буря на детинска ревност на iobida, затова е необходимо да обясните на вашето дете, че вашият е нов член на семейството, който иска да стане негов приятел, анонимна майка. Среща с млад мъж трябва да бъде подготвен. За това детето трябва да разкаже малко за новия човек, да прояви интерес и да коригира положително срещата.
  • В същото време трябва да оказвате морална подкрепа на избрания от вас. За всички, пристигането на ново семейство също е вълнуващ и отговарящ момент.
  • Още по-трудно е жената да изгради мостове между миналото и бъдещето си. Възможни срещи на нов партньор от продаден съпруг. И така, трябва да сте готови. Нечестивите чело на мъжете, важно е да се изясни, че уважавате миналото, но сте решени да правите промени в бъдеще.

Една жена, която вече е в отношенията и образованието на детето, трябва да бъде по-чувствителна и да отговаря на въпроса за новите отношения. Търпението и последователността ще помогнат да се вземат важни решения. Само благодарение на това, че добре познахте новия си партньор, чувствал си готовност за семеен живот и преминал през "чувствената фаза" на връзката, можете да го въведете, за да го запознаете с детето.

Текст: Катерина Пчельникова

Share:
Comments