Модни бретончета на къдрава коса: опции с снимка

Бандата е безусловна тенденция на предстоящия сезон, но не всеки може да си позволи такава "мода". Както и да е, някои сериозно мислят така ...

Какви брекети са на мода?

Днес разкъсваните брекети са на мода, което означава, че няма фиксирана дължина и ясни ръбове. Тя отива при момичета с широка брадичка или перфектно овално лице. Една от версиите на взрива е дълга наклонена: като правило в този случай разделянето се извършва с плитка, а бретонът започва точно над ухото и преминава през цялото лице на бузите. Такива прически обичаха младостта на 70-те и 80-те години. Тя не е развалена от модерната младеж, която е открила нов стил на бретон - емо.

Между другото, за епохата на дискотека: дебели обемисти бонбони също са любима тема на стилистите. Изненадващо, тази прическа вече се превръща в нещо като икона, невидим образ, който винаги е от значение.

Тук, само за да си вземете един взрив, съответстващ на вида на лицето, формата, структурата и характера на косата, не е толкова просто. По-специално, погрешно е вярвало, че бушуването върви към всички. Това далеч не е така. Тук, например, дебел прав реборд предсказуемо и необратимо разрушава образ на момиче с широко лице и закръглено лице. Дългата косматна ресни не е подходяща за собственика на твърде тясно и ниско чело.

Разбира се, не е необходимо да знаете тези подробности, особено ако сте къдрава. Само се шегувам, разбира се, защото фантазия бретон за къдрава коса - това не е мит или фантазия плод, само Chelochka ще бъде малко по-различно.

Така че, как да се ограничат непокорни къдрици?

Несъмнено напредъкът: можете да използвате гладене или специални изправителни маски, тогава можете да направите един взрив абсолютно всичко, но можете просто namayatsya с такъв стил и скъпоценни ключалки да дрънкане и гладене не всеки иска.

Друга възможност е да поемете определен риск и да направите желаните брекети, а след това, както се казва, сутринта е по-мъдър: това, което ще се случи, ще се случи. Между другото, понякога този метод е дори много полезен: изображението придобива известно пикантност благодарение на естествения "хаос". Вярно е, че това е само за отчаяни и необичайни момичета. Ако не сте един от тях, продължете напред.

бретон на вълнообразна коса, снимка

Най-добрият вариант е просто да намерите бретон, подходящ за вълнообразна коса.

  1. Първият начин: възможно е просто да се скъси косата, отделена от правилното разделяне. За това, предните нишки са нарязани на скулите или дори по-къси. Не забравяйте, че влажната, изправена коса става по-къса, когато се изсушава: това са причините за всичко. Не е излишно да се направи стълба, плъзгаща се на предната коса. Това не е съвсем бум, но изображението за опресняване помага и носи нещо ново в обичайната прическа. Освен това се създава красив и същевременно класически образ.
  2. Вторият начин - рядък бретон, поставен от едната страна - това е най-правилната и изпитана възможност за момичета и дами с къдрава коса. Между другото, не е необходимо това бръмчене да се случи в редки случаи.

Като цяло, момичетата и жените, надарени с природни къдрици, идеално се вписват в правилните бретончета. Основното: пазете се от дебели бретон - не е твое.

Експериментите са възможни с неравномерен взрив, който отива настрани.

ресни за вълнообразна коса, снимка

Трудно е да се поберат всички къдрави под един шаблон: всеки има свой тип коса, своя собствена структура и следователно нейните къдрици. Ето защо в мрежата има толкова малко вариации. Но има изход: дойдете при стилист или до добре доказан господар и поискайте съвет. Уверявам ви: ще бъдете изненадани, защото опциите ще ви се предлагат много.

Прекрасни момичета и жени, живеем в прогресивния век, така че е крайно време да изхвърлите стереотипа: "Бандите и къдрава коса не са съвместими" и стават красиви, особено след като модерният взрив за къдрава коса всеки ден придобива приятно разнообразие от форми и видове ,

Автор: Лобастова Оксана

Share:
Comments