Отслабващо кафе

Кафе-барабанът отдавна се превръща в моден американски аксесоар. Каквото и списание за знаменитости, което отворите, не забравяйте да се срещнете там с фотография на актриса или певица с хартиена чаша кафе в ръка.

А тук не само че всеки наистина харесва вкуса на напитката. Просто кафето има способността да побеждава апетита, което означава, че е абсолютно необходимо богатите и известни да отслабват и да запазят фигурата.

Кафе за пиле за отслабване Холивудски актриси

Усещането за ситост се появява при човек, когато глюкозата навлезе в тялото, след което нивото на захарта се повишава в кръвта. Номерът е, че след като пиете кафе, нивото на кръвната захар се покачва, дори ако не сте добавили захар към самата напитка. Като пиете кафе без захар и без мляко, като сте получили практически нулеви калории от неподсладена черна напитка, все пак ще почувствате ситост. 

Това се дължи на факта, че кофеинът има способността да разделя собствения си гликоген на тялото - запас от енергия, която се съхранява в мускулите и черния дроб. Гликогенът се разделя с образуването на огромно количество глюкоза, която влиза в кръвта. Чаша неподсладено кафе, а в кръвта има освобождаване на захар и инсулин, сигнал идва към мозъка, че насищането е станало и апетитът изчезва.

Поради навика на звездите на Холивуд да използват кафе от апетит, в Америка имаше и комичен израз "диета Starbucks". Така че те наричат ​​начин на живот момичетата, които ядат малко и постоянно отиват с хартиена чаша кафе в ръката си, за да не се чувстват гладни.

Становище на диетолог

Възможността на кафето бързо да понижи апетита може да бъде много полезна за тези, които се опитват да отслабнат.

"Капучино-добрият канела в средата на деня, доста идват, за да убие апетита и да не се зареди, - казва диетолог Алекс Kovalkov - но навика пиенето на кафе след хранене - лошо. Факт е, че кафето, навлизането в тялото, активира, ускорява всички процеси, включително храносмилането. Под влияние на кафето храната не се усвоява по-добре, и просто лети на стомаха и червата, без да има време за правилно храносмилане и асимилира. Звучи съблазнително, но не е полезно да се губи тегло в това. Дръжте вашата фигура, се нарушава храносмилането, като храна за храносмилане, ранявайки червата - същата див начин да отслабнете, както и клизма. В тялото всичко трябва да работи правилно и всички органи трябва да са здрави. "

По напълно различен начин да отслабвате зеленото кафе. Пие се в капсули, съдържащи екстракт от зелени зърна, особено тези, богати на хлорогенна киселина. Тази киселина има свойството да стимулира изгарянето на мазнините и на фона на нискокалоричната диета значително ускорява процеса на отслабване. Зеленото кафе се продава под формата на готови био-добавки.

Настоящите капсули със зелено кафе могат да бъдат закупени в Интернет:

kapsuly_zelenogo_kofe Купете зелен екстракт от кафе, днес Genesis (САЩ) Екстракт от зелено кафе Чист зелен кафе на зърна, 60 капсули от 400 мг. Директна доставка от Съединените щати за 10 дни до магазините на Boksberry. Без митническо оформяне, идвайте и вземете.
Share:
Comments