Модни плитки от луксозна дълга коса

Дългата луксозна коса се приема да се носи само в празнични дни и особено в тържествени случаи. И през делничните дни те могат да бъдат положени и плетени в разнообразие от плитки, които винаги са били на мода и сега не искат да се откажат от короната си позиции. В ръцете на професионален майстор, дългата коса се превръща в истинско произведение на изкуството. Но дори и в обикновените дни, можете да създадете особено оригинални прически, като използвате просто тъкане.

Форма на лицето и избор на опции за оформяне

Хората имат различни форми, така че специалистите ги разделят на 5 основни категории. Тази класификация помага на художници, стилисти и професионалисти на фризьорски салони за всеки тип човек да търси най-подходящите изображения.

От гледна точка на класическата красота овалната форма на лицето се счита за най-правилната и следователно всички видове прически или стилистика се избират така, че да се опитат да сближат формата на лицето с овала, като скриват недостатъците, които жените и момичетата имат.

Опитни стилисти, като се имат предвид различните форми на лицето, предполагат избора на такива варианти на тъкачни прически:

Най-амбициозните експерименти с тъкачни плитки се допускат с овално лице. На дебели пръстени, най-различни варианти и модели на плитки ще изглежда страхотно.

  • За момичета с кръгла форма на лицето е най-рационално да се използва тъкане, което започва в горната част на главата. Това ще даде на човека по-голяма изразителност, визуално разширяване. Профилите са плетени по цялата дължина на косата, само малка опашка или възел е оставена под нея.

плитки за овалното лице, снимка

  • Най-гладките линии се използват за визуално изглаждане на ъгловата форма на квадратно лице. На първо място, през цялата главини са плетени, остават странично или зад традиционно сплетения връх на плитката. С помощта на тези варианти плитките се плитат, визуално елиминират прекомерната ъгловатост на лицето, гладко се огъват около контурите му.

прическа с плитки, снимка

  • Момичетата, които имат триъгълна форма на лицето, трябва да използват техниките, които визуално увеличават обема си на дъното. Стилистите препоръчват да се освободи дълъг взрив, след което можете да започнете да плетете плитките от задната част на шията по класически начин или от едната страна.

Момичетата с правоъгълно лице трябва визуално да съкращат формата си, като изглаждат ъгловата страна на лицето. Тук е желателно да не се използват дълги традиционни права плитки. Прекрасната ще изглежда като триизмерна тъкан, сплетена над главата на голям шпакловък или френски петел. Видимо съкратено лице и поради удължени бретончета. Изберете прическа в този случай ще бъде много по-лесно.

Ежедневни прически с прежди - основно тъкане

За да разнообразите истински бижутата от дълги плитки, ще помогнете за овладяване на различни варианти на тъкане - това ще позволи създаването на оригинални и елегантни прически за всеки ден.

1

В някои случаи - спирала, плетена тъкан, френски плитка - за създаване на необичайна прическа, съвсем един елемент - плюе. Понякога с помощта на плитки, като допълнителен елемент, можете да създадете много интересна полагане:

  • Класическата опция - трябва да разделите косата на 3 еднакви части по обем. Тогава дясната нишка на косата се премества в центъра, между средната и лявата нишка. По този начин дясната нишка става централна. Лявата коса се движи между дясната и средната, този процес се повтаря до определена дължина, след което оставя малка опашка в края. Можете да украсите класически плитка с елегантна лента или лък.

веднъж тъкат плитки

  • Опашката за риба - за разлика от класическата версия, тук се използват само 2 направления. Профилът излиза обемен поради тънките стрии. Колкото по-тънки са нишките, толкова по-елегантно е прическата!

Косата се събира в слаба светлина и се разделя на половина. Тънката нишка се отделя от дясната страна и се придвижва наляво. Еднообразни по размер тънки ивици върху основната нишка винаги пасват отгоре. Веригата отляво, съответно, се движи с друга тънка нишка надясно.

Тъкането продължава с променливо преместване от различни половини на тънки нишки, докато двете основни нишки винаги остават в ръцете им. Остава в края на краищата безплатна опашка, закрепена с подстригваща гумена лента или лента.

  • Френски пигел - този модел се различава от традиционната версия, тъй като косата започва да се върти, започвайки от върха на главата.

Косата е разделена на три еднакви части, премествайки дясната нишка в центъра, добавяйки към нея тънка нишка отдясно на свободната коса. Същото действие се изпълнява с лявата нишка - тя е хвърлена над средната нишка, към която се добавя нов тънък низ от ляво. Френската тъкан се повтаря по цялата дължина на косата и завършва с класически плитка или опашка.

Вариантът на френското тъкане ви позволява да създадете най-фантастичните прически. Силно стегнатите малки нишки позволяват да се създаде тънък чист прът. През идния сезон има действителна лека небрежност, така че жените на модата трябва да вземат предвид този момент.

Ако тъкането добавя обемни нишки, тогава плитките са достатъчно дебели, създавайки ефекта на гъстата коса.

  • Въздушните плитки са един от вариантите на френското тъкане. Резултатът от това тъкане е визуално въздушен и безтегловният дизайн на главата на мода.

Създавайки модел на открито, трябва да поемете 3 гънки на гърба на гърба, като ги съчетаете с класическа тъкан два пъти. След това, в правилния храм, вземете една и съща голяма верига, преместете я на страничния край. Същото се повтаря от лявата страна - нова нишка е прикрепена към лявата страна на левия храм. Утъпката продължава до края с постоянното прикрепване на допълнителни брави от слепоочията. Въздушното легло е фиксирано с красива гумена лента.

  • Кабелно въже - тази опция помага да се създадат модерни и стилни прически доста бързо. Стичът "Канат" изглежда добре, като държи дългата коса здраво и здраво през целия ден. Поставянето на тази тъкан е проста и е достъпно за всяко момиче.

Spit-колан подобни оплетка

Направете опашка високо на върха, разделете го на две части. Всяка от двете нишки е усукана по посока на часовниковата стрелка, така че да завършим с подобно усукано въже за плетене. Малки гумени ленти фиксират всеки връх.

След това започнете да завъртате между двата пигтета вече в посока обратна на часовниковата стрелка. Важно условие за този тип тъкане е доста силното напрежение на катарамите и плътното усукване на "въжетата".

Отделно изпъкналите косми се третират допълнително с гел и гладки. Това поставяне запазва привлекателен външен вид за дълго време. Прическата е фиксирана с еластична лента.

  • Двойна обратна плитка - сплескането на такова голямо оригинално пликче е малко по-сложно от традиционния стил.

За да получите този изключително красив вариант, трябва да разделите цялата коса на 2 равни части, психически номерирайки ги. Всяка от двете части постепенно се разделя на още три. Плетене на плитка не е класически вариант, но обратното - надолу. Всяка от тъканите "обратни" плитки е фиксирана с тънки многоцветни еластични ленти, за да се получи допълнителен обем, внимателно издърпайте плитките и ги закопчайте с лента за подстригване или еластична лента.

За да си направите безупречен външен вид, трябва да научите основите на тъкането на обикновени плитки, които се състоят от най-оригиналната прическа. С лекота въображение и фантастика можете свободно да създавате великолепен стил, създавайки прекрасно настроение за целия ден!

Схеми тъкане плитка с панделки:

Подробни майсторски класове на тъкачеството

Предлагаме Ви 20 варианта на модни, но същевременно прости прически с елементи на тъкане.

И в заключение няколко видеоклипа за тъкане шик плитки.

Share:
Comments