Пролет 2015: новата блондинка

След убедителна победа през 2014 г. Blond изстрелва триумфална офанзива през 2015 г. Но обратът на събитията изненадва много: след доминирането на платиновите нюанси в предишните сезони русата неочаквано рязко се затопли и веднага съчетава две модни тенденции, блондинки и червенокоси.

Ягода, мед (мед) и карамел (блондинки) - това е, което мозъците се опитват в следващия сезон. Ще ви хареса ли новата тенденция? Как да не допуснем грешка при избора на сянка? И какво правят онези, които предпочитат хладните цветове? Стилистите на нашия център - експерти в областта на модерните цветове, ще отговорят на тези въпроси

Клубничный блонд - това не е някакъв специфичен цвят, а по-скоро тон, който съчетава няколко цвята в диапазона: от тъмно до средно русо с добавяне на червеникаво-червени нюанси. Оказва се, че такъв мек топъл заглушен нюанс. Това е това заглушаване, което не ви позволява да посочите тона само червен. Тя идва на всеки нюанс на кожата без ясно изразено зачервяване и много ефективно подчертава тен.

Друг сезонен хит на смесицата от блондинки с червени тонове е карамел, Карамел блондинка има по-широк диапазон от нюанси от ягода, и може да бъде доста лек. Тя се основава на бежово-розови подтони с различна интензивност. Благодарение на "розовото дърво" той много ефективно подчертава златната или маслиновата кожа, така че е толкова любител на "напредналите" брюнетки.

Но момичетата с розов тен трябва да изберат меда руса, Идеята е една и съща - червеникав подтон върху светлата коса, но без червено, но с "мед". Това е красив кехлибарен цвят, по-тъмен и по-топъл от пшеницата руса. Той просто изглежда невероятно с бронзов нюанс.

Ако не сте готови да "затоплите" кардинално, можете да се ограничите до светли нюанси на модерен цвят. "Карамел" традиционно изглежда добре на кестенова коса, "мед" - на кафява и "ягодова" - на кафява.

Е, за настроените любовници на студените цветове можем да кажем, че супер светлият рус е все още на мода. Просто не го оставяй да си тръгне това лято в сиви тонове.

Share:
Comments