Прическа: косата отстрани - стилно. избираме и създаваме

Фризьорът, акцентът на който се премества настрани, е обичайно да се нарича асиметричен. Модата за такива прически не минава никога. След това тя става по-малко подходяща, след това отново намира много фенове и с нова сила ни изненадва с романтични образи.

Ако сте подходяща коса на този формат, можете да се радвате - имате перфектни пропорции на лицето!

Прическа: косата от едната й страна до средната коса (снимка) - просто превъплъщение

Ако прическата ви е била създадена първоначално асиметрична и сте решили да направите някакви промени, най-простото нещо е да прикрепите красива коса за коса от едната страна или в случая луксозен лък. Разбира се, вземете под внимание стила на дрехите ви, така че да не се случи, че вашият лък или фибар отвлича вниманието на събеседника да комуникира с вас. Мярка по този въпрос е чудесен приятел!

Няма нищо по-просто, отколкото да завъртите краищата на косата с къдрената коса и да ги фиксирате от едната страна, като я фиксирате с лак. Тази прическа е толкова проста, че не изисква специални умения за нейното изпълнение. Изберете за нея невидим, който перфектно фиксира косата на тилната част и няма да предизвика чувство на дискомфорт, защото се кани да "отлети".

Ако сте фен на бретон в стила на 30-те, не забравяйте да добавите гел или восък за стил. Фиксирайте приетите вълни, така че бретонът да падне надолу към веждите. Често всяко къдрене на такава коса е прикрепено от невидими и те създават допълнителен чар. Тези прически винаги представляват някаква загадка в образа на съвременната дама.

И в празник, и в света: в една фризьорка с коса от едната страна на средна коса добавете свежи цветя

Може би, свежи цветя - действително допълнение към косата, способни да завладеят всеки мода. Салоните, специализирани в аксесоари за фризьорски салони, често предлагат готови състави от свежи цветя. За да може цветята да бъдат свежи през цялото време, от което се нуждаете, те се поставят в специални капсули, напълнени с течност. Не се страхувайте да разрушите косата си, защото течността е надеждно "запечатана" и не може да излее. Луксозно тази коса ще изглежда на навити ключалки, леко образувайки женско изображение. Не поставяйте целта да поставите косата си, косата от едната страна на средна коса, в перфектна форма. Нека тя да бъде малко "разчленена и небрежна". Завържете цветята с шипове. Осигурете косата си с лак. Полученото изображение е много романтично. Тя ще се хареса на жените на всяка възраст, защото цветята често не се срещат в прическите.

Предизвикателството и смелостта в косата - косата от страната, средната коса заедно със снопа

Исках малко агресия в стила на 80-те? Отличен! Можете да опитате и този смел образ! Измийте главата с подходящ шампоан. Изсушете косата си. Ако е необходимо, краищата на косата могат да се навиват на кърлене или да се постигне ефект на гофриране. Спуснете главата си напред и направете дебела базална назауза, особено върху париетната част на главата. Той ще формира основния акцент на прическата. След взимането руното, вземете няколко направления в короната на главата и да се опита, което прави по хълма от косата, за да се определи всички невидими. Останалата част от косата може да се вдигне, като се постави върху едната страна и се прикрепи към страната на главата или непосредствено след получения пакет. Леко изчеткайте косата си, като промените посоката на всяко направление. Такава подстригване може да се създаде, като се свърже лека опашка по върха и се освободи косата от под еластичността. Може би някой ще намери този метод по-лесен.

Романтична прическа: косми от страната на средна коса - куп на гърба на главата

Просто прости и романтични, лесни за изпълнение и не изискващи много време, можете да се обадите на следната коса. Тя може да бъде създадена за всеки случай на живот, добавяйки деликатен украшение, - ще стане празнична.

Ако косата ви е права, след това я навийте по дължината с кърпичка или с къдрици. Косата трябва да бъде предварително измита и изсушена. Няма конкретни предпочитания в обема на къдряне. Всичко зависи от настроението ви и от "еластичността" на косата ви. При намотаване използвайте пяна или малко количество лак. Това ще позволи по-добро фиксиране на къдриците. Разделете косата в една част, като я преместите встрани на главата, така че от една страна остава много повече коса от другата. Вземете цялата коса на гърба или до основата на шията, освобождавайки страничните нишки. Завържете опашката с еластична лента. След това, изчеткате опашката и я обвийте около венците, като образувате кок. Поправете всички болтове. Поставете бузите от едната страна със светлинна вълна. Малко базово начало и добро фиксиране с лак ще запази резултата и ще ви позволи да бъдете неустоими.

Коса от страната на средна коса с плитки: фризьорски салон "Колосок"

Тези прически ще изискват известно умение и време, за да ги създадете. Но полученият резултат ще ви хареса много.

Една от опциите може да бъде направена като права коса и леко навита. На чисто измита коса нанесете мускус за сила на звука. Отделете от едната страна на косата широка нишка и започнете да тъчете плитка. Може би имате опит в тъкането на плитка "Kolosok", и можете да направите без излишна помощ. Страничната част на косата е напълно възприета от плитка и образува асиметрична прическа. Профилът е прикрепен с невидими или малки фиби на тилната част.

Ако леко смените този вид коса и започнете да тъчете косата в плитка, като използвате брави по цялата страна и долния край, косата ще бъде особено привлекателна. За да направите тази версия на прическата е доста трудно. Вероятно е необходима помощта на приятелката, майката или експерта. Тази прическа, точно както предишната, пренасочва фокуса към едната страна. За косата са по-великолепни, - правят лесен старт по цялата дължина. Подредете креда със светлинна вълна. Фиксирайте косата си с лак. Тилната или временната част, ако желаете, може да бъде украсена с допълнителни аксесоари. Възхищавам се на резултата!

Ако преместите плитката на противоположната страна и леко разнообразявате косата си, образувайки куп или опашка на гърба на главата си - ще получим още един достоен вариант. Тази прическа е много елегантна. Може би ще бъде вечер или коктейл за вас.

Разделете, чиста, измита коса на страничната част. Едната страна на косата ще бъде по-дебела от другата. Леко навита коса, ще бъде по-лесно да стека. Използвайте предусилвател за сила на звука. Разделете косата на горната част за плетене на плитка "Kolosok". Можете да вземете голяма ширина. Всичко зависи от вашия поглед към тази коса. Започвайки да тъчете коса, вземете косата редуващо се, без да ги стягате. Когато тъчете всяка нишка, освободете я, като създадете обем. Вземете големи направления. Така че, плитка ще бъде по-обемна. Оставете плисето на гърба на главата или завършете от едната му страна. Прикрепете еластичната лента към цвета на косата. За по-бърз вариант можете да оформите опашка, чиито краища ще бъде възможно да втвърдите и сгънете къдриците, които образуват пакет. Ако правите без опашката, след това косата, като завъртите турникета, можете да легнете, като фиксирате винтовете.

Всяка от предложените опции за прическа, ще ви помогне да избягате от обичайните изображения и да "играете" с външния вид. Имате достатъчно търпение и резултатът ще Ви изненада приятно и моля!

Share:
Comments