За какво мечтаят роднините ми?

Това, което роднините мечтаят - в мечтата на Милър

Да видиш в мечта роднини - на новините; избягвайте да се срещате с тях - да получите наследство. Мечта, в която виждате много роднини наведнъж, ви подтиква да участвате в семейни кавги и сериозно влошаване на взаимоотношенията във вашето семейство.

Какво мечтаят роднините ми - според съвременната френска мечтана книга

Ако видите мечта за близките си, те искат да се срещнат с вас. Смъртта на един от близките мечтае за семейни конфликти. Ако мечтаете, че непознати хора се обръщат към вас като роднина, тогава се очаква да се запознаете с човек, с когото ще имате добри приятелства. Ако подобна мечта се вижда от неженен млад мъж - скоро ще се срещне с бъдещата си съпруга.

За какво има семейството мечта?

Роднините мечтаят за караница и липса на взаимно разбирателство. Друго значение на съня, обратното - на подкрепата на местните хора. Тълкуването на съня зависи от придружаващите го образи, които сънуващият е наблюдавал. Древните роднини мечтаят за забрава и безразличие. Те могат да изразят чувствата, които сте причинили на роднина в сън.

Какво има мечтата на семейството - английска книга за сънища

Да се ​​отървете от среща с роднини - на наследство. Пляскане с роднини в сън - да се карат и влошават здравето. Да се ​​притесняваш в съня си за загубата на роднини означава в реалния живот да правиш нещо, което да донесе на близките ти радост и удоволствие. Да посещаваш болен роднина в сън е сериозен разход.

За какво има семейството мечта?

Роднините са важна част от нашия живот, поради което мечтите, в които се появяват, са от голямо значение. Обикновено мечтае за роднини отразяват желанието за сън, за да се разбере връзката им с местните хора. При тълкуването на такива сънища е важно да се помисли за живеене или мъртви роднини мечтаят като мъртви роднини, идващи в сънищата, се говори за неяснотата на отношенията с тях, или да се напомня на ритуалните аспекти на отношенията. Сънищата на роднини, които се повтарят, могат да имат пророческо значение. Например, ако някой от вашите близки е болен, тогава такива мечти могат да предскажат смъртта си.

Какво има мечтите на семейството - в мечтата на Цветков

Роднините в съня са персонифицирането на отдалечеността на събитията.

За какво има семейството мечта?

Да видиш в съня си роднини - до един неприятен инцидент. Мечтайте за роднини - тогава ще станете свидетел на необичаен инцидент; умиране - на наследство; мъртвите - до успешни обстоятелства. Да говорите в сън с роднини - за успех в бизнеса; да загубят роднини - да получат неочаквана помощ. Да мечтаеш в мечта на елегантни роднини - на богатство; отидете да посетите роднини - да похарчите.

Какво мечтаят моите роднини - според украинската книга за сънища

За да видите в съня, че роднините са болни - на беда или значимо семейно събитие.

Какво мечтаят моите роднини - според една съвременна книга за сънища

Ако в съня си виждате роднини, събрани на масата, това означава, че в действителност ще получавате приятна новина от далечен роднина (за раждане на дете, сватба и т.н.). Ако някой от вашите близки е болен, тогава подобна мечта му обещава лечение за болестта.

Хареса на роднините в съня си говори за агонията на съвестта, която изпитвате, защото някога сте оставили роднините си надолу. Също така, тази мечта може да ви предупреди за предстояща среща, която ще промени хода на целия ви живот. Ако в съня си виждате вашите близки, които седят на масата според старшинството, това означава, че не обръщате внимание на вашите деца.

Ако сте получили голяма сума пари от роднина в сън, тогава вие сте недоволни от живота си и затова сте започнали да пренебрегвате вашите домакински задължения. Такава мечта е мечта за необходимостта да се обърне настоящата ситуация, така че да не води до неприятни събития. Ако сте мечтали да се биете с роднини, тогава трябва да се подготвите за размириците.

Коментари

иван 12/28/2016 Сънувам същата мечта! майка ми (тя умря по-точно убита преди 15 години) ми казва в съня си: "Променете този път." Изберете друг. За какво е това?
Share:
Comments