Първа помощ за любимите ви дрехи. как да опъвам дънки?

Как да опъвам дънки?Малко вероятно е в света да има поне един човек, който не е запознат с джинси. Бумът на това удобно облекло никога няма да мине, защото практически няма проблеми с дънкови панталони, с изключение на едно - свиване на тъканта след ивицата. Съвети по темата: как да се простират дънки, голямо разнообразие. Но не всички методи са еднакво полезни!

Защо седнете дънки?

Този модел се дължи на влиянието на прахове, климатици и други постижения в съвременните домакински химикали върху джинсовата тъкан, която е усвоена от специални технологии. Неприятна особеност трябва да се има предвид при покупката. Но, ако ширината на панталоните може да бъде опъната, тогава дължината на вече не правят нищо. Не искам да ходя като "изстрел", купувам малко по-дълга дънка.

Способността за намаляване на размера "дава" памук. Добавянето на полиестер е отговорен за здравината, а мощният ликра, спандекс, еластан допринася за еластичността на тъканта. Ако дънките ви съдържат максимална естественост, се подгответе да опънете любимите си джинси в специален сценарий.

Правила за разтягане

Преди половин век съветските младежи избраха най-простите методи: поставят джинси и се вмъкват в тях; поставете ги веднага след измиване; сапуни краката и бедрата, за да издърпат панталоните си. Закопчаването на джинсите, които лежат, се считаше за норма, и ги бели до "белота" и се похвалиха с нов цвят - върха на изобретателността. Измислени момичета се опитаха да се измъкнат в джинсите на по-добре подхранваните си приятелки, така че панталоните се простираха върху тях, като на манекен.

Сега подобни методи изглеждат варварски, макар че досега много от тях са прибягнали до тях. Тъй като се опитват да загубят няколко килограма, момичетата издърпат джинсите влажни и чакат да изсъхнат. Но този метод заплашва много повече, отколкото да загуби модно нещо.

Боите - както всички постижения на химическата промишленост, веществата далеч не са безопасни. Знаете ли за дерматит, екзема, алергии? Ако не, тогава след "мокрия" метод на опъване имате 50% шанс да се запознаете с тях. Кожата наивно абсорбира чудесата на химията, без да подозира, че това "опаковане" заплашва със здравословно разстройство.

Генитоуринната система, а именно бъбреците, пикочния мехур също се разтреперва от такава студена грижа. Дори ако намокрите джинсите си с топла вода, сухият плат ще се превърне в студен. Така че, как да се простират дънки, без да навреди на здравето?

Измиване на дънки

Препоръчва се първо да развиете продукта. Температурата на водата за деним не трябва да надвишава 40 °. Искате ли да увеличите размера? Измийте в хладка вода. Ако вече сте забравили как да изтриете без машина, изберете един деликатен или ръчен режим на лечение без натискане и други обрати. Опитайте се да не навлизате ненужно джинсите дори и в най-студената вода. Желателно е да се избере най-простият прах, най-добрият за деца - има по-малко химикали.

Желязо-стречинг

Съвременните апарати за приспособления не са съперници на обикновената марля и желязото, защото целият ефект от опъването на дънки е постепенно, а не в миг резултат, който дава гладачна машина или параход. Модерните джинси трябва да се заглаждат бавно, да се изпаряват тъканите и да се разтеглят третираната област. Изтеглените "дънки" под желязото омекотява и задържа формата, прикрепена към желязото.

Дънки фитнес

Чисти, задушени джинси, за да се обличат по-добре, ако са тесни. След като сте закопчали, е необходимо да направите в тях предпазливи клекове. Не е нужно да седите дълго, защото на влажната кърпа може да останат "колене". По-добре да правите ротационни движения с бедрата, широките стъпала и няколко наклона. След няколко етапа на разтягане тъканта ще стане послушна и дънките ще бъдат още по-възлюбени!

Share:
Comments