Как да отглеждате дълги коси бързо, като използвате доказани

Съдържание:

  • Салонни методи
  • Ампули против косопад и за растежа на косата
  • Домашние маски
  • Витамини и добавки

Колко често действаме импулсивно, подчинявайки се на най-малката промяна на модата и на едно движение на ръце, изоставяме това, което е била нашата красота и гордост в продължение на много години. Да, да, говорим за дълга коса! И сега, с кратка подстригване, започваме да съжаляваме за това, което се прави, но осъзнаваме, че уви, те не могат да бъдат върнати обратно. Но все пак има надежда, защото косата има способността да расте и има средства, които значително увеличават този растеж.

Нека видим какво може да помогне в случай, че спешно трябва да ускорите растежа на косата, добре, например, в навечерието на сватбата, да изглеждате възможно най-женствено и романтично!

Как бързо се развива дълъг косми с инструментите, предлагани от козметологията?

Професионалните лекарства изобилстват от лосиони, маски, балсами и серуми, които стимулират растежа на косата, тъй като те са богати на витамини и минерали. За да изберете такова средство, е по-добре да се консултирате с вашия фризьор и да продължите от типа кожа и коса. Особено ефективни са ампулните препарати, които сега се произвеждат от много козметични компании. Най-доброто от всичко, когато специфичната грижа, насочена към подобряване на растежа на косата, се комбинира с приема на витамини и биоадитиви.

Докато тъкачите косата, не забравяйте за ежедневната грижа за тях - през този период, грижите трябва да бъдат по-интензивни и включват не само обичайното шампоаниране на главата, но и използването на балсами за почистване и козметични маски, които подобряват регенерацията. Освен това, трябва допълнително да навлажнете косата си, като цяло правите всичко възможно, за да станете красиви и здрави!

Още по-успешни ще позволят използването на специални физиотерапевтични процедури, които активират кръвообращението и мезотерапия, която доставя скалпа с основни елементи за растеж.

Във време, когато ще растете косата си, не забравяйте, че някакъв механичен ефект е нежелан, дори и с фиби и джанти. Но ако все още не можете да се откажете от употребата си, използвайте специални защитни масла. Това е много полезно при рязане, за да се скъсят краищата на косата редовно, но е още по-добре да се използва услугата "горещи ножици", така че тази процедура запечатва косата и предотвратява загубата на хранителни вещества. За да постигнете бързо желаната дължина на косата, ги предпазвайте от всички травматични фактори, сешоари за коса, четки с железни зъби, косачки.

Сега, когато имате информация за това как бързо да израснете дълга коса, може да се смятате за напълно въоръжен. Независимо от начина, по който избирате, не забравяйте, че дори и стимулирайки растежа на косата, трябва да сте търпеливи. Но бъдете сигурни, че редовното приемане на горепосочените средства е гарантирано, за да ви позволи да закупите красива и луксозна глава на слуха.

Share:
Comments