Пролетта не е болест по време - е време да не се разболее!

С началото на календарната пролет природата не винаги бърза да ни доставя удоволствие с отлично време. Снегът не се е стопил навсякъде, а през нощта, въпреки топлите слънчеви дни, все още са студени през зимата. Това е по време на този извън сезона период, когато бактериите и вирусите са особено активни, има голяма вероятност за улавяне на студ. Това е по време на този извън сезона период, когато бактериите и вирусите са особено активни, има голяма вероятност за улавяне на студ.

Нашето тяло има надежден протектор - имунитет. Но по време на извън сезона товарът се удвоява: "горещото време" на лошо здраве, депресия, обостряне на хронични заболявания и имунитет престава да се справя. Как може по-добре да се контролира имунитетът срещу инфекции? Има специални средства за това, но изборът им е толкова голям, че понякога не е толкова лесно да го направите. Как да изберем най-надеждните от тях, които ще бъдат ефективни и безопасни на всяка възраст и подходящи за цялото семейство? В края на краищата нашите деца и родители са най-често срещаната настинка.

Доста лесно е да го направите, защото самата природа се грижи за нея! Открийте скритата сила на грейпфрута! Тайната се крие в лечебните свойства на неговите семена и наранен, които се съдържат в тях. Това е naringin, който помага на тялото да се бори срещу вируси и бактерии, така че може да се нарече "естествен антибиотик"! Наарин също проявява антиоксидантна активност. Изглежда, че може да има по-добра естествена подкрепа, само да знаете и да ядете грейпфрути. Но най-голямото количество нарингин се намира в нежеланите части от грейпфрут: семена и интербулбулни септи, които не ядем и следователно не получават това полезно вещество за защита на имунитета.

Изходът е открит - екстракт от семена от грейпфрут, богат на наниндин, е част от европейското качество BAD - Citrolux. Citrolux съдържа също витамин С, който подобрява способността на наниндин да повиши имунитета. Поради високата безопасност Citrolux може да се приема дори при деца на 7-годишна възраст.

Взимайте навика да бъдете здрави! Citrolux, ще даде двойна подкрепа на имунитета и ще помогне на вашето семейство да забрави за настинки!

Share:
Comments