Най-еротичното бельо с очите на мъжете (снимка)

Пазаруване - занимание, което носи много забавление за справедливия секс. Жените харесват процеса на избор и закупуване на нови модни неща и дрънкулки. По-голямата част от времето е необходимо, за да намерите дрехи, които да очароват любим човек и дълго време, за да фиксират страстния му поглед към себе си.

Красиво женско бельо - това е като оргазъм за мъже. Те не трябва непременно да го разбират и знаят какво се нарича този или този модел на гащичките. Само е достатъчно, че тя вълнува и може да даде настроение, което е необходимо за дълга и незабравима нощ на любовта.

Всеки отдавна е знаел, че мъжете обичат очите. И колкото и да е трудно да го признаете, но, да, преди всичко, една жена трябва да бъде привлекателна и секси, а всички други качества да се гордеят с мястото на заден план. Затова си струва да се поглезите любимите си не само с маркови меса на френски и pelmeni, но и с чисто нови комплекти бельо от различни видове и модели. :)

На какво да спрете избора си да задоволите любимата си? Какво предпочитат жените да виждат на жените си представители на силната половина на човечеството? В това ние сега трябва да разбера.

Деликатни дантели - къси панталони

Около 60% от мъжете искат да видят на половината си бикини от този стил. Защо са толкова популярни? И понеже не всички го харесват, когато най-"интересните" части на тялото са отворени. Много по-привлекателно е това, което е малко видимо, но все още не е налично. Секси панталони със свободна работа - шорти могат да възбудят фантазията на любимия ви, да събудят усещане за глад и желание бързо да освободят красивото ви тяло от всяко бельо.

Прозрачните къси шорти ще привлекат вниманието към тялото на притежателя си, защото чрез тях можете да видите интимни части и човекът не може да се въздържа от фантазията малко, което го прави още по-развълнуван.

Не е ли това основната цел на една жена? В крайна сметка, за тази цел те избират бельото си толкова внимателно.

Секси панталони с рязане

Тези бикини са абсолютната противоположност на шорти. Те са създадени, за да възбудят един човек от самия праг, както казват те.

Ако види любимата си в такива отворени бикини, той веднага осъзнава, че днес ще има една незабравима нощ на любов, изпълнена с дълги и насилствени оргазми. Такива отворени дрехи също са много популярни сред мъжете. Те смятат, че е еротично, защото може да бъде на жена дори по време на сексуален контакт.

Чорапи с рязане са предназначени за човек, който да ги види и докосне не само по време на прелюдията. Игралните бикини от този стил ще ви помогнат да се върнете в леглото на бившата страст. Те са тези, които ще бъдат тайното оръжие, с което можете да създадете интимния си живот без никакви ненужни проблеми и да го разнообразявате малко.

Покани корсетите

Не всяка жена мисли, че в гардероба трябва да има корсет, не само като бельо за приспособяване на фигурата. Повярвайте ми, да скриете недостатъците на фигурата, не е единствената цел на корсетите. Те могат да подчертаят и основните си добродетели, докато вълнуват партньор.

Една от най-еротичните фантазии на мъжете е фантазията, при която до тях идва брутална и решителна жена, облечена в здраво прилягащ корсет с яркочервен цвят. Такава жена определено знае какво иска и е готова да даде удоволствие на любимия й по всякакъв начин. Човек не знае какво да очаква от нея.

Сега тя може да му даде някои магически и насилствени оргазми и след няколко минути ще се превърне в роб и ще я накара да изпълни най-разочароващите си желания през цялата нощ. Искате ли да се превъплъти в такава сънна жена? Така че влезте в магазина и да получите най-секси корсет, който някога ще видите!

Заедно с корсет (на всякакъв цвят), черни чорапи ще изглеждат страхотно. Представете си само изненада и неустоимо желание в очите на любимия ви, когато ви вижда по този начин. Той дори не можеше да мечтае за по-добър подарък.

Изящни гащи

Куклите от този тип отдавна са популярни. Те могат да бъдат безопасно класифицирани като отворено и откровено бельо. Еротични ли са в очите на мъжките? Разбира се, да!

Ако корсетите и бикините с рязани не винаги са жителите на гардероба на всяка жена, тогава ремъците са много, много често там. За да накараш мъжа си и да го настроите на необходимата вълна, трябва да получите бикини, джапанки, които няма да изглеждат твърде често и незначително за любимия.

За да направите това, е по-добре да дадете предимство на класическите бикини за жартиери, които ще бъдат украсени с много мъниста, блестящи кристали или многоцветни пера (те могат да се люлеят малко по време на прелюдия).

Не толкова отдавна се появи нов модел от низ-С-низ (те се наричат ​​така, защото имат формата на буквата "С"). Те нямат странични гумени ленти, но на тялото се държат само с помощта на здрава и еластична рамка.

Този модел не може да остави безразличен и хладнокръвен партньор, защото той не е виждал точно и хората искат да научат всичко ново. Не лишавай любимата си от такова удоволствие.

Слабо отворен сутиен

Такъв невероятен и секси модел на сутиен, за съжаление, няма да отговаря на всички дами. Тя ще изглежда страхотно само на собствениците на малка еластична гръдния кош.

Цялата еротика на такъв сутиен е, че той има прозрачни вложки, които ясно показват зърната или всяка друга част на гърдата. Друг връх на отворената сутиен е, че чашките могат лесно да се разкопчат за миг.

Мъжете предпочитат този модел, защото не се налага да страдат в продължение на няколко минути в търсене на място, където сутиенът е разкопчан. Достатъчно е просто да хвърляте куките върху чашите - и гърдите на възлюбения ще се появи пред тях в цялата му слава.

Какво казва цветът на дрехите на мъжете?

Ако правилно изберете цвета на бельото, тогава можете да дадете на мъжа си нови нюанси на вълнение. Червеното бельо е свързано с мъже с любов, страст и ненаситност. Виждайки любимата си в бельото от този цвят, човекът осъзнава, че има работа с жена, която е изложена на експерименти и знае как да даде нереално удоволствие на партньора си.

• Жена, която предпочита черно бельо, хората виждат като комплексен човек, което ще бъде много трудно да се задоволи.

• Когато носи бяло бельо, жената може да донесе на човека цялата честност и искреност на чувствата си, готовност да насочи вниманието си единствено към удовлетворяването на близък, като забравя за себе си.

• Мъжете често не намират цветно бельо секси. Ако само това не е леопарден или тигров цвят - което обаче не е на мода сега.

Share:
Comments