С какво да носите сиви ботуши? търсим идеални комбинации -

Грей е цвят, който съчетава практичност и елегантност. Обувките сиви могат да изглеждат не по-малко ефективни от черно, просто трябва да се научите как да го носите правилно. Сивите ботуши, например, могат да се превърнат в модел на елегантност, докато могат да бъдат подложени както на нормално пазаруване, така и на парти. Единствената разлика е с това, как да носите сиви ботуши - този избор или те прави "сива мишка", или ще ви позволи да изглеждате като стилно нещо.

Варианти на стилни изображения със сиви ботуши

Тези, на които сивият цвят носи скука, можем да възразим - този универсален цвят може да бъде разреден с различни ярки нюанси, той е добър както като основен цвят, така и като допълнителен цвят, като избирате, който не рискува да покажете лош вкус. Грей е толкова универсален, че можете лесно да вземете "чифт" и да изглеждате стилно и ефективно.

С какво да носите сиви ботуши? Сивите ботуши могат да си позволят дами от всички възрасти, особено, тъй като има ботуши от този цвят в матова кожа, велур и други материали в продажба. Независимо от факта, че сивите ботуши не могат да привлекат вниманието, заедно с други стилни неща, те могат да изглеждат много красиви.

За начало сивите ботуши са отличен избор при създаването на класическа комбинация. Тази комбинация се ражда с използването на неща, които са само сиви, но с една сянка, те трябва да са с различни цветове. Ако ботушите са светло сиви, тогава роклята или костюмът може да са леко по-леки, а аксесоарите, обратното, са по-тъмни. Ако се носят костюми, блузата или ризата може да са бели, може би да добавите по-светло петно, като например розово кърпа или шал.

С какво да носите сиви ботуши?

Със сиви ботуши, други пастелни нюанси също са много добре комбинирани, например цвят на сафари и млечно бяло, бежово. В класически стил можете да използвате и сиви ботуши в чифт с тъмно сива пола и яке, жълта рокля и жълта чанта. Съчетанието от сиво и оранжево също може да се счита за успешна комбинация.

сиви ботуши с оранжево, снимка

Розово и особено розово перла - това е изборът на стилно момиче с добро чувство за стил. Сиви ботуши, сиво кожено палто или сиво палто с кожена яка, шапка и розови ръкавици на ръцете му, в които сив съединител - под тази форма можете дори да видите английската кралица.

С какво да носите сиви ботуши? Много хубава комбинация от тюркоазени и сиви сиви ботуши над коляното, къса сива рокля, тюркоазен шал и тюркоазена гривна - какво може да изглежда по-стилно и романтично?

С дълги сиви ботуши можете също да носите копринени къси рокли в пастелни цветове, хвърляйки кожено яке над него. В този случай можете да обедините ансамбъла заедно, като свържете шал за врата, на който всички тези цветове ще бъдат смесени.

С какво да носите сиви ботуши, ако трябва да отидете в клуба?

В този случай изборът е още по-опростен: можете да носите сиви сиви дънки с високи сиви ботуши. И краката ще изглеждат много по-тънки и по-дълги, и ще изглеждат много стилни! Тук розово или маслено късо яке, черни очила и черна торба на дълъг колан (коланът на джинсите също трябва да са черни) също се вписват перфектно. Комбинацията от дълги сиви ботуши и сиви дънки ще се възползва от кожена черна жилетка.

сиви ботуши + розово яке, снимка

Говорейки за дълги сиви ботуши, перфектно монтиращи крака, трябва да се спомене още една интересна точка: те могат да изглеждат чудесно с черна рокля, декорирана с сребриста тънка лента и перлена нишка. Можете също така да добавите черен съединител тук.

Както можете да видите, не е необходимо да изглеждате сиви и незабележими в сивите ботуши - този цвят дава огромен облик за импровизация и фантазии. Така че не се лишавай от вълнуващо търсене на стила си!

С какво да носите сиви ботуши? С какво да носите сиви ботуши? сиви ботуши със зелено, снимка сиви ботуши с розово, снимка

Share:
Comments