Грим за очите на хелоуин "светкавица"

Ако отидете на парти на Хелоуин и искате да се отдалечите от стереотипни боядисани черепи и кървави изпотявания, тогава в този майсторски клас ще разгледаме алтернативна версия под формата на мълния по окото.

грим очи с цип, снимка

За да създадете такъв грим, ще ви трябва:

  • ярки цветове на сенките за фон;
  • основни сенки;
  • сенки за веждите;
  • черно очна линия;
  • черен каял;
  • Индийско мастило.

На тези партии всеки е винаги в движение, така че има шанс, че гримът може да плува. В този случай е по-добре да използвате водонепроницаеми или устойчиви тръби, които вече сте проверили преди това.

Преди да направите грим, трябва да засенчвате лицето си и най-добре е да се прикрият всички дефекти с козметика. Ако не направите това и чертаете черна част на лицето, много тъмни кръгове под очите могат да се появят много активно.

Ако кожата за век имате мазнина, струва си да поставите основата под сянката и да я оставите да поеме. От горе, нанесете тънък слой тон и основни сенки.

Първо ще направим вежди. Можете да използвате молив, фондант или сянка на очите. Необходимо е лесно да очертаете форма и да запълните пространството с цвета между космите и след това да изтъркате в посоката на храма, сякаш да нарисувате остри косми с допълнителни косми. Изглаждаме се и веждите се превръщат в неясни.

Зоната под вежди донася леки нюанси на сенки или база.

Сега вземете цвета на сенките, които сте избрали за основата под ципа. Можете да използвате само две четки, за да ги приложите. Първо, караме много широка четка в клепача и ъгълът на окото е зелен. След това вземаме пухкава четка и интензивно засенчваме сенките в гънките по горната част на клепача и по носа на носа. За да представите приблизително къде ще бъде този субстрат, представете си предварително къде ще бъде изтеглена мълния. Точно на това място трябва да направим красива сянка.

ч

Интензивно издърпайте долната част на клепача и го свържете в ъгъла горе отвъд върха на веждите. В резултат на това получаваме триъгълник от определен цвят, чиито граници са загасени от пухкава четка.

Продължаваме да рисуваме светкавица, започваме със стрелката. Ние го водим по горната част на цилиарния ред от ъгъла на окото. Стрелката започва да се сгъстява приблизително от зеницата и опашката продължава посоката на долния клепач. Най-добре е да следвате всички етапи на създаване на класически грим, където се наблюдава и коригира формата на окото, в противен случай такъв грим може да не се окаже много красив.

Изхождайки от тази стрелка, започваме да рисуваме зигзаг. Опашката се насочва към веждите и веднага се спуска, разширявайки се. Не спускайте зигзаг под външния ъгъл на окото. В този грим винаги насочвайте нагоре и направете остри краища.

Първо, изчертаваме контурите и ги попълваме с цвета.

Почти през центъра на окото правим най-големия детайл и на същото ниво украсяваме долния клепач, където продължаваме острите ъгли на горните части. Краищата им ще бъдат насочени към върха на носа.

Начертайте още очертанията, като затворите окото в него.

Ние водим края на мълния към веждите по линията на носа. Краят на черната част на веждите може да бъде засенчен.

Каял нарисува калциева серия и лигавица. Не забравяйте за спиралата и можете също да нарисувате второто око по същия начин за по-голям ефект.

Share:
Comments