Прегледайте модерните поли 2015

Колко не бихме искали да носим панталони, полата все още остава най-женствената подробност на нашия гардероб. Разбира се, в ежедневието панталоните са много по-удобни и практични, обаче, да се чувстват като истинска дама, една жена трябва поне от време на време да носи пола. Между другото, ако изберете правилния стил, тогава в него ще се чувствате свободни и спокойни. В новите колекции от 2018 г. бяха намерени поли на различни стилове. По-долу представяме на вашето внимание описанието на основните модни тенденции на поли 2018.

1.Макси свободно рязане

В продължение на няколко последователни сезона, изрязаните с прагове по права линия продължават да бъдат релевантни. Те са в състояние да визуално разширят краката си, особено ако те се носят с къси върхове, якета или якета.

модни маски поли 2018 2. Дългите прагове се люлеят

Не по-малко популярни са дългите издути поли. И в колекциите на някои дизайнери, например, Каролина Херера, Алис + Оливия и др. те са изработени от пъстри материали с цветен печат и се носят с по-ниска пола, която им дава обем. И в колекцията "Polo Ral Lauren" те са едноцветни (червено, оранжево, синьо, зелено и др.) И са комбинирани с къси топки от поло на същата сянка.

модерни извити поли 2018 3. Големи разрез

Друг модел на макси е прав и тесен поли с големи разфасовки. И те могат да достигнат до глезените и до пода. Това е много смел стил на поли, който само самоуверен, смела и безпрепятствена жена ще си позволи.

модни поли с рязане от 2018 4. Поли за бални

Ако преди това дългите многопластови поли бяха подходящи само за едно социално събитие или костюмна топка, днес дизайнерите им предлагат да носят дори в ежедневието, съчетавайки ги с дискретни върхове и дори ризи от мъжки парченца, както в колекцията на Ралф Лорън.

Модни рокли 2018 5. Пола с аромат

Сред пролетните колекции можете да намерите голям брой поли на този конкретен модел. Те могат да бъдат дълги и къси, но основната част са моливи, които достигат до средата на телетата. Модна къща "Трусарди" предлага къси поли с мирис на кожа, Хермано Шервино - пола, която едва покрива коляното, изработена от материали с цветове на леглото.

модни поли с мирис на 2018 година 6. Атлас и тюльматина

Друг модел на полите на полите, популярни през новия сезон, са двойните (двуслойни) излъчвания или полу-кекс. Долният слой е направен от плътен материал, например атлас, а горният слой е направен от прозрачен материал, например шифон, органза или тюл. Тези поли изглеждат много женствени, а една жена, облечена в пола на този стил, прилича на тромава пеперуда. В колекциите на Луиз Бекария и Холи Фултън, горният слой е покрит с апликация от цветни цветя, които изглеждат много красиви.

модни тюлски поли 2018 7. Стилът на 50-те

Много модерни буйни поли в стила на 50-те. Те могат да бъдат зашити от различни материали, дори дантели и кожа. Те обаче се произвеждат главно от плътни материали. Коланът на тези прагове рязко издърпва талията, което я прави по-тънка и тънка. Прекрасният подгъва крие недостатъците на фигурата в областта на бедрата. Въпреки това, тези поли са противопоказани за жени с широка талия.

Модни поли 2018 в стила на 50-те

 

8. Кратка основа под прозрачна дълга пола

В някои колекции са открити мини поли, които са "скрити" под прозрачен дълъг слой. Освен това, такава пола може да бъде елемент от бизнес гардероб, дори вечер и всеки ден.

модни поли 2018 от прозрачни тъкани 9. Плик с молив

Този сезон не губи своя молив за пола. С правилния избор на дължина, тя визуално може да изгради женска фигура. Практически всички бизнес двойки се състоят от яке с различни разфасовки и молива пола.

модни поли - моливи 2018 10. Балон

В колекциите на някои дизайнери бяха намерени поли-балони. Те са идеални за музикашики.

модерна балетна пола 2018 11. "Тенис играч"

Този модел изпъква - с малка кокетка и гънки с различни ширини - предпочитат да носят млади момичета с тънки крака. Обърнете внимание на модела от колекцията Just Cavalli, с широк колан, украсен с бутони. Украсени с мъниста, кристали, ремъци са една от основните тенденции на пролетния сезон.

модни къси поли 2018

12. Елементи на глем рок

Някои известни дизайнери, изглежда, направиха екскурзия в близкото минало и разнообразяват колекциите си с елементи от глем рок. Моделите на поли са украсени с различни метални нитове, змии, кожени вложки, катарами и др.

модни поли в стила на рок рок 2018 13. Мини поли поли

В същия стил кожените поли са изработени в различни цветове и различни материали, сред които има имитации на кожа на влечугите: крокодили и змии и др.

модни кожени поли 2018 14. Асиметрия

 Модерни преди 10 години асиметричните поли на полите отново стават релевантни.

модни асиметрични поли 2018 15. Трапез

Собствениците на красиви крака могат да похвалят улиците в къси поли-трапези. Те могат да имат гънки, да бъдат монофонични или многоцветни, кожени или тъкани, но те се съединяват със стил и дължина до средата на бедрото.

модни трапезни поли 2018 16. Plisse

Независимо от факта, че в Интернет често има бележки, че плисето вече не е на мода и се е отдалечило на заден план, в много пролетни колекции, например Salvator Ferragamo, Tim Weiland и други, няколко варианта на поли-плисе са представени наведнъж. Въпреки това, ако в предишни сезони имаше действителни дълги модели до пода, сега е в midi режим, въпреки че понякога има и мини-варианти.

модерна назъбена риза 2018 17. Що се отнася до елементите на декора, след това в тенденцията на пола с централни ципове, бутони и копчета.

18. Ефектът на 3D

През пролетта на 2018 г. ще бъдат във влака хищнически цветове, геометрични и цветни отпечатъци, грах, клетки, ивици, ярки абстрактни рисунки и етнически мотиви, но 3D отпечатъци са доста голям хит, както в колекцията на Марко де Винченцо. Други дизайнери използват различна техника, за да получат същия ефект на обема, използвайки като декор големи, многоцветни пластири, които покриват цялата повърхност на полата.

модни поли с 3D ефект 2018 Уважаеми момичета и жени, ако попълнете гардероба си с няколко от по-горе споменатите стилове на пола, тогава пролетното ви изображение несъмнено ще бъде модерно и подходящо.

Share:
Comments