Прости прически за дълга коса: опашки и плитки. 10 начина да

Дългата коса е красива, женствена и в някои ситуации е много неудобна. Косата се заплита, прах, се изкачва в лицето и изисква коса. Колко бързо и красиво да плачеш дълга коса? Има много опции!

Прости прически за дълги коси от колани

Опашка опашка

За да създадете такава прическа вие ще имате нужда от гребен и две еластични ленти в тона на косата си. Първо, вратовръзка косата си в строга висока опашка. След това скрийте еластичната лента с тънка нишка коса от опашката. Разделете косата наполовина и завъртете пакета в една посока от всяка половина. И двете обрати се обръщат помежду си. С тънка еластична лента, фиксирайте върха на косата.

Коса из жгутов

Направете наклонено раздяла, отстрани, обичайно за вас. В близост до бреговете вземете една голяма ивица, разделете я на две еднакви части и плийте плътния сноп. След като достигнете до основната част на косата, разделете я на две равни части. Обърнете двете направления и ги завъртете по цялата дължина. С прозрачна еластична лента, фиксирайте върха на косата. В близост до взрива, разхлабете няколко струни, за да направите косата по-просторна. Поръсете с лак за по-добро фиксиране.

Опашки: прости прически за дълга коса

Коса из узелков

Изтъркайте косата си. Вземете една нишка от лявата и дясната страна. Свържете ги в прост пакет. След това малко назад, добавете още една от двете страни и завържете възела отново. Като цяло трябва да има 3-5 възли. Останалата част от косата е обвързана с еластична лента. Можете да спрете на този етап или да скриете косата под плитка с помощта на невидим.

Обемна опашка

Първо, навийте косата на кърлената ютия. За да придадете обема на прическата, е необходимо да вземете предните нишки и да ги срежете. Съберете космите в опашката, като оставяте свободна нишка от всяка страна. Закрепете опашката с еластична лента. Скрийте нишките на свободните нишки.

Два хвоста

Можете да създадете триизмерна прическа само с две прости опашки. Изтъркайте косата си. Разделете горната част на косата и я закарайте отгоре, така че да не пречи на по-нататъшната работа. Долната част на косата е завързана в опашката. Вземете горната част на косата и свържете опашката. Издърпайте предните нишки, правейки косата по-обемна и безгрижна. Обърнете малко косми, за да създадете ефекта на светлинни пръстени. Поръсете с парфюм за блясък и фиксиране.

Malvinka

Грижайте внимателно косата. Отделете малко от косата отгоре и отстрани от всяка страна. Фиксирайте с малка тънка гумена лента. Внимателно изрежете предната коса, така че да не се образуват "кълбета". Поръсете с лак за фиксиране. Останалата част от косата, ако е необходимо, може да бъде изправена или навита.

Прости прически за дълга коса: 4 вида плитки

Конични рога

Грижете косата си и направете прав дял в средата. Разделете косата на две равни части и направете две симетрични високи опашки. Закачете две платна. Фиксирайте краищата с тънки прозрачни еластични ленти. Форми за връзки: завъртете плитките около еластичната глава. Прикрепете върховете с малки фиби или невидими. Накрая поръсете с лак за по-добро фиксиране.

Прическа с две малки кожи

Грижете косата си и направете прав път. Изберете нишката на косата близо до челото и завъртете върха навън. Продължете да тъчете пера. Завийте подобна опашка от другата страна. Закрепете плитките в средата с тънка гумена лента.

Френски плитки

Разделете косата на две части. Вземете ключалка близо до челото и го разделете на три равни части. Започнете плешиви плевели в обратната посока, като при всяко добавяне на нишка коса от общата маса. Необходимо е да се тъче плитка максимално успоредна на разделянето. Добавете плета по цялата дължина. В края на краищата, винаги издърпайте нишките, за да изглежда косата по-просторна. След това повторете същото нещо върху втората част на косата. Фиксирайте върховете с прозрачна гумена лента.

Козирка от 5 брави

Грижайте внимателно косата. Издълбайте един тънък пигъл. Разделете оставащата коса на 4 равни части и поставете тънък колче в средата. Започнете да тъчете коса. Първата ивица се носи под втората и след това върху опашката. Четвъртата нишка се пренася под третата и след това втората нишка. След това преместете патерицата в центъра, оставяйки го по-надолу. Вземете първата верига и я прехвърлете на втората, а след това под перото. Вземете четвъртото направление и го прехвърлете на третата, а след това под втората нишка. Отново преместете кончето в центъра, като го оставите на върха. Заменете предишните две стъпки, като оставяте перото нагоре или надолу. Закопчайте върха на косата с прозрачна гумена лента. Накрая освободете нишките за голям обем.

Вечерни прости прически за дълга коса

Елегантен лъч

Избършете влажната си коса. Нанесете пяната в корените за силата на звука. Изсушете косата си със сешоар, повдигнете гребена в корените, за да създадете максимален обем. Когато косата е напълно суха, вятърът се завива на къдрицата с леки къдрици.

Прикрепете го с лак за коса. Използвайки гумена лента, свържете малка част от горната коса назад, като оставяте косата свободна отстрани и отдолу. Важно е да не изглаждате косата, така че косата да е лека и леко невнимателна. Направете дупка от косата над еластичната лента. Изхвърлете самата опашка през тази дупка.

За пореден път затегнете опашката с еластична лента, но не я протегнете до края, оставяйки малка бръчка на косата. С помощта на фиби и невидими, внимателно фиксирайте останалата коса около тази линия. Може да се направи хаотично, да се плетат нишки в нишки или плитки, или да се оставят свободни. Още веднъж, фиксирайте с пръскачка за коса.

Резултатът е много проста прическа за дълга коса, която отнема не повече от 15 минути.

Вечерна коса с еластични ленти

Грижайте внимателно косата. Оставете нишка на косата в близост до храма за красива рамка на косата. Вземете горната част на косата и свържете опашката. Издърпайте назад еластичния и направете дупка над него. Изхвърлете самата опашка през тази дупка.

По този начин се получава триизмерен елемент. Вземете нишките от двете страни, от дъното на косата, и затворете една нишка с първия еластичен, вдясно от една и съща опашка. Направете дупка над тази опашка и хвърлете опашката.

Повторете същото от лявата страна. Направете това с цялата коса, потъвайки, всеки път малко под предходната дъвка. Не забравяйте да опънете нишките, за да създадете допълнителен обем. Оказва се, че една много красива и проста прическа за дълга коса.

Share:
Comments