Предписания на маточни фиброиди: лечение с народни средства.

Миома матки - този тумор, образуван от мускулната тъкан, се дължи на бързото разделяне на клетките. Причините за появата на болестта все още не са известни, но експертите са установили, че тя се стимулира от хормони.

Миома е често срещано сред жените на възраст 30 години. Диагнозата може да бъде направена само от лекаря, след като са проучени анализите и резултатите от ултразвук. В момента се разработват лекарства, които помагат да се отървем от болестта без хирургична намеса, понякога туморът се разтваря.

Много момичета се доверяват на народните лечители, повече от лекарите. И повечето жени избират лечение с народни методи. Миома на матката е от различни видове, в редки случаи диагнозата е под въпрос дори от висококвалифицирани специалисти. Затова не трябва да приемате леко болестта.

Маточни фиброиди: лечение с народни средства. Повярвайте или не?

1 Вземете отвара от невен 4 пъти на ден.

коментар:

Календула има противовъзпалителен ефект, но има голям терапевтичен ефект върху сърдечно-съдовата, нервната и храносмилателната система. Няма ефект върху женските репродуктивни органи на невен. Можете да вземете бульон вътре, защото растението е успокояващ агент и няма да навреди на тялото.

За лечение на болестта - безполезна рецепта.

2Drink настоява (под земята) сок от гъби шапки.

коментар: опасна рецепта, не можете да я наречете по друг начин. Да, има лекарства, произведени от змийска отрова, но експертите са участвали в разработването и никъде не е имало рецепта за начина, по който лекарството е било произведено.

Аманита е отровна гъбичка, строго забранена от хората. Тя е направена от различни тинктури на алкохола, но те са насочени към лечение на гнойни рани, дерматити, но няма нищо общо с миома. Страхувайте се след такава истинска подземна напитка, за да стигнете до следващия свят!

3 Налейте прополис топките във вагиналния отвор през нощта.

коментар: От древни времена е известно, че прополисът е противовъзпалително, аналгетично средство. Според различни лечители тя изпълнява защитна функция и не позволява туморните клетки да се разделят в тялото. И в резултат на това туморът трябва да "реши". Несъмнено е възможно да се съгласи с подобна собственост, но тогава прополисът не победи рака. Може да се използва като допълнително лечение, но само с разрешение на лекаря и под строгото ръководство на лекаря. Но, тъй като основният метод на лечение, рецептата е абсолютно безполезна, въпреки че за разлика от другите тя е безвредна.

4Спринцевание чистотелом.

коментар: Чистотата се състои от биологични вещества, които в малка доза имат лечебни свойства, а в по-големи - отрови. Също така съдържа витамини и етерични масла. Чистотата се счита за антитуморен и противовъзпалителен агент. За лечение на фиброиди, тя е подходяща за свойства, но засяга матката по-отрицателно.

На практика има различни случаи, използването на този метод за лечение на фибромии, който завършва с фатален изход. При някои хора, поради алергична реакция към биологични вещества, които са част от флавона, се появява токсичен хепатит.

Ако просто помажете брадавицата със стебло на цветове, тогава няма да има опасни последици. Но преди да го вземете вътре, струва си да прецените дали това лечение ще доведе до сериозни проблеми.

5Вземете бульона от чашата вътре.

коментар: репей - това непретенциозно растение, което е почти всички в градината. Съдържа витамини, етерични масла и аскорбинова киселина. Растението има противовъзпалителен и имуностимулиращ ефект.

Репейът няма терапевтични ефекти. По принцип бабите го привързват към подут крак или рамо и след това се радват, че всичко мина и тази прекрасна растителност. И той не принадлежи към миома на матката.

Рецептата е безполезна.

6. Инфузия на алое вера три пъти дневно за 1 ч. Л.

коментар:

Алое, по принцип, безвредно растение и може да се използва за лечение, само с разрешение на лекар. Алое има противовъзпалителен, възстановителен, дезинфекционен ефект, но маточната миома не е толкова лесно заболяване, което може да бъде излекувано от това растение. Няма да има терапевтичен ефект, не е толкова наивен. Ако, алое vylechivol миома, след дълго време всички жени са лекувани с този метод, а не с лекарства.

Рецептата е безполезна, просто губите време.

7 Вземете инфузия на ягоди два пъти дневно.

коментар: ягода - ягодоплодно, което съдържа много витамини и е полезно преди всичко за тялото като цяло. Това не важи за маточната миома, вливането на ягоди няма да бъде вредно, но няма да има терапевтични ефекти. От тези плодове можете да варете конфитюр, компоти, и да го използвате в лечението не си струва, напразно ще преведе полезен продукт.

Рецептата е безполезна.

8Направете вани от бульона на коприва.

коментар: Коприва има лечебни свойства, но те са насочени към укрепване на скалпа и косата също използва разфасовки в нарушение на храносмилателния процес. Коприва помага за увеличаване на хемоглобина в кръвта. За разлика от другите билки, копривата има положителен ефект върху женската репродуктивна система, но само при проблеми с менструация или ерозия на матката, за съжаление, при лечението на фиброиди, тя е безсилна. Разбира се, отвара от коприва може да се пие за превантивни цели за подобряване на менструалния цикъл, тъй като е увреден в миома.

За лечение на маточни фиброми, рецептата е безполезна.

9 Инфузия на орехи.

коментар: орех има полезни свойства при нарушения на нервната система, сърдечно-съдови заболявания, подобрява паметта и е укрепваща функция. Маточната миома е тумор, така че орехите няма да помогнат при лечението.

Рецептата е безполезна.

10Секс при миоме

коментар: по време на сексуален контакт нормализира хормоналния фон, следователно при работа с миома или професии по пол са полезни. Необходимо е само да се помни за изключенията, като диагнозата подкукозна миома първо се консултира с експерт.

При лечението на тумор с помощта на секса, важен аспект не е само редовността, но и положителното заключение - наличието на оргазъм. Този метод ще помогне да се предотврати появата на нови възли и да се намали растежа на фиброидите.

Рецептата е полезна.

Маточни фиброиди: лечение с народни средства. За най-важните

Миома матки Е заболяване, което се лекува изключително с лекарствени продукти и хирургически.

Разбира се, някои народни методи могат да бъдат добавка към основното лечение, но те няма да донесат значителни резултати, например бани от бульон от коприва или прополис.

За да обобщим, в никакъв случай не можете да използвате рецепти, които включват:

• Потребител;

• Чистотел;

• Репей.

Винаги, преди да прибягвате до традиционните методи за лечение, помнете индивидуалната непоносимост на определени храни от тялото. Дори ако сте абсолютно сигурни, че няма алергия към този продукт или завод, не забравяйте за вредните вещества, които съставляват състава.

Лечението на маточни фибромии, за безопасност, да преминават по-добре под наблюдението на лекар и да координират с него всички външни действия, които решите да предприемете самостоятелно.

Някои фибромии се разтварят сами, така че не отивайте да приемате лекарства, докато диагнозата стане известна.

Share:
Comments