Актрисата елизабет банкс намери втория си син благодарение

Американската актриса Елизабет Банкс стана младата майка на втория си син. Актрисата е омъжена за стар приятел от колежа Макс Хенделман и вече отглежда един годишен Феликс.

Звездата "На върха" и "Спайдърмен" със съпруга си гордо съобщиха, че името на момчето е дадено на Магнус. Новината за щастливи родители съобщи днес в официалния си уебсайт в сряда: "С наближаването на 2012 г. и наближаването на Деня на благодарността, мога да бъда благодарен за много неща ... Но нищо не може да се сравни с радостта и възбудата, които аз и моят съпругът ми чувстваше, когато наскоро срещнахме второто ни момче, Магнус Мичъл Хенделман.

Вторият син на 38-годишната актриса, подобно на първия, бе понесен от заместваща се майка, а Банк не забрави да й благодари: "Както Феликс, Магнус е роден с помощта на заместващо майчинство." Този опит надмина всичките ни очаквания, той ни научи много - щедрост и благодарност Също така съм много благодарен на нашето семейство и приятели за подкрепата им през целия процес, както и на Центъра за сурогански майчинство, за да помогнат да се направи всичко възможно ... "

"И сега цялото ми внимание се пренасочи към развитието на две момчета под две години, за които съм благодарен." Кажете добър късмет за мен. "

През следващата година Елизабет Банкс може да се види в продължението на филма "Hunger Games" - "И пламъкът ще започне да мига". Преди това актрисата свети в "Какво да чакаме, когато чакате дете", "Горещо американско лято", "Три дни да избяга" и т.н.

Share:
Comments