Полата в формата на лале е най-добрият комплимент за

Поли от всички стилове и модели са влезли в живота на съвременните момичета. Те ви позволяват да създавате женски стил, да показвате краката или обратно да скриете някои от недостатъците, да изглеждате винаги модерни, елегантни и разнообразни. Сред модерните стилове се отличава пола-лале, чиито стилове позволяват да се избере подходящ за тънки и буйни момичета.

Избор на лале полата според фигурата

Със сигурност в гардероба на всяко модно съзнателно момиче има лале пола - прекрасна находка на модни дизайнери, която ни позволява да подчертаем фигурата и да отвличаме вниманието от проблемни области. Полата-лалета подчертава женствеността и позволява да я носят на млади момичета и дами от средна възраст. Тук цялата разлика се състои в дължината и обема.

Лалета на лалета: стиловете могат да се различават една от друга, в зависимост от това кой са предназначени. Лале полата с широк колан и значително стесняване до дъното с обем в горната част на бедрата, ви позволява да скриете широките бедра и да подчертаете или коригирате талията. Тази пола е идеална за пълноценени момичета и жени с типа фигура "круша", което обикновено е много трудно да се избере модел на полата.

Основното нещо е да изберете правилната тъкан, в този случай тя трябва да е лека и течаща, така че да не се натоварва фигурата. Тя ще изглежда страхотно като пола в комбинация с висока пета, която ще удължи фигурата и ще я направи визуално по-тънка. Дами с широки бедра се препоръчва да носят пола-лале с късо яке, което ще добави към имиджа на лекота и елегантност.

Полата-лалета може да бъде с различни дължини. Момичетата с тънки крака могат да препоръчват къси поли, които достигат до коленете или дори малко по-високи от тях, а за по-великолепните дами се издигат до средата на телетата или малко по-високо.

Не мислете, че лалето на лалета е подходящо само за публикуване. Има толкова много модели, които ви позволяват да го носите и работите.

Избор на модела за всички случаи

Пола-лалета: моделите дават възможност да изберете този или онзи вариант, подходящ за всички случаи. Ако изберете модел, изработен от черен материал, разреден с декоративни драперии, той ще бъде изключително на място дори и с най-строгия код за облекло, особено в комбинация с бяла блуза от обикновен разрез. Но ако искате почивка, трябва да дадете предимство на много различни модели - ярки, сочни и по-лесни.

Талидна пола: модели за лятото. Сред тях можете да изберете всяка фигура и най-придирчивия вкус. Съдия за себе си: по време на партито можете да носите лампа от лале, изработена от плат, боядисан с голям флорален орнамент или с размазване на всички цветове на дъгата, много широко на дъното и обемно на върха, с широк декоративен колан, допълнен с ярки принадлежности.

За да влезете в театъра, можете да носите многопластова флейта-лале, която ще създаде невероятно настроение - това е като пъпка, от която излизат краката!

С лампа от лалета трябва да носите леки модели блуза - нищо излишно, за да не натоварвате стилната пола! Тя може да бъде елегантна върха, плътна риза или скромна блуза от фин фланел, изобразяваща фигура - по-добре е, че горната част е монофонична и съответства на основния тон на полата. И, разбира се, не забравяйте за високите токчета, които ще допълнят елегантния силует, създаден от лампата на лалета! Нека тя да бъде грациозни фиби за миниатюрни момичета, или постоянни елегантни "очила" за момичета с плътен тен.

с какво да носят лале пола, снимка

Коя лале полата е идеална за пълен

Въпреки факта, че полата на такова рязане много добре крие дефектите на фигурата, някои видове лалета не са подходящи за пълни жени. Преди всичко, трябва внимателно да се избягват къси модели, особено ако краката не блестят с лекота и коленете - тънък. В допълнение, концентрацията на гънки и сглобки в най-проблематичната зона акцентира върху цялото им внимание и не се нуждае от голямо момиче. Ако преместите фокуса надолу, изберете пола под коляното.

Меките хлабави гънки перфектно скриват пълнотата на бедрата и заоблеността на корема, главното условие е главният им обем да не е концентриран на най-забележителните места, например на корема.

Ако една жена има много пухкави бедра, не можете да купувате модели с триизмерни гънки на бедрата, които образуват закръглени, вълнообразни линии - те значително разширяват линията на бедрата. С това допълнение, най-добре е да търсите лале поли с меки линии на сгъване на гънки.

От материалите е по-добре да изберете добре драпирани, меки, но плътни тъкани, избягвайки тънки трикотажни платове от вискоза и изкуствени влакна. Такъв фин трикотаж не само не крие характеристиките на пълната фигура, но напротив, ще подчертае, че с другата тъкан няма да бъде впечатляваща.

пола лале за пълна, снимка

Как рязане и материали за изпълнение влияят върху избора на лале пола

Пола от този тип може да се комбинира с различни неща, но различни материали и особености на изрязването налагат отпечатък върху избора на другари за комплекта.

Пола-лале от трикотаж, особено тънки и копринени, е по-добре да изберете хармоумни момичета. Тази опция е идеална за високи и тънки гънки, придават необходимата сила на звука и подчертават красивите линии на краката. За да акцентирате на драперии, горната част е да избирате плътно прилепнали, дори стегнати.

пола от лале от фланелка, снимка

Ако пола-лалета с надвиснала талия и дължината до средата на коляното е избрана от жена с дълга тяло и няколко къси крака, тя може изключително добре да настрои фигурата си, като визуално регулира пропорциите на фигурата.

Високата талия също ще отговаря на тези, които искат да я подчертаят - този силует прави бедрата по-стръмни и кръгли, така че дори не твърде тесната талия изглежда много по-малка, отколкото всъщност е. В същото време, ако една пълна или дори доста тънка и крехка жена има изпъкнала корема, моделът с висока талия може да я акцентира.

За тази категория най-добре е да носите лале полата без колан, дори и с малко по-ниска талия, която седи на ханша. Друг добър вид поли - лалета, които крият корема, имат кокетче отпред, гънките и сглобките в тях започват под кокетката. В резултат на това в най-изпъкналата част на корема има кръпка от гъста гладка тъкан, която "дърпа" силуета и тънки гънки започват под проблемната зона.

Всички поли от този тип са съчетани с прости върхове, монтирани блузи и якета, монтажни плетени неща.

пола на лале с надценена талия, снимка

Един от най-красивите и невероятни е лампата с аромат на мирис. Наклонените линии с драперии са много тънки и правят фигурата елегантен, дори крехък.

Но миризмата е хитър - ако е плитка, когато се движат подовете ще се разминават, показвайки си краката. Това може да е неподходящо поради вида дейност на жената и може също да покаже телесни дефекти, например много пълни бедра с тънък глезен или маркирани следи от целулит. За да избегнете това, трябва да изберете модели с силно замърсена миризма отвътре или с имитацията си. Външността от това изобщо не страда, но изображението ще е от полза само.

Комплексът отрязан на такава пола изисква чифт стилни, минималистични неща от добри, качествени материали.

пола на лале с мирис, снимка

Ако вашият гардероб все още няма лале полата, по-скоро изберете вашия модел. И веднага се наслаждавате на предимството на този стил - лампата на лалета е изключително комфортна, лесно съчетава други елементи на гардероба, прикрива добре елементите на фигурата - от прекомерно склонност и голямо пространство между хълбоците, до ездачите и близостта на краката. Той е универсален и удобен, както скоро ще видите!

Лале пола: модели и стилове

Share:
Comments