Прически на косата до раменете: изберете вашите собствени!

Колко трудно е, понякога, да изберете прическа, която ще бъде проста и удобна за изпълнение и ще впечатли феновете и приятелките ви със своята привлекателност.

Косата ти до рамената свикнала с обичайната "процедура" - взела гребен и го печела? Време е да промените нещо и да включите фантазията, да създадете ново, зашеметяващо изображение. Дори ако косата ви не може да се похвали с шикозна плътност, - им се предоставя идеална прическа.

Може би най-простата и красива фризьорка на косата на раменете може да се похвали на всяка дама, която знае как да създаде "леко разстройство" на главата си. Тази прическа е толкова проста и привлекателна, че е обичана дори от холивудските красавици.

Достатъчно е само леко да се къдри, чиста измита и изсушена коса, на къдрене желязо или къдрици. Без изключение - специална опаковка "гладене". Нанесете мускула за сила на звука за цялата дължина на косата, разпределяйки я с гребен и вдлъбнете всяка нишка. В заключение, разклатете получените къдрици с ръцете си, поставете ги в желаната част или форма, напръскайте със спрей за коса, ако е необходимо и се възползвайте от комплиментите.

Scythe в прическите за косата до раменете (снимка)

Разбира се, дължината на косата до раменете, не може да си позволи собственик, изискани сложни interlacing, но плитки, тя може да бъде.

Създаването им е доста просто. Ако чистата ви коса се разпада и не се поддава на тъкане, опитайте се да направите косата си на втория ден след измиване или като използвате гел или мус за косата си.

Основното - да затегне косата по цялата дължина, така че плитката да е толкова силна, колкото е възможно. Въпреки, че има много фенове на "разкъсани" прически, включително с плитки.

Обърнете внимание на трите снимки с варианти на тъкачни плитки. Ако първата опция е сложна, тъй като тя включва помощта на външни лица, втората и третата, могат да бъдат изпълнени независимо. Фиксирайте получените плитки с невидими предмети, пуснете връзките на плитката (ако желаете) и косата ви ще бъде лека и привлекателна.

"Uzelok" - необичайно допълнение към косата на косата към раменете (снимка)

Вие сте фен на необичайни и шокиращи? Тогава косата с възел е опцията за вас! Чист измит косъм на огъване на кърлинг желязо. Достатъчно е да се постигнат леки пръстени. Или малко облекчение на косата. Разклатете косата си с ръцете си или я надраскайте леко с гребен. Изберете, от една страна, нишка, която е намазана с мус на коса, гел или восък. Е, ако тази нишка не се "разпада". Завържете възела, така че да се вижда ясно на фона на основната коса. Скрийте края на нишката под косата на гърба на главата. Пин от невидимия. Нормална прическа с необичаен елемент, готова!

Прическа за косата на раменете с фиксиране и нагош

Много лесна и неприятна прическа, базирана на "светлинно разстройство", се създава с помощта на средства за опаковане и фиксиране. Това не изисква много време и специални умения. Прокарайте косата, както обикновено, с извара или изсушете с четка "Четка". Основното нещо - дайте блясък на косата. Направете лесен старт, ако е необходимо. Не постигайте специални грижи. Красотата на прическата в нея "бъркотия". Отделете основните нишки от двете страни. За по-голям и желан обем на върха, направете основно начало. Поставете косата назад. Леко завъртете нишките между гърба на главата. Пин с невидима или обичана фиба. Косата изглежда внимателно!

Ако прехвърлите импровизираната опашка (както в предишната версия) към короната, можете да инструктирате друга интересна подстригване. Отново, красотата на косата в лекота на изпълнение. Не търсете конкретно точност при фиксиране на косата. Тази прическа може да се приложи за всеки повод в живота - както в празника, така и в света.

Имате тънка и гладка коса, но винаги ли искате да създадете допълнителен обем на главата си? Тази прическа ще ви помогне при решаването на проблема и ще увеличи обема на косата на тилната част.

Условно разделяне на тилната част на косата. Напръскайте косата с лак. Дайте обем, като ги притискате с ръце. След това леко си мийте косата. Проверете гъстотата на боровете според желанието. Поставете космите на гърба, повдигнете ги от линията на врата и нагоре, и фиксирайте обема, получен от невидимостта. Горят космите по върха, полагат бретон и влакна в желаната форма. Ако е необходимо, поръсете със спрей за коса. Прическата е готова.

Миди, фиби, брошки - романтика в косата на косата до раменете (снимка)

Напоследък, сред модата, стана популярно, използването на фиби, специални миди. Тези малки и необичайни "асистенти" са в състояние да украсят дори най-простата коса.

Ако имате дебела коса, дайте му обем, като миете по цялата дължина. Предварително, поръсете с лак, за по-добро фиксиране на ноктите. От двете страни на главата отделете нишките на косата. Обърнете нишките около оста им, след това един с друг. Трябва да са снопчета. Поправете коланите на задната част на главата с помощта на красиви миди. Основното е, че мидите трябва да бъдат леки и сигурни в косата.

Изглаждайте гладко косата си. Съберете опашката на гърба на главата.

Е, ако вашето умение ви позволи да правите без опашка, внимателно съберете космите в основата на врата, леко ги обвийте в импровизиран куп. Подправете косата си със стилети или невидими.

Страницата придават красива брошка. Прическата може да бъде както коктейл, така и вечер.

За да фиксирате косата в задната част на главата, като придавате на косата специална романтика, можете да използвате необичайна барета. За да смените леко вида на косата си, изчеткайте косата по цялата дължина, разклатете ръцете си.

Дайте лека лекота. От двете страни подчертайте нишките. Вземете ги на гърба на главата си и се пресечете един с друг. Поставете кръстовището с щипка за коса. Колкото по-интересна е фурната, толкова по-привлекателна е косата ви.

Красивите колани допълват прическата за косата до раменете (снимка)

Висококачествените колани винаги, по специален начин, гледат в косата. Те са прости в изпълнение, които лесно могат да си позволят всеки мода.

На права коса, чисти измити и изсушени, нанесете малко мускус за обем. Дайте косата си малко блясък. Разделете косата на раздяла.

Започнете да завъртате нишка коса в пакет, от една страна, по челото. Отидете на противоположната страна, скрийте края на пакета под козината отстрани, фиксирана с невидима или еластична лента в цвета на косата.

В крайна сметка, майсторски клас на тъкане платове на гърба на главата. Много проста и красив турникет ще даде на прическата нежност и изисканост.

Измийте чистата и изсушена коса. Нанесете мускул за сила на звука. Ако искате, направете прост старт. Когато поставяте косата в желаната форма, разделете двете нишки отстрани. Имайте предвид, че преди тези нишки, по-близо до челото, трябва да се формират още две. Залепете нишки на гърба на главата с еластична лента, за предпочитане в цвета на косата, за да не разсейвате косата и да не прехвърляте акцента.

Отделете нишките от челото, ги отведете назад и започнете да плетете всеки, предишния. Опаковани веднъж - по-ниски, вземете следващите, отдолу на дъното на горната част на косата. Бийте отново. И така, докато не стигнете дъвката. За окончателното изображение косата може леко да се пени. Дайте им обем. Да се ​​фиксира с лак за коса. Прическата е готова.

Share:
Comments