Запознаване с мъжете: съвет от уверена жена

Ние, жените, сме обречени да се свързваме с хората. Тези новодошли от света на амбицията, неразбираемите страсти и силните думи понякога са трудни за разбиране. Какво да правим с тях на първата среща? Как да се справяме в ежедневието? Като "кука", така че избраният от сърцето ви не се страхува и не избяга и ни избира между стотици жени, отново и отново се връща при нас и в крайна сметка не може да си представи живота без нас?

Нека ви разкажем тайна: хората не са чужденци от други планети и ние имаме много повече прилики с тях, отколкото различия. И това означава, че те, точно като нас, предпочитат да общуват, не обичат изолираността и самотата и тихо мразят "семейни войни". И те искат да обичат.

И за да ги разберем още по-добре, предлагаме да се потопим в света на човешките интереси и да си представим какво обича, какво иска и от какво се нуждае. Не бързайте да отхвърлите интересите и навиците на един човек, само защото сте жена. За да разберете добре мъжете, които се срещат по пътя на живота, трябва да сте достатъчно уверени.

И фактът, че мъжете обичат самочувствието на жените, далеч не е тайна.

Кои са те - жените, уверени в себе си?

Огледайте се - ще видите много жени, които не са толкова красиви, не толкова млади и умни, но се радват на успех с тези хора, за които просто мечтаете. Такива жени знаят много за мъжете, но нещо, което знаят за себе си. А именно какво да вземем в отношенията ни е не по-малко важно от даването. И няма значение колко психическо развитие имате, независимо дали управлявате офиса или може да готвите няколко ястия само за един час.

Самочувствието е това, което помага на една жена да оцелее в бурята, за да култивира своето поле, когато тихо време идва. И тя получава достоен награда, защото успешно контролира поведението си. Всъщност, мъже като жени, които харесват себе си. И такива жени никога няма да стигнат до близък контакт с мъж, без да го знаят достатъчно. И няма да се доверят на душата си на първия човек, когото срещат. Трябва да оценим хората, точно както ни оценяват и когато влизат в една връзка, задайте си въпроса - "Какво донасям до олтара на отношенията и какво очаквам в замяна?"

Самоуважението трябва да бъде винаги с вас, като се започне от първите минути на комуникацията, с първото познаване на човек.

Нещо за телефонни разговори - слушалката няма лице

Знаем колко важно е да можеш да слушаш какво казва човек. Но не за пръв път! Ето защо не трябва да залагате на първия телефонен разговор. Не е толкова важно, че той говори на познати, най-важното - как те вижда, колко изразително е мнението му, каква информация се опитва да предаде с жестове. Разбира се, това може да бъде много приятно - да чатите по телефона часове, да усетите "родството на душите" и да фантазирате за бъдещи срещи.

Но телефонът е лош съюзник, той може да ви помогне да получите "интимност без интимност", така че когато се срещнете, ще бъдете срам и непоносимо отегчен, когато установите, че вашият събеседник е много далеч от образа, който сами сте сътворили. Не, не ви подтикваме напълно да се откажете от телефона, но помнете - "телефонната химия" не работи с истинска комуникация, защото очите виждат истината, а ухото просто чува лъжа.

Увереността на хората не се опитва да омайва събеседника по телефона и колкото повече не бързат да се увличат от човек, когото никога не са виждали. И ако някой се опитва да влезе в душата ви и да поеме чувство за вина, да не "отваряте по-дълбоко", не ходете по случай. В противен случай можете по-късно да съжалявате за изгубените минути, както и да гледате един незаинтересован филм с красив дизайн на билборд. И да, никога не давайте на човек телефонен номер, ако той не му даде!

Роман не чете със стотната страница, връзката не започва от средата

Трудно е да си представиш космически кораб, който първо се приземява, а след това лети. А стълбището има последователни стъпки, по които трябва постепенно да се изкачите на следващия етаж. Защо отношенията трябва да се третират по различен начин?

Запознаването съживява и плаши в същото време, обърква мисли и горива чувства. Но все пак, дори ако възрастта ви "стяга" и вие спяте и виждате себе си заобиколена от чифт деца, трябва ясно да разберете - всяка връзка се формира на етапи. И те изискват постоянни усилия, насочени към развитие.

И това означава, че в процеса на общуване, не само не позволявайте на партньора да ви познава по-добре, но не правете кавалерийски атаки. Разбира се, всички ние искаме да облекчи в отношенията, но лесно те просто не са възможни, и може да бъде унищожена от един прост бриз, ако те са липсваше солидна основа. Същото важи и за моментите, когато сме твърде критични към нашите нови избиратели. Изгледът е труден, веждите се преместват, внимателно наблюдаваме поведението му. Необичаен жест, погрешно тълкувана дума и в резултат на обещаваща среща - история, която няма продължение.

Не бързайте да го отрежете! Не правете пълно мнение и не поставяйте етикет върху човек след първата дата. Помислете повече за отворените възможности, а не за крайния резултат, завлечете мъжкото приятелство и не забравяйте за съблазняването. И кой знае, може би ...

Не питай ненужни въпроси на първото заседание

Страстната жена, "катерейки във всички дупки", може да изплаши един мъж. Ако зададете много въпроси на своя колега, понякога дори не напълно да слушате отговора, интервюиращият се чувства като при разпит. На първата среща е по-добре да се съсредоточи върху усещанията "тук и сега" и да не се опитвате да копаете дълбоко в душата. Списъкът с теми за разговор може да бъде доста разнообразен - като се започне от града, в който сте, любимите си развлечения, истории за хоби, наскоро четена книга.

Но най-важното - без трескаво търсене на тези, и още повече укор и искания. И още повече, не е необходимо да излагате всичките си тайни на първата дата и да поискате същото от събеседника. Насладете се на срещата, опитайте просто да се забавлявате. Мъжете не харесват жените, които превръщат датата в вид пиле, лежаща в тенджера.

Ако днес сте готови за нещо, поставете кръст на следващия ден

Някои жени са много склонни да реагират на ухажването на мъжете. Понякога дори не осъзнават дали техният избор е достоен за внимание. Вътре в тази жена изглежда, че е включен хормонален брояч, броейки времето за бързо предаване. Но човекът не оценява какво го прави лесен начин, такава победа ще го охлади и ще неутрализира интереса.

Проявлението на сдържаност е много необходимо, на първо място, за нас, жените, така че усещането за човек да може да расте, подхранвано от интерес, страст и приятни емоции в комуникацията. Човек трябва да има време да си помисли какво място да вземе за дадена жена в живота си.

Ето защо не трябва да бързате, опитвайки се да вземете ръцете на човека. И не го получавайте ден и нощ с вашите разговори - поне, не е дори вашият психиатър! За сега той е предстоящият кораб, който е паднал на вашия хоризонт. Не се опитвайте да стигнете до него плуване, оставете време, за да преодолеете разстоянието, така че корабите да могат да следват курса си. Проучете най-дълбоките дълбочини, докато не установите, че сте двойка въз основа на взаимни чувства и не се опитвайте бързо да атакувате - това няма да се интерпретира във ваша полза.

Не се страхувайте да кажете "Не", когато става дума за секс

Привличането към противоположния пол е естествено присъщо за нас, но ако става въпрос за сексуална интимност, особено когато емоциите са наранени, трябва да се вземе решение да се присъединят към тази интимност. На ранен етап сексът може да промени връзката ви, а не към по-добро. Това не означава, че сексът за вас ще стане табу заради морал. Също така днес знаем много начини да направим сексуален живот, но ако не можете дори да говорите свободно за него с човек, поне засега нищо не може да се случи.

Ако мислите за едва познат човек, когато вие самият все още не сте решили колко сте сериозни към него и колко дълбоко сте готови да се потопите в една връзка - ви предлагаме да бъдете ръководени само от здравия разум. И че човек оценява вашите "не" на заслуги, трябва да можете да го изразите по такъв начин, че да бъде радикално различен от "Никога!". Например "Все още не е време" или "Още не съм готов". Човек, който ви харесва, ще бъде благодарен само за вашето спокойствие.

Между другото, много хора не приемат сексуален натиск и много повече от жените мислят за това. Прекаленото желание за секс отвръща "добри" момчета и привлича "лоши" момчета.

И най-важното - отказът от сексуална интимност не се нуждае от обяснение.

Не от всяка двойка е добро дует

Да предположим, че сте се озовали в сексуален спорт, затворен и страх от емоционален афинитет към човек или играч в самоутвърждаване. Опитвайки се да установите контакт с някой, който не се нуждае от него, е като да говорите с каменен идол. В най-добрия случай това е неизразимо скучно, в най-лошия случай може да е опасно. Не гледайте часовника, за да кажете "Довиждане".

Ако един човек има "загубили телефона си", а не направи опити да "открият", ако той толкова заети, че той може да разпредели имате само един ден в месеца, ако един човек, което си мечтал да даде живота си за дълъг период от време, се оказа грубо и дребни - радвайте се! Имате шанс да се отървете от него сега, за да не излизате от години в една и съща лодка. Уверените жени гледат на пропастта като загуба, в резултат на която тя няма да получи вашата нежност, красота, уникалност. Нов човек, който се среща по пътя ви, със сигурност ще оцени, че не сте готови да се жертвате на никого.

(въз основа на най-добрия продавач на Стивън Картър и Джулия Сокол)

Share:
Comments