Най-добрите филми за приключенията: как да избирате от

Филмите за приключенията винаги развълнуваха умовете на публиката, защото всяко приключение е невероятна история с неочаквано изкривяване на парцела и невероятни събития. Днес в ежедневието често нямаме достатъчно от тези емоции. Такива филми дават възможност да пътуват и да откриват нови места на планетата, да се притесняват за героите и да се надяват на щастлив изход.

«Атлантида»

Това е един от най-добрите приключенски филми. Мястото на действие е малък изоставен остров, към който се приближава шхуна на главния герой. Той трябва да остане на острова, вместо да се върне вкъщи. Младият човек очевидно се опитва да се скрие от някого. Това е мястото, където героят чака това приключение. Но вече в първата нощ той осъзнава, че безжизненият на пръв поглед парче земя има някаква ужасна тайна - с появата на тъмнината от океана на брега излизат ужасни същества, готови да разкъсат един човек. Един интересен парцел с впечатляващи специални ефекти чака зрителя. Техниката на снимките и необичайното въплъщение на нощните гости на фара ще донесат много удоволствие.

"Отмъстителите"

Най-амбициозният проект в киното. Зрителят ще се изправи срещу сблъсъка на множество светове, които ще започнат от различни краища на вселената, но завършват в Манхатън. Всички герои ще се съберат, за да се противопоставят на Локи, който иска да улови Земята и да пороби своите жители. Борбата му сега ще бъде много по-трудна, защото той открадва Тесаркт - неизчерпаем източник на космическа енергия. Играта на играчите във височина, графиките са невероятни, специалните ефекти също не разочароваха. Филмът е идеален за гледане с приятели.

«Два брата»

Прекрасен филм за гледане на семейството около две малки, разделени от хората в ранна детска възраст. Един от тях стига до английския пътешественик, а другият се намира в семейството на френския администратор и става жива играчка на сина си. В крайна сметка и двамата не се срещат със своите господари. Първото тигърче ще попадне в цирка, а брат му отива в подземната зоологическа градина, където се провеждат битки с диви животни. Един ден ще се срещнат на арената. Зрителите чакат неописуема красота на природата, най-трудните за стрелба и докосващи моменти, свързани с животинския свят. Струва си да се отбележи, че бюджетът на филма е 60 милиона евро. Филмът е най-доброто от категорията приключенски действия.

Казино Роял

Филмите на Джеймс Бонд винаги са били заслужено популярни. Всички както винаги. Той носи скъп смокинг, сред големите пари се чувства като риба във водата, все още е хладен, но още по-харизматичен с тридневна стърнища и подкупи, че не се страхува от никого, сам е готов да се изправи срещу целия свят и него плюе на мнението на някой друг. Зрителят чака много интриги, един изключително съгласуван сюжет за този жанр, отлична работа с камерата, белязана от престижни филмови награди и наистина добър актьорски състав.

"Господар на моретата: на ръба на Земята"

Какво момче не е мечтало да стане моряк и плаване! В основата на този филм е историята на военна планета, която е била нападната от неизвестен кораб, който се появил директно от мъглата. Въпреки тежките щети и загуби той успява да избяга от смъртта. Капитан Джак Оубри, прякор Лъки, решава да преследва врага и се втурва в преследването, което ще го отведе до края на света. Залогът е репутацията на Джак, живота му и живота на неговия екип. Гледайте този филм е едно пълно удоволствие. Най-хубавото от всичко е, че ще изглежда на големия екран, защото развлеченията и визуалният компонент са силните му страни. Така че има извинение да поканите приятели на киното.

"Има планини между нас"

Това е един от най-добрите филми за приключенията на миналата година, прекрасна адаптация на романа на Чарлс Мартин със същото име. Филмът е заснет само за 4 седмици на височина от 3000 метра при температура -38. Снимането е толкова ефектно, че ще бъде трудно да се откъснете от екрана. По време на самолетна катастрофа в планините, само двама оцеляват, Бен и Алекс. Ще намерят ли общ език, за да оцелеят в екстремни условия на планините? Няма кой да чака за помощ. Те ще трябва да пътуват дълго, където са заловени от опасността от замръзване. Страхотен филм, който просто превръща чувствата на зрителя.

«Нерв»

Историята за момичето V, което беше пренебрегнато, когато играеше в интернет, изпълняваше различни задачи, и денят ще дойде, когато отиде твърде далеч. Благодарение на играта тя става популярна в училището си. Но парите и славата могат да имат различна, по-тъмна страна. Ве се превръща в заложник на системата. Филмът е полезен за тийнейджърите и техните родители, защото интернет не винаги е асистент, той лесно може да се превърне в враг.

"Карибски пирати: мъртвите не разказват истории"

Това е продължение на приключенията на филми за пирати от Карибско море. Синът на Уил и Елизабет продължава историята на родителите си. Той мечтае да премахне проклятието на "Летящия холандец" от баща си. Но за това той трябва да се качи на кораб, заловен от пирати. Междувременно Джак Спароу се опитва да получи магически артикул. Какво ще стане с всичко това, прецени зрителя.

Джунглата

Филм за група приятели, които решават да отидат в непроходимите джунгли на Боливия и наемат местен водач. Но това пътуване в гората се превръща в истински кошмар. Дали главният герой ще оцелее в горите на Амазонка, оставен сам с дивата природа, зрителят ще трябва да се научи, като се наслади на един от най-добрите филми за приключенията.

«Лекарь: Ученик Авиценны»

Филмът не е само приключение, но и исторически, което го прави още по-интересно. Сцената на действие - Англия през XI век по време на инвазията на чумата. Младият мъж Роб се опитва да намери лек за тази инфекция. За това той трябва да отиде в Персия. Но в чужда страна много различни закони. Може ли един лекар да спаси хората от чума и да им спаси живота?

Филмите за приключения ни разказват за извънредните и загадъчни пътешествия на главните герои на места, където мнозина не са били и където по принцип човешкият крак рядко е ходил. Такъв филм винаги е придружен от опасности и изненади.

Share:
Comments