Как правилно да направите клизма, за да отслабнете?

Какви са единствените методи, които хората не използват при търсенето на идеална фигура, особено ако става въпрос за кратки срокове, за които трябва да загубите три килограма. Една от мерките за спешни мерки за отслабване е враждебността, но тази процедура ефективно се бори с наднорменото тегло?

Как правилно да направите клизма, за да отслабнете?

съдържание

 • Мога ли да отслабна с клизма?
 • Почистване на клизма за отслабване у дома
 • Допълнителни правила за задържане на клизма за отслабване
 • Какво да направите след процедурата?
 • Видове клизми за почистване за отслабване
 • Видео преглед на загуба на тегло с клизма

Мога ли да отслабна с клизма?

Ако погледнете процедурата на клизма, тя наистина може да ви помогне да отслабнете бързо, но не трябва да разчитате на зашеметяващ резултат, защото клизма, независимо дали става дума за почистване или за отслабване, не може да се прави по-често от два пъти месечно. При здравословни условия, които изискват повторение на процедурата по-често - е разрешено да се прави клизма на всеки 3 дни, но процесът на отслабване в тази категория не пада.

Климатът за загуба на тегло може да се направи само ако след процедурата радикално преразгледате диетата си. Факт е, че климатът почиства запушените черва и в бъдеще тялото получава разтоварване, което помага бързо да се постигне метаболизъм и да се премине към нискокалорична диета, да се отиде на диета или да се започне медицинско гладуване.

С други думи, клизма е подготвителен етап за отслабване, което помага на тялото да се разтовари и да се пречисти от токсините и токсините.

Така че може да отслабнете с клизма? Да, но само ако започнете да ядете правилно след процедурата. В противен случай, климатът ще помогне за намаляване на теглото с 1-2 килограма, но този ефект няма да продължи дълго, а за да бъде точен, до момента, в който човек започне обичайния си начин на живот.

Не можете да направите клизма за отслабване с хемороиди, ако има стомашно-чревни заболявания, с тумори на храносмилателната система, вътрешно кървене и възпаление на дебелото черво. Жените не могат да получават клизми по време на менструацията.

Почистване на клизма за отслабване у дома

Често причината за наднорменото телесно тегло е натрупването на изпражнения в червата, което веднага причинява неизправност в функциите на храносмилането и метаболизма и това са важни процеси, за да се гарантира, че теглото остава нормално и тялото е здравословно като цяло. За да се отървете от изпражненията, можете да направите почистваща клизма у дома, която ще ви помогне да премахнете всички токсини и токсини - причините за появата на наднормено тегло.

Какво трябва да изпълните процедурата:

 • Кръгът на Еммарх;
 • ебонит връх;
 • вазелин;
 • ведро;
 • залепете за смазване на върха.

Клизма

Как да направите клизма за почистване:

 1. Върхът трябва да се мазни с вазелин, за да се осигури меко проникване и да се избегнат наранявания.
 2. Ескамарската чаша трябва да се напълни с 2/3 вода, която трябва да е на стайна температура, а това е важно, тъй като горещата вода може да причини изгаряния, а твърде студена вода отрицателно засяга чревната микрофлора.
 3. Чаша, пълна с вода, за да виси.
 4. Легнете с лявата си страна на ръба на леглото и натиснете ханша до коремната кухина.
 5. Въведете върха на вазелин в червата през ануса.
 6. Отворете клизма и инжектирайте вода, следете болката в корема и настоявайте да избягвате.
 7. Когато цялото съдържание на клизма е в червата, отстранете върха с въртеливи движения.

Допълнителни правила за задържане на клизма за отслабване

За процедурата на клизма с цел да намалите теглото си, най-добре е да използвате чашата на Escharch. Този инструмент ви позволява постепенно да запълвате червата и да регулирате скоростта на вкарване на течности в червата. Обикновената клизма с върха не позволява процедурата да бъде под личен контрол и следователно тя не измива червата достатъчно добре.

Също така, най-добре е да се извършва цикана сутрин, тъй като по това време храносмилателната система все още не е натоварена, така че ще бъде по-ефективно да се чисти. Но ако няма възможност за поставяне на кремове сутрин, можете да го направите вечер, преди да си легнете. Не е препоръчително да се прави клизма по време на обяд.

Процесът на неприязън се извършва по същия ред на действие, както е описано по-горе.

Други важни правила включват следните елементи:

 • Използвайте не повече от 2 литра вода за клизма, в противен случай можете да разтегнете червата.
 • Напълнете чашата на Есмарх само с чиста вода, ако няма достъп до такава течност, тогава водата трябва да бъде строена и да изчака водата да се охлади.
 • За да не бъдете ранени, върхът на инструмента се вкарва гладко в аналния отвор без натискане и резки движения.
 • При поставянето на върха не се позволява да остане в свободно положение. Трябва да лежи на неговата страна, крака, за да тегли към стомаха, ако са въведени малки количества течност, и коленичат, главата надолу, ако обемът на водата е голям.

Позиции за клизма

Какво да направите след процедурата?

Правилните действия след процедурата са най-малко 40% от ефективността на клизма, така че в края на процедурата е важно да се спазват няколко правила.

След като цялото съдържание на чашата на Есмарх стигне до дебелото черво, трябва да се опитате да задържите тази течност в себе си поне за десет минути или по-добре за всички 15. Това време ще помогне на инжектираното решение да има време да се омекоти и да се отдели от стените на червата и токсините. Колкото повече време инжектиращата течност ще остане вътре, толкова по-добри ще бъдат резултатите.

В същото време можете да направите следните упражнения, ако е възможно:

Упражнения за по-добра промивка на червата

След клизма, не можете да преуморите и опънете тялото си. Най-доброто от всичко е да си легнете и просто да се отпуснете. За да ядете след като процедурите не се препоръчват, трябва да изчакате поне един час. След това можете да ядете храни с малък дял на мазнини: варен ориз, овесени люспи на водата.

Не можете да ядете сурови зеленчуци и плодове, млечни продукти и месни продукти след клизма.

Видове клизми за почистване за отслабване

Отслабването клизми може да бъде различно, и тази разлика е в какъв състав да се използва за запълване на чашата Esmarch. Има няколко най-ефективни варианта за това как да се подготви препарат за почистване за клизма.

Солен разтвор

Използвайте сол като допълнителен компонент на разтвора, за да омекотите масите на изпражненията, които ще излязат по-леко. За да приготвите почистваща смес, трябва да вземете една чаена лъжичка сол (за предпочитане морска сол) и да я разтворите в 1,5 литра топла вода.

Соден разтвор

За 800 милилитра вода, можете да вземете 30 грама сода за хляб, сместа се довежда до температура от 40 градуса с знак плюс. След това трябва отделно да направим воден разтвор - 1 литър чиста вода трябва да се довежда до температура от 20 градуса с знак плюс. Първо, влезте в червата обичайният воден разтвор, за да приготвите тялото за клизма със сода, след такава клизма е необходимо да изпразнете червата и едва след това да въведете клизма със сода.

Защита от ябълков оцет

Ябълковият ябълков оцет помага да се поддържа киселинната среда на червата на нормално ниво. За клизма използвайте разтвор: половин супена лъжица оцет ябълков оцет на 1 литър вода.

Клин с мед и лимонов сок

Смята се, че такова решение за клизма осигурява най-пестелив, но със силен ефект. За половин литър вода, вземете супена лъжица мед и същото количество лимонов сок, разбъркайте съставките, докато се разтвори напълно.

Видео преглед на загуба на тегло с клизма

В следващия видеоклип, момичето от собственото си преживяване ще ви каже кога да дадете клизма, какво решение да използвате и как да ядете правилно:

Ако спазвате правилата съгласно правилата, тогава тя ще се превърне в истинска подкрепа за тялото при отслабване. Но най-големият ефект на клизма дава само в комбинация с диети. За да не навредите на тялото си поради небрежност, препоръчително е да се консултирате с лекар преди началото на процеса.

Share:
Comments