Защо мъртвите сънуват жив? основните интерпретации на

В един сън можете да видите както старите си познати, така и тези, които не са били с вас от дълго време. Опитайте се да не се притеснявате, ако изведнъж сте видели някой от починалите роднини в съня си.

Защо мъртвите сънуват жив? Как да обясня такъв сън?

Какво мечтае починалият за жива - основното тълкуване

Ако виждате мъртъв човек в сън - не бързайте да се паникьосвате и да се разстроите. Не можеш да заплашиш нищо. Спомнете си само всички подробности за съня:

• При какви условия сънувахте починалото лице?

• Той говореше с вас;

• Как се държи;

• Какви емоции приехте?

• Оцелели ли сте от сън?

Ако сте мечтали за мъртъв човек, който ви прегръща, той ви притиска - този сън говори за вашия подсъзнателен страх да се отдели от миналото и да изгради отношения. Страхуваш се от всичко ново, защото в миналото имаше труден опит и сега трябва да положиш усилия да забравиш всичко.

Но съновната книга съветва да не я отлагате за по-късно, защото както всеки ден все повече и повече твърдите, че всичко ще се окаже само за вас, когато решите. Но времето изтече и вие все повече се вярвате в възможностите.

Ако починалият мечтае да живее - тогава нещо от миналото ще се издигне във вашия подарък. Така че скоро няма да можете да обясните много събития от живота си. Ще почувствате, че всичко е срещу вас и не можете да направите нищо. Всъщност вашето въображение играе жестока шега върху вас. Не можеш да се надхитриш и не можеш да спреш низ от проблеми.

Ако ясно сте решили, че сте достатъчно и заслужавате по-добро - опитайте се да промените настоящето. Ако в съня си виждате живия си баща - ще получите важни, но тревожни новини. Заедно с него можете да получите значителни проблеми и не искате да разрешите проблемите на други хора. Обичате да се отпуснете и да се насладите на по-полезни неща.

Но ще трябва да работите упорито. Ако в съня си мъртвата майка ви е жива - подгответе се за приятни изненади. Ако не сте успели да разрешите въпрос от дълго време, ще дойде време, когато ще го решите много бързо, ще можете да възстановите справедливостта и дори да успеете бързо да постигнете целите си.

Ако в съня си ще видите някой, който чука на прозореца, а зад него е твоят починал приятел. Подгответе се за големи загуби. Това може да бъде загуба на здравето, финансови загуби, загуба в други области на живота. Не трябва да се доверявате на хората безусловно в близко бъдеще, да следвате безусловно инструкциите на някого и постоянно да се надявате, че в живота ви ще се случи чудо, че най-сетне можете да организирате всичко в него.

Ако мечтаете, че среща от тъмнината идва от починал приятел. Той разтърсва ръката ви и ви моли за помощ - помислете дали сте щедри да помогнете наскоро или дали спасявате все повече и повече за помощта на близките си хора. Ако все още не можете да решите по какъвто и да е начин, как трябва да действате в тази или положението - направете това, което сърцето ви казва. Не отричайте удоволствията, опитайте се да вземете възможно най-много живот.

Мечта, в която виждате, че някой ви запознава и ви казва, че дори наскоро беше мъртъв - обещава възраждане на стари проблеми и проблеми. Не бързайте да се надявате, че всичко се нормализира в живота ви. Най-вероятно ви очакват само сложни жизнени моменти. Няма никакво подобрение в ситуацията. Ако наистина искате да промените нещо в живота - опитайте се да го направите бързо и с ентусиазъм. В противен случай всички ваши опити да направите живота си по-добър, ще доведат до още по-голям провал.

Ако мечтаете, че целувате починалия на устните - няма да имате сладки неща. Хората, които вчера бяха считани за ваши приятели, ще станат най-вероятно да претендират за вашите заслуги. Може да са колеги на работното място, които са загубили доверието си и са се опитали да получат вашите права за по-добър живот. Това може да са вашите предишни любими, които знаят много за вас и сега започнете да го използвате.

Ако сънувате, че убивате починал човек - в действителност можете да кажете сбогом на тези страхове и фобии, които ви преследваха дълго време. Не е нужно да се надявате, че някой ще ви помогне по този въпрос. По-скоро ще помогнете на другите да се справят с трудностите.

Мечта, в която виждате човек, който слага ръката си на рамото на непознат и той е мъртъв - ви обещава житейски ситуации, когато вашата правилност няма да ви направи добри. По-добре да го изоставиш и да живееш мирно, отколкото да настояваш за него и да живееш в постоянни житейски трудности.

Мечта, в която виждате как някой почука на вратата и зад нея има множество мъртви живи - обещава ви среща с огромен брой хора, които все повече ще ви се усъмнят. Те ще претендират за ваша правда. Ще претендира вашето внимание. Те ще се опитат по някакъв начин да ви навредят и да ви дискриминират в очите на други хора.

Мечта, в която ще видите, че се възкресявате от мъртвите - ви обещава възобновяването на една сложна, монотонна ситуация. Ситуации, в които далеч не сте в печеливша позиция. В който сте в положението на губещия.

Мечта, в която виждате как някой влиза в дома ви и разпознавате човек, който е умрял в любовта, ви обещава болезнени спомени и сложна връзка. Скоро ще разберете, че не трябва да насилвате събития и да вземате прибързани решения. Скоро ще разберете, че е крайно време да направите свой собствен бизнес и да не се намесвате с другите.

Какво мечтае почиващият в съня на Фройд

В сбирката на Фройд се казва, че починалият мечтае да живее, когато искате да възстановите връзка, която не е предназначена да се възстанови. По-добре да не правиш това и да пуснеш себе си и партньора си. По-добре да направите нещо по-полезно и напълно да се посвети на дома, нова връзка, нова любов.

Ако мечтаете, че някой ви е дал мъртво животно и ви оживява - можете да получите това, за което отдавна сте мечтали. Може би имаш доста странни фантазии, които контролират твоите мисли и дела. Опитайте се да разчитате все повече на интуицията си и ще намерите най-удобния начин да получите това, което искате.

Ако мечтаете, че вашият починал роднина е оживял и се чувства много добре - ще изпитате натиск от близките си в една връзка. Ще почувствате неудобства от тях, непрекъснато ще бъдете под тяхно внимание. Опитайте се да защитите връзката си от клюки и дискусии.

Ако бременна жена мечтае, че един от нейните приятели или роднини е оживял - е време да поеме личното си пространство. Време е да направим нещата, които тя отлага в дългата кутия. Сега е времето да се поглезите и да се любите.

Какво мечтае почиващият в езотеричната книга за сънища?

В книгата за езотерична мечта се казва, че починалият мечтае да живее, когато не можете дълго време да решите болезнен проблем. Отхвърляте нещата, които трябва да бъдат решени тук и сега. Опитайте се да не отричате нищо и да се грижите за собствените си приоритети все повече и повече.

Ако виждате в съня си как някой почука на прозореца и там са възкресени мъртви хора зад него - ще станете тема за обща дискусия. Обсъдете се, можете да работите по време на командировка сред колеги. Трябва да сте подготвени, че скоро няма да получите много добри новини. Скоро ще бъдете по грешния път.

Какво мечтае почиващият в други мечтани книги?

В съновната книга Гришана се казва, че починалият мечтае да живее, когато труден период предстои да започне в живота ви. Когато искате да се измъкнете от ситуация, която ви притеснява. Искаш да се върнеш в миналото и отново да преживееш отново ситуацията, да преживееш отново няколко мигове.

Сънят, в който виждате как починалият ви прегръща - трябва да ви алармира. Не се предавайте на провокация и не вярвайте на онези, които вече са ви предали. Опитайте се да не сте разочаровани от хората два пъти, опитайте се да не криете главата си в пясъка, ако има вина.

В съновната книга на Езоп се казва, че е крайно време да забравите последните оплаквания, това е, което починалият мечтае за жив. Такава мечта ви съветва само да живеете отново във всички неудобни ситуации и вече да не се впускате дълбоко в негативния опит, но само да живеете в положителни моменти.

Опитайте се да не утежнявате ситуацията, ако сте имали конфликт точно преди сън. Той скоро ще бъде решен, но болката ще остане. Ще има страх и неприязън.

Share:
Comments