Почистване на лицето на лицето и как да се бори с него.

В отпуснатата кожа, като правило, бледо цвят, леко сало, намалена еластичност, опънати пори, тенденция към бръчки, както и увисване.

За укрепване на увисналата кожа, трябва да се придържате към общия режим на укрепване: всеки ден правете гимнастика, спортни упражнения, ходете повече.

Общият тон ще помогне да се повиши витамин В1.

За разклащане на кожата е необходимо да се използват дразнещи и стягащи агенти. Лицето сутрин не трябва да се мие, но избършете със специално решение (рецептите са дадени по-долу). Можете да се измиете вечер и с хладка вода. Също така е полезно да се направи сол: разтваряне на 1 чаша вода в чаша вода. лъжица сол, навлажнете с памучен тампон или парче кърпа и леко потупвайте върху кожата на лицето и шията.

Отпуснатата кожа маски действа много добре: в студения сезон - лимон, в топла - краставица.

Лимонова маска

Отстранете лимоновата кора, нарязани на тънки филийки, отстранете царевицата, след това разбъркайте с вилица, докато гладко. Лицето трябва да се приготви: разтрийте го с мазен крем и нанесете тънък слой памук. Над памучната вълна се разпределя лимонната маса, така че цялото лице да е покрито. При изсушаване на лимоновата маса трябва да добавите нова порция. Маската се държи за 10-15 минути, след което памучната вата заедно с лимоновата маса трябва да се отстрани и намали с мазен крем. Понякога след отстраняването на маската е полезно да се лепят по лицето с памучен тампон, напоен с лимонов сок.

Лимонова маска способствует очищению кожи и улучшению ее питания, стягивает поры и укрепляет кожу.

Огуречная маска

Краставицата маска също помага за тонизиране на кожата. За да го направите, трябва да олеснете една или две краставици, да ги нарязвате на тънки филийки, да ги поставите в купа и да ги смилате, или дори по-добре да ги изстържете.

Лицето трябва да бъде почистено, както при лимонова маска, след това да се приложи равномерно маса с краставица и да се държи за 10-15 минути. След това махнете маската със сух памучен тампон, разтривайте лицето с останалия сок от краставица и нанесете една от горните кремове или мехлеми.

По същия начин можете да направите марини, домати и др.

Ако не можете да постигнете ефекта с помощта на специални грижи за кожата и възстановителни мерки, тогава трябва допълнително да направите масаж на лицето. В същото време първите сесии могат да се извършват не повече от веднъж на всеки три дни и тъй като тона на кожата се подобрява, можете да правите масаж всеки ден. Курсът на масажите е 15-20 сесии. Препоръчва се да се провеждат два пъти годишно.

Share:
Comments