Сара джесика паркър, ема уотсън и ел фанинг споделят

Популярното списание Elle събира холивудски киномайстори на страниците си, за да сподели кариерата си и да разкаже как те станаха мегапопулярни в Холивуд.

47-годишната Сара Джесика Паркър, мегастра "Сексът и градът".

Актрисата признава, че няма интерес да играе ролята на Ла Кари Брадшоу в бъдеще. Тя се опитва да се отдалечи от бляскавия образ, който е създаден. Въпреки това тя спечели четири пъти наградата "Златен глобус", а Еми два пъти благодарение на тази героиня.

"Не ми харесва идеята да играя някой друг, който обича модата и е леко разглезен в Ню Йорк." Обичах Кари и аз не искам да я правя "бедно" копие и въпреки че по-често е по-изгодно - това е още една причина да погледнете в другата посока. "

22-годишната Ема Уотсън, звездата на "Хари Потър".

"Просто знаех, че от момента, в който прочетох" Хари Потър и Философският камък ", трябва да играя тази роля", - казва актрисата за героя на Хърмаяни Грейнджър. Актрисата реши да участва в тази филмова адаптация само за една нощ. И никога не се съмнявах в избора си.

А в едно ново интервю младата звезда призна, че на "Хари Фелтън" страда от несподелена любов към актьора Том Фелтън (Драко Малфра). "Аз бях просто луд за него." Но той се отнасяше към нея като към сестра, но тази детска любов я накарала да я укрепи вътрешно и й помогна да покаже романтичното момиче на екрана.

14-годишният Ел Фанинг, по-малката сестра на Дакота Фанинг, звездите на последния "Здрач". Сагата. Зората.

Въпреки тази млада възраст на екрана, тя се появява повече от 10 години и в действащия си багаж - повече от 30 филма ("Листопрофила и плъховете", "Купихме зоопарка").

"Не си спомням живота си извън филма", казва Фанинг за бързо нарастващата популярност. "Работя във филми, точно както другите деца играят тенис или учат уроци по пиано, опитвам се да получа най-доброто от това, което правя, както и други деца".

Share:
Comments