Тъмна мелировка с черни ивици (черен цвят)

Осветяване на дома с черни брави. Следи с черен цвятТопенето обикновено се свързва с нежни златни нишки. Въпреки това, той е популярен и melirovanie черен цвят. Тя може да добави към вашето изображение някаква мистерия, дълбочина. Тя не само е оригинална, но и прави косата изглежда по-обемиста и плътна - това е ефектът от цветовите преходи. По принцип такова melirovanie може да се направи на косата от всякакъв цвят.

Не забравяйте само, че твърде яркото контрастиране между "базовия" цвят на косата и оцветените черни ивици може да изглежда неестествено и вулгарно.

Разбира се, идеалният вариант е да се доверите на опитен фризьор, но домашното превръзка с черни ивици е достъпна процедура.

Технология на тъмната мелиорация

Има няколко акцента.

  1. Първата, най-простата - с капачка. На главата се поставя шапка с дупки, през която се изваждат отделни нишки. На тях се нанася боядисване. С този метод, косата често е объркана, дори може да избухне.
  2. Най-често най-често срещаната технология на мелиорацията е "върху фолиото". Оцветяващият агент се нанася върху избраните нишки, след което те се обвиват в широки ивици фолио (всяка нишка отделно) и се усукват от ролки.
  3. Най-прогресивният метод е т.нар. В този случай се използва специален гребен - покрит с боя, а след това пренесен през косата. Оказва се, че чисти, равномерни, тънки ивици.

Преди да направите черно черно, избраните нишки първо трябва да бъдат обезцветени. Между другото, експертите препоръчват, преди да се направят линиите за мелиорацията, да не гребят косите си - те трябва да лъжат, както обикновено. След това ще изберете точно тези къдрици, на които подчертаването ще изглежда най-добре. Удобен, доказан подход: преместване от лицето към задната част на главата, отделяне и закрепване с косми за закрепване 15 тънки нишки, разстоянието между които е около два пръста.

С късата коса понякога се препоръчва да се нанася тъмна боя върху върховете на плитките - това ще подчертае и подчертае стилната прическа.

Как да си направим у дома?

Струва си да се отбележи, че домашното превръзка с черни ивици изисква специална скромност и точност, за да не се размазва тъмната оцветяваща композиция и да не се добавят непланирани петна към косата ви. Ако направите това сами, изберете само линиите около лицето и страните. Ако искате да оцветите и къдрите по гърба на главата си, не забравяйте да изготвите асистент.

Когато прилагате боя, не прекалявайте. Средствата трябва да бъдат точно толкова, че да покриват равномерно къдрянето. Премахнете излишната боя от апликатора (такива инструменти често се продават с боя).

Ако планирате да направите черен цвят, имайте предвид, че ако се отегчите с такава прическа, можете да се отървете от черни шевове само със сложна процедура на зачервяване, като използвате специални инструменти (и това често води до непредсказуем цветен ефект и не отразява добре състоянието на косата ) или изцяло пребоядисани в тъмен цвят.

Кога не е желателно да се направи марка (която и да е)?

На първо място, ако състоянието на косата ви не може да се нарече здравословно - sekutsya, отпадане, dim, и т.н. В този случай е по-добре да започнете курс на възстановителни медицински процедури. (Между другото, внимателно се грижи за косата и след мелиорацията, тъй като тя може да отслаби косата, особено дългите).

На второ място, ако наскоро сте направили "химия" или боядисана коса с къна. След това трябва да изтекат поне три седмици, в противен случай резултатът от мелиорацията може да е непредсказуем. Ако не сте готови за екзотични нюанси на косата си, най-добре е да изчакате малко с подчертаването.

Share:
Comments