"не днес, скъпа, главата ми боли": най-ефективните женски

Нощта пада, двама на леглото, и той вече започва да бушува и търка ... Защо не подкрепи опитите си? Но как можеш да си представиш: първо прелюд (и аз вече почистех зъбите си), тогава той ще започне да се съблича в привързаност на страстта (и ленената е скъпа за мен, внезапно се счупи?), Тогава той ще падне надолу с цялата гравитация ... Е, след оскъдните или не, кръг: душ, миене на зъби, сметана, дресинг ... А на часовника вече след полунощ и утре рано за работа ... Може би, добре, този секс?

Ако наистина не искате (или искате да, но не и веднага), съветваме ви да използвате най-ефективните женски "оправдания". Те са изпитани по време и дори нашите прабаби, с тяхна помощ, оставиха брадат прадядовци в разочарование.

"Главата ми боли"

Е, това е лидерът на лидерите. Класика, действаща дори и при мъже с по-нисък ритъм. Необходимо е да изречете една фраза малко бавно, наполовина затворихте очите си и гримасахте. Декланирайте като ултиматум, така че няма други въпроси.

минуси: хитрините и средните мъже са се научили да развалят класиците с отговори като: "И имам таблетка за вас, сега ще се отнасяме към всичко". Знаеш ли кое е най-точно обратното? Ако наистина сте имали главоболие преди, "таблетът" помага.

"Трябва утре да ставам рано"

Извинение, което на всички възрасти е на второ място след "болната глава". Но тя работи почти толкова гладко. За да го произнесете, се нуждаете от малко раздразнение (в духа на "погледнете часовника, мъжката стая!").

минуси: особено досадни мъже могат да се опитат да убедят: "Е, ние сме бързи, пет минути." Ако не искате да се откажете, можете да "убиете" мачото с фразата: "И за повече не е в състояние?". След това има две възможности: или се втурват, за да докажат, или да се отвърнат и да наранят злобно.

"Ще ни чуят деца (майка, баба, леля Том от Саратов ...)"

Изключително средство, особено при срамежливи мъже. Една гледка как вратата се отваря в процеса, светлината се включва и всички роднини ви гледат с укор на вратата, ужасяващи я.

минуси: неприятните мъже практически не реагират на това извинение. Но "противоотровата" е: учтиво го помолете да чака, за да могат децата и роднините да заспят дълбоко. Само тихо и не отхвърляйте ръцете си! Може би това куче ще заспи в десет минути ...

- Как можеш да мислиш за секса, когато леля Том е болна в Саратов?

Няма значение, че леля Тома има хрема. Няма значение, че тя "се разболява" при всяка възможност, само за да предизвика съчувствие от състрадателни роднини. Основното нещо е да се увери, че оказва натиск върху съвестта на човек, справедливо ядосан от опитите му да тормозят. Как може той! Нечувствителен пън!

минуси: но какво ще стане, ако стане толкова възмутен, че не иска секс, докато леля Том не съобщи за радостно възстановяване? (в бъдеще, никога). Ами ако изведнъж искате секс? Така че внимавайте с това извинение.

Если отмазки не подействовали…

Смаяна с презрителни очи, понижавайки очите си към областта на слабините на мъжа

Всички знаем, че силата и размерът на достойнството на един човек са толкова болни, че могат да бъдат докосвани само по положителен начин. Всеки намек е удар под колана, в буквален и фигуративен смисъл.

минуси: бъдете внимателни с това. Прилагайте само мъже с нормално чувство за хумор и самочувствие. В противен случай часът е неравен, приятелят му ще бъде тъжно завинаги ...

Предполагам, че съм заспал

Ако човек не е перверзник и не упражнява насилие над спящи момичета, той ще глътне ... и отстрани. На сутринта ще бъда малко обиден, но знаем как да подобрим настроението му, нали?

минуси: Особено раздразнителен (или възбуден) човек може да започне да се събужда. Е, или не вярвайте в симулацията, особено ако започнете да хъркате и да размахвате много.

Вместо послесловия

Otmazyvaytes по-често, otmazyvaytes повече, но не забравяйте, че по-добре от добър секс може само да повторите добър секс. И можеш да спиш в напреднала възраст, ако не е добре.

Коментари

Виктор 10/22/2016 Добър човек за жена като лекар, защото по време на оргазъм цялото тяло на една жена прониква в най-силния поток от космическа енергия, в резултат на което всички клетки на организма са подмладени. За какво - безплатно, за разлика от различни кремове, балсами и операции. Но за тази жена трябва да има възможност да получи оргазъм, въпреки че много жени не са способни на това. Така че, според статистическите данни, 61% от жените никога не са изпитали оргазъм (фригидност), затова се опитват да се откажат от секса. Ако жената не иска да угоди на съпруга си, такава жена трябва да бъде хвърлена или да намери заместител отстрани. В същото време, от останалите 39%, само един трета опит оргазъм с всяка окупация на любовта. За да се коригира тази ситуация е възможно да се обучават женските мускули http://id-infoproduct.com/land/ladyssecret/?ab=1, или с помощта на еротичен масаж, или чрез намиране на адекватен човек. Павел 13/13/2016 Боклукът, а не статията Съпругата ми ме моли, но не ... вероятно не всички истински момчета, които принуждават жените да "пишат";) от щастие ...
Share:
Comments