Прически при дипломирането за степен 4: кажете сбогом на

Завършващите момичета от началното училище мечтаят да изглеждат като любимите си принцеси или точно като собствените си майки. За родителите това също е много отговорно време, свързано с избора на рокля, прически за дъщеря, празнично събитие. И за да се улесни задачата, се препоръчва да прегледате тази статия с най-модерните и красиви прически за клас 4 на бала.

Прически за завършване в клас 4 за дълга коса

Дългокосовите момичета са по-лесни да излязат с празнична прическа, която в идеалния случай би била комбинирана с избрани рокли. Един от най-простите опции са малки къдрици.

Важно! Не използвайте за детски коси, различни кърпи за ютии, гладене, тъй като оказват негативно влияние върху структурата на косата.

За да създадете еластични и най-важните супер силни къдрици, препоръчваме да използвате следния метод. През нощта, преди събитието, трябва да се сплете много тънки платове, с дебелина не повече от един сантиметър. Пропитите са плетени на влажна коса. Ако детето има непокорна коса, то трябва да се постави върху дланта на малък мус, гел за коса. Сутринта пигтейлите се тъпчат. Те могат да бъдат леко пенирани. Кърлата може да остане пухкава, украсена с красиви фиби, диадема, а също така можете да създадете по-сложна прическа.

Холивуд къдрици

Ако има желание да се създаде прическа за дипломирането за 4-ти клас с луксозни холивудски вълни, тогава леко влажни косми от косми трябва да се навиват с помощта на пенообразуващи гумени накрайници или хартиени фиби. За да създадете луксозни къдрици, трябва да изпълните следните стъпки:

- леко влажната коса трябва да бъде внимателно подбрана, да не я наранявате;

- по-нататък на направления се поставя малко ukladochnogo агенти, за коса;

- След това нишките се разделят и се навиват на коса, папило (втората възможност е по-добре, тъй като детето може да спи спокойно);

- на сутринта косата къдрици леко размазва, нишки спретнато пенирани, радикален обем се създава, с помощта на малък нос;

- косата може да бъде фиксирана с малко количество лак за коса;

- След това трябва да прикачите красива козина на косата си или да носите диадема.

Бат коса

Друга популярна прическа на дипломирането за степен 4:

- за да се създаде прост лък, първо трябва да приложите цялата дължина на продукта за коса;

- след това трябва да направите висока опашка и да я поставите с прозрачен силиконов каучук;

- тогава опашката е сгъната на две части, така че лъка остава около десет сантиметра;

- свободните краища на косата се извеждат отстрани на челото;

- след което косата е разделена на две части, свободните краища са хвърлени назад и фиксирани с помощта на красиви фиби;

- страните на носа са изправени, фиксирани с помощта на подреждане;

- свободните краища могат леко да се свиват и да се закрепват със скоби.

Ръкавици и плитки

Тъкане на различни колани, малки плитки, плитки за днес са най-популярният стил на прическата при церемонията по завършване на 4 клас.

За активните момичета, които определено ще танцуват и ще се забавляват по време на почивката, най-добрият вариант ще бъде кръговото тъкане или тъкане диагонално. За да придадете на косата си празничен поглед в косата си, можете да тъчете сатенена панделка или да украсите готов дизайн, като използвате щифтове с перлени перли, красиви малки нокти. Също така красиви ще бъдат триизмерните френски плитки, които могат да бъдат преплетени един с друг и да създадат интересна фризьорска салона.

Този метод е подходящ не само за тези, които имат дълга коса, но и за собствениците със средна продължителност.

Ако майката не притежава техниката на сложно тъкане на различни фланелки и шпайкове, обикновените ленти от силиконова гума, от които може да се създаде една много красива фризьорска козметика, ще дойдат за спасяване. Важно е гумата да е прозрачна или да приляга към цвета на косата на момичето.

И така, за да създадете две оригинални, извити, празнични плитки, е необходимо да извършите следните действия:

- На първо място, е необходимо да косите добре косата и да я разделите на две еднакви части, като се изправите в средата;

- След клане не работната група с помощта на фиба, че косата не се разбърква по време на тъкане. След като е необходимо да се разположи чело с малка брава и да се затегли с еластична лента;

- след като е необходимо да се извърши една и съща опашка, след като се отдалечи от първото на малко разстояние. След това трябва да се върнете към първата опашка и да я разделите на две еднакви части, отделените косъмчета да преминат под долната опашка;

- като по този начин създава подобие на френския плик. След като всички опашки са били екзекутирани, останалата коса е необходима, за да се залепне косото с обратната тъкан, т.е. нишките на плитката се полагат на дъното, а не отгоре, както обикновено;

- След края на тъкането е необходимо внимателно да издърпате нишките от косата, както от получените опашки, така и от самата опашка. По този начин създавате обем и скривате дъвка зад косата си. В този случай, колкото по-добре да изваждате косата, толкова по-богата ще изглежда косата.

Тази прическа може да бъде допълнена с цветни панделки или красиви фиби. Плетените материя могат да бъдат свързани заедно, като по този начин се образува празничен венец.

Можете също да създадете различна прическа по този начин. Това ще изисква прозрачни ленти от силиконов каучук. Преди това се препоръчва да прилагате коса за коса. Тогава косата се събира във висока опашка. Ако момичето няма дебела коса, то тогава може да се направи опашка. След като опашката е била събрана, е необходимо да се затегне другата еластична, отстъпи малко от първата дъвка, а след това затегнете още дъвка и така нататък до края. На следващо място, издърпайте косата Mezhuyev венците, създаване на малки и чист топка, която следва да се определи с помощта на лак за коса. Получените в резултат зърна могат да бъдат украсени с пайети, цветя, важното, че декорации не са тежки.

Прически в ретро стил

Ако избраната рокля е дискретна и елегантна, ретро версията ще бъде страхотна възможност. Така например, можете да създадете елегантен пакет в рамките на няколко минути, като използвате специална ролка за коса. Останалите свободни краища се плитат в свободна опашка и се завъртат около гредата. Косата може да бъде допълнена с помощта на лък избран под тона на роклята. Изображението е допълнено от елегантна чанта и ръкавици.

Прически за къси коси

Добро решение за крехка коса ще бъдат игривите ритуали. Те трябва да бъдат направени и с коса или фиби. Необходимо е да се създаде радикален обем, така че структурата да не изглежда смачкана. Можете да украсите косата си с красив обръч с цветя или малки пръчки от раци.

Ако момичето няма прекалено къса коса, можете да завършите ключалките на ключалките с малки пигменти, в които можете също да тъчете многоцветни панделки. Тази прическа ще изглежда не само оригинална, но и много лека и игрива.

Важен съвет при избора на прическа за завършване в 4 клас е, че не е необходимо да избирате модели за възрастни за момичето, това прави образа по-тежък, дава възрастта. Напротив, тя трябва да бъде лека, въздушна с красиви и елегантни аксесоари, панделки, цветя.

Share:
Comments