Връзки с женен човек: наблюдения и съвети

Да се ​​срещнеш с женен мъж е въпрос, който изисква самоотричане. Не само, че перспективите за такива отношения са доста неясни, така че можете да прекарате и нервите си, добре, просто несметнато количество. Омъжените мъже са различни. Има хора, които се променят от трудната ситуация в семейството, от болезнени отношения със съпругата си. Такива мъже и в срещата, и в леглото издърпват нерешени вътрешни недоразумения, неспособни да абстрахират напълно от тях, като се наслаждават на свободата. Те периодично попадат в глухота, а погледът им става мъгляв в очите на универсалната скръб. Не само отношенията с такъв човек са достатъчно трудни, така че такъв представител на "по-силния пол" все още ще се опита да обсъди с вас техните проблеми, напълно унищожавайки радостта от процеса на среща с него.

Ами ако имаш такъв добър човек? Е, ако имате нужда от връзка с него по някаква причина, опитайте се да внесете радост и лекота в процеса, опитайте се да го разсеете (поне за времето, когато сте заедно), хвърлете малката лъжичка мед в цевта си от катран, предлагайки му приятно свободно време всички сетива на думата. Подобни депресирани другари едва ли ще предприемат решителни стъпки. Депресията е тяхното хоби, така че се наслаждавайте на общението и не чакайте повече.

И има мъже, които правят ходене наляво нещо като хоби, което постоянно се балансира на ръба на ножа: съпругата разкрива, не открива ... А какво ще стане, ако разбере? Да, вече хванато няколко пъти, измъкна се. Следващия път ще бъда по-внимателен, по-умен. По-рано, в преди човешката ера, такива мъже взеха телефона от момичето, което харесваха, и не дадоха своето собствено, като по този начин защитиха здравето си от гнева на съпругата си. Днес те имат няколко конспиративни мобилни телефона, които успешно крият от съпругите си. Често те предпочитат да комбинират работа и взаимоотношения, без да търсят дълги търсения, да вземат това, което е повече или по-малко сладко. Поучавани от горчивия опит, те купуват същите духове като тяхната любовница, страхуват се да усетят аромата на друг и да паднат за такива дреболии. И все пак, такива странни обстоятелства не им пречат да се наслаждават на комуникация с жена и да й дават радост. Хумор, бавен и незадължителен секс - това е, което човек може да ви даде. И ако разумно не искате повече и лекувате ситуацията разумно, ще се радвате на живота, макар и не от много дълго време. В края на краищата тези мъже са много ветровити. Те ще се радват да се срещнат с вас с някой друг, който не е много доволен от въпроса за прикриването на блестящия им полигамизъм.

В днешния свят, където има много повече самотни жени (разведени, нещастни, неудовлетворени), отколкото мъжете, проблемът с опитите да се измъкне най-добрият полк от семейството е по-остър от всякога. На това, което само жените не отиват, заради щастието, което те по някаква причина видяха в кухнята на другата градина. Но съпругите им не заспиват, пазят собствения си, понякога напълно съкрушителен съпруг, от хищническите нокти на не толкова успешни жени.

В обществото има борба за мъжете, към която влизат непредвидени жени, надявайки се да видят в предателя-принц единственият начин да станат щастливи. Възможно ли е? Понякога - разбира се. Вярно е, че сега, вместо жената, оставена от избрания от вас, проверете телефоните, претърсете джобовете си, помийте, проверете реверите на якето си в търсене на светли (тъмни, червени) коси. Имате ли нужда от това? Ако по някаква причина срещнеш омъжения човек, направи това време приятно и за двама ти, без да се замисляш, да се наслаждаваш на другата компания. Самият живот ще постави всичко на мястото си.

Текст: Ирина Шейхетова

Коментари

Tongi 03.03.2016 Хммм ... Мисля, че трябва да култивираме чувство на полигамия ...
Share:
Comments