Какво е тъка?

Ако обичате да експериментирате, от време на време, като промени в изображението, за да бъдат уникални, вероятно вече прибягват до този метод, като акцентите. модерен фризьорски салон света има различни видове боядисване на коса, която всяка година приема различни нюанси и не губи популярност в модата среда.

Най-общо казано, акцентите - общ термин, който в сегашния си вид приема много форми, но първоначално означава с обезцветяване на изсветляване на отделните кичури коса. Този метод позволява не само да се направи акценти, като набляга прически структура като обем и движение ефекти на косата, но също така добавя въздух към вашия имидж за сметка на акцентите в игри в косата. Отбелязването "съживява", промените цвета на косата и в същото време може да ви помогне да се скрие сива коса по-рано, и вие ще бъдете по-малко вероятно да се използват устойчиви бои, вредни за косата.

Сега има различни видове боядисване на коса, и като се вземе предвид продължителността и основният цвят и структура, и колко здрава коса, вие ще трябва да се подлагат на тази процедура.

В зависимост от дължината на косата, има два вида боядисване:

  1. За къса коса - използвайте специална шапка, осеян с дупки, през които за своя господар със специална кука ще получи отделните кичури коса, които причиняват и осветителни смес;
  2. За дълга коса е по-подходящ, така наречените "американски" акценти - това се прави с помощта на фолио, което е обвито обагрените ключалки, за да се предотврати промяна в цвета съседен коса. Между другото, в този случай, често се използва не една, а няколко ярки цветове, а самата процедура изисква значителни търпение и умение.

В зависимост от започване на цвят на косата може да се разграничи тази подчертава:

За собственици на природен пшеница или светло кестенява коса (включително целия спектър от естествен рус-диапазон) перфектно подчертаване "mazhimesh" - това е направено с помощта на мастила, които не съдържат Cream perhydrol и затова дава осветителните ефект само за два или три цвята. Въпреки това, поради това mazhimesh го счита за най-рестриктивна подчертаване като на практика не вреди на косата и дава по-голям ефект върху светлия блясък на играта главите естествените блондинки. За съжаление, кестенявата брюнетките и този вид боядисване не е подходящ, тъй като тя не може да се облекчи тъмни брави до желания нюанс.

Но техниката на "baliyazh" просто предоставя на тъмен фон-голямата част от косата, която за разлика от само върховете. Този вид боядисване е напълно собственици на модни къса коса с дипломирането.

При вземането на решение да се даде косата си свеж и леки игри трябва да знаят, че осветяването не се препоръчва, ако:

  • В близкото минало сте прибягва до химически perms;
  • Използвате ли боядисване на коса Къна - ще се наложи да изчакате няколко месеца преди сплита;
  • Коса, разлепено или повредени - тя е по-добре да вземе курс на лечение, че ще препоръча майстор в кабината.

От цялата процедура, ще трябва един до три часа - в зависимост от дължината на косата и броя на цветовете, които сте избрали за подчертаване. И разбира се, професионалната капитанът ще препоръча специална система от продукти за грижа за косата, които са били процедура боядисване. Както и след боя за коса, ще се наложи по-внимателни грижи за тях. Ще трябва да се грижи и за закупуване на специално оборудване в поредица с питателни, витамин обогатен и регенериращо свойства - маски за коса, балсами и шампоани. И след това косата си, ще бъде здрав и блестяща коса и косата ще блясък с цветове и акценти слънчеви лъчи. Опитайте се, да експериментират и да остане на мода!

Опции боядисване на тъмна и светла коса:

188-8

Share:
Comments