Пилатес за отслабване

Със сигурност вече сте чували за ползите от Пилатес, но все пак не смеете да го опитате? Може би погрешно вярвате, че той трябва да бъде ангажиран само в случай на здравословни проблеми или да поддържа тялото спортно? Но нека разгледаме този въпрос от друга страна - загуба на тегло.

Пилатес за отслабване

съдържание

  • Какво представлява Пилатес?
  • Основите на Пилатес за начинаещи
  • Пилатес за отслабване - видео

Какво представлява Пилатес?

Пилатес е една от най-популярните и популярни рехабилитационни програми по света, чиято ефективност се доказва от многогодишната световна практика. Неговият създател, Йозеф Пилатес, който даде името си на името на тази фитнес зона, създаде методите на класовете за решаване на лични здравни проблеми, в резултат на което помогна на много хора по целия свят. Идеологията на Пилатес е здравословен начин на живот. Той твърди, че само чрез хармонизиране на физическите и психическите човешки качества постигате оптимален баланс на живота.

Основната цел на Пилатес е да поддържа здравословен гръбнак, което е подкрепата за тялото като цяло. По време на тренировката е необходимо да се простира гръбначният стълб през цялото време, като се запази неговата правилна и естествена позиция. се изисква Пилатес за натоварването на дълбоките гърба и корема, които допринасят за формирането на мускулната система, която служи като опора на гръбначния стълб. Пилатес - фитнес-обучение ниска интензивност, т.е. по време на тренировка значително повишаване на сърдечната честота не се случва, но тъй като там не е много кардио, което го прави възможно да се произведе клас за хора, които са с наднормено тегло и различни здравословни проблеми.

Какво е превъзходството на обучението с ниска интензивност при тренировки с висока интензивност? Тялото не трябва да изразходва много енергия за изпълнение на упражненията, но в същото време, този режим на обучение осигурява значителна изготвяне на мускулите, поради липса на мускулна релаксация. В резултат на това се наблюдава увеличение на еластичността и мускулния тонус без усещане за умора, произтичаща от натоварвания с висока интензивност. Обучението по пилатес не ускорява метаболитните процеси в тялото като "тежки" и това означава, че след класове не бързате да запълнете изгубените калории.

Много хора питат: Пилатес е ефективен ли е за отслабване? Въпреки че Пилатес не е директен комплекс от упражнения за отслабване, изпълнението на тези упражнения е ефективно и за отслабване, защото можете да постигнете гъвкавост само с тънко, спортно тяло.

Пилатес за отслабване

Основите на Пилатес за начинаещи

В класната стая трябва постоянно да се поддържа балансът и правилното положение на тялото, като го изслушал, не възпрепятства по никакъв начин увисване, бавно и старателно работи чрез мускулите, редуващи се напрежение и релаксация. В първия урок трябва да се съсредоточите колкото е възможно повече, за да активирате центъра - мускулите на коремната преса, което ще ви позволи да упражнявате по-точно упражненията. След като се научи да контролира позицията на тялото и движението му, ще можете да контролирате и работата на малки мускули, които координират работата на тялото като цяло. Контролът на дишането отличава това обучение от много други. Дълбокото дишане на гръдния кош помага да се постигне гладко движение, като постепенно се разпределя мускулното натоварване

Пилатес е много разнообразен. В своята система съществуват различни нива на сложност. Всичко зависи от обучението на хората, посещаващи класове. Принципът на комплекса упражнения е в системата: от лек до по-труден. След овладяване на основната техника - можете да започнете обучение с различни адаптации. Топката или ролките допринасят за по-активното активиране на стабилизиращите мускули, тъй като упражненията върху топката правят повече енергия, за да се запази баланса, като същевременно се запази правилното положение на тялото. Използвайки изотоничен пръстен в тренировката, ще осигурите мускулите с по-силно натоварване.

Пилатес за отслабване - видео

За да не опишем упражненията "Пилатес", решихме да ги публикуваме на видео курс. Видео Пилатес упражнения имат няколко опции, на вашето внимание ще Ви предложим най-популярните и ефективни такива.

Този видеоклип описва курса Пилатес за начинаещи. Видеото ще даде препоръки за това как да се изпълнят упражненията и заедно с него ще покаже специално подбран набор от упражнения за начинаещи.

Следващото видео също включва набор от пилатес упражнения за начинаещи, благодарение на които. Техните два курса можете да изберете тези упражнения, които са подходящи за вас.

Е, в крайна сметка още едно видео, което ще покаже упражненията на Пилатес директно за отслабване.

Практиката на пилатес е много важна редовност и желание за постигане на резултати. Само със стабилно обучение ще бъде постигнато и гарантирано.

Share:
Comments