Стилни изображения. с какво да носите пилотно яке?

Какво не ни променя модата на Нейно Величество! И въпреки факта, че новостите силно навлизат в семейния бюджет, едва ли можем да се противопоставим на купуването, защото няма жена, която не иска да изглежда модерно! Какво ни подготвя пролетният сезон 2017? Сред другите новости е, че ще има истинска бомба, която избухна на пролетното небе - става дума за яке "бомба" или пилот.

Яке пилот в модерен стил

Не че сакото на пилота е абсолютна новост на модните подиуми - не, това удобно яке, заимвено от дами от военни пилоти, дълго време носеше жените, осъзнавайки, че дава възможност да подчертае всички очарованията на спортната фигура и изобщо не пречи на движението.

Това яке е само находка за тези, които водят активен или спортен начин на живот. По-рано якето на пилота беше много популярно сред журналисти, студенти, треньори, но днес, след като се промени малко и стане изключително женствена, тя получи нов живот - тя стана по-блестяща.

Как изглежда днес стриктният яке-пилот?

Той има висок колан и широки маншети, може да бъде всеки цвят, не само черен или кафяв, както беше преди, материалът също така не се ограничава до кожата, може да бъде синтетика, памук, вълна и микрофибри.

Като цяло, от редиците на строга функционална пилота на курточка се появиха редиците на елегантните дрехи: има строги, бизнес и класически модели, в които различни джобове имат джобове с различни размери, колани, качулки, яки и декоративни шевове. От този сорт остава да изберете яке-бомба, перфектно комбинирана с други неща на гардероба.

С какво да нося?

  • Тъй като сакото на пилота на всеки модел е кратко, трябва да се има предвид, че той е подходящ само за момичета с елегантна линия на бедрото. Следователно, нейният собственик вероятно вече има в гардероба си няколко класически или прави панталони, тесни панталони, ушити от дебела тъкан.
  • Сакото на пилота с дънки от класически модели и цветове, бричове и дори строги шорти е добре комбинирано.
  • Шапката на пилота на класическия модел може по чудо да се съчетае с къса и строга пола, бизнес рокли.
  • Ако яката достигне средата на бедрата, тя лесно може да се носи с къса плетена рокля: черното яке на пилот с кожено палто, с въже в кръста, с черна плетена рокля, изглежда чудесно.
  • Любителите на морския стил също са щастливи: рокля с къси ивици, класически сини дънки са съвместими с късо яке от черно или кафяво пилот, но е необходимо да поставите колан от същия цвят като сакото в джинсите и да хвърлите шал на шията на лъскава рокля.

Аксесоари за пилотен сак

При избора на аксесоари можете да изградите името на модела на яке - и следователно той ще бъде подходящ за големи очила, шапки, барети, всякакви видове кожени неща: ремъци, ръкавици, кожени ботуши, ботуши за ботуши, ботуши и ботуши. Перфектно комбинираният яке пилот и високите токчета на петата правят женското изображение обидно и агресивно.

Говорейки за аксесоарите за сакото на пилота, не можете да забравите за торбата - тази подробност в пролетния сезон определя голямо значение. Чантата трябва да е в хармония с цвета на сакото и панталоните или полата, така че когато проектирате гардероб, трябва да вземете под внимание тези моменти. Освен това, ако зад една отворена яка се вижда блуза или пуловер, тя също трябва да е в мелодия, но малко по-лека от "дъното".

Фантазирайте, актуализирайте гардероба и посрещайте пролетта в спокоен стил с яке на пилота!

kurtka-атентатор-Chem за носене-chvetochnii печат kurtka-атентатор-към-Chem-нося към бялото-деним kurtka-атентатор-Chem за носене-а-Бело-bluzkoi kurtka-атентатор-хим-а-порте за плащане-chernim А сако-бомбардировач-с-от-носи-с джинси kurtka-атентатор-хим-а-порте за плащане-kokteilnim kurtka-атентатор-Chem за носене-а-kozhanimi-Брук kurtka-атентатор-Chem за носене-а-kozhanoi-ubkoi kurtka-атентатор-към-Chem носене най-свободна Брук Сладка бомбардировач-бомбардировач с молив

С какво да носите пилотно яке?

Share:
Comments