Значението на владимир

Владимир - името на славянския произход, то идва от сливането на два корена: "Влад" - власт, "мир", който може да се тълкува като "притежаващ света". Първоначално името било езично, но след кръщението на Рус то било канонизирано от православната църква. Независимо от това, по това време беше относително рядко.

В други страни има аналози на Владимир. Например, в Украйна името ще звучи като Володимир, в Полша - Vuojimezh, в Германия - Valdemar, в Грузия - Lado.

Владимир - черти на характера

В детството Владимир е любопитен, обаче, както много деца. Той е обикновен дете, не особено забележимо. Той изучава средно, не противоречи на родителите си, въпреки че все още действа по свой начин. Той се опитва да не се сблъсква с остри ъгли, предпочитайки да стои настрана. Ако обаче неговият приятел е в беда, той няма да остане безразличен, той може също така да избере "мъжки" с насилниците.

Възрастният Владимир има ум и предприемачески дух. По природа - лидерът, ако мисли за някакъв бизнес, всичко се изчислява и обмисля подробно, без да се втурва в басейна с главата си. Владимир е добър говорител, той е в състояние да убеди и води хората.

С темперамент - интроверт, не е лесно да се измъкнем от коридора, но ако се случи, става зло и неконтролируемо. Той има силна воля, достига до целта, но в случай на неуспехи той поема ангажимент и поема нов бизнес. Владимир се нуждае от подкрепа, разбиране и любов от роднини, тогава той ще се превърне в планини.

Собственикът на името е безсмислен, но обича ред и уют, това се отнася за вътрешния свят, дома, работата и други аспекти на живота му. Той е чист, винаги добре поддържан, спретнат, с една дума, е хубаво да се погледне.

От Владимир той ще се окаже прекрасен лекар, писател, актьор, но най-вече той е привлечен към предприемаческата дейност. Володя е разумен, интелектуално развит, тактичен, действащ, ръководен от студен ум, така че няма да полага много усилия да постигне целта в желаната сфера. След като достига височината, той няма да стане арогантен, но ще остане същият прост и непретенциозен човек.

Владимир - съвместимост с името

Жените Владимир идеализират, толкова често разочаровани от тях. Тя може лесно да има няколко романа в същото време, но не е обвързана от брака. Ако той види, че момичето не му е удобно по някакви параметри, лесно е да се разделим с него.

Володя ще вземе за себе си една умна жена, която не е лишена от естествена и духовна красота, която ще отиде с него в живота, в скръб и в радост. Просто не се омъжи - дълго гледаше. Той е верен на съпругата си, но в случай на недоразумение от страна на съпруга, той ще търси комфорт и отдих извън къщата.

За да живее заедно, той е идеално подходящ: Валентина, Александра, Лолита, Лидия, Любов, Нина, Нина, Надежда, Полина, Олга, Тамара, София, Татяна.

Неуспешен може да бъде съюз с Валерия, Ксения, Инна, Светлана, Агия, Ника и Алиса.

Известни хора на име Владимир

- В. Мономак - княз Киев, - Путин - Президент на Руската федерация - Маяковски - поет - Набоков - писател - Ленин - държавник в СССР - Висоцки - Спиваков - диригент, цигулар - - Проучвател - Короленко - писател - Етуш - актьор, Народен художник на СССР - Арнолд - изключителен математик.

Владимир - интересни факти за името

Характеристиките на името са подобни на темперамента на Водолей. Небесното тяло на Владимир е Слънцето; благоприятни цветове, носещи добър късмет - кафяв, лилав, златен и оранжев; тотемно животно е ястреб и растение е бреза. Привличането на късмет ще бъде насърчено от такъв елемент като златото. Покровителите на името са Владимир Новгород (името на 17 октомври) и Владимир Киев (7 февруари).

Коментари

в 04/15/2016 Имам и 3-годишна Володка. Характерните черти са описани поразително точно! В допълнение, patronymic е почти всеки подходящ, ние имаме Владимир Albertovich :)) Liso4ka 04/15/2016 Истината е разказана как да се обадя на кораба, така че той ще плава. Владимир е достойно име. От статията научих много нови неща и станах твърдо утвърден в намерението си да позвъня на сина си по този начин. Татяна 15.04.2016 Меня Татяна зовут, поэтому, если я назову сына Владимир, у нас будет идеальная совместимость. Мне кажется, что это очень важно. Валя 04.15.2016 Съпругът ми и аз избрах какво да се обадя на Владимир или Владислав. Мисля, че последният звучи по-модерен. Съпругът ми обича Владимир. Ленка 04/15/2016 Всички Владимир аз знам, като започнах с Ленин, Путин, Висоцки, завършвайки с началника си в Института, са умни, надарени и практични хора. Наистина ми харесва това име.
Share:
Comments