Момичето е кръстено на търговския център, в който е родена

Британ Ким Литън от окръг Бъкингамшир не е стигнал до болницата за майчинство и е родил на улицата, в близост до търговския център "Еден", удряйки лещите на камерите за наблюдение. 25-годишната майка била придружавана от майка си, която заедно с пазачите от търговския център трябваше да се роди. Най-големият син на млада жена, 4-годишният Луис, също присъства.

Ким ражда здраво момиче, което тежи малко над 2,7 килограма, и я нарече Лин Еден, в чест на търговския център. Честита майка възнамерява да запази записа от видеокамерите и в крайна сметка да покаже на дъщеря си. Тя няма да трябва да излезе с отговор на въпроса "Откъде идват децата?"

Жената казала, че в 11 часа сутринта тя е изчезнала от водата и тя се обади в болницата. Но й беше казано, че не можеш да бързаш, все още има време. Само четири часа по-късно й беше казано, че е време да дойде в болницата.

За охраната на търговския център, който трябваше да играе ролята на акушерки, най-напред изглеждаше, че жената е пияна. Осъзнавайки това, което се случва, те се втурнаха към спасението.

Майка Ким Литън заяви, че поради здравословни проблеми след раждането на по-голямото дете лекарите не са посъветвали дъщеря й да има деца отново. За щастие, бебето се е родило здраво, но след като беше на улицата, имаше ниска температура. Линейката взе майката и новороденото в болницата, където прекараха не повече от пет часа.

Между другото, друго момиче на своето време е кръстено на търговския център. Това е звездата на филма "Cloud Atlas" актрисата Холи Бари. Търговски център, наречен универсален магазин на Хале, се намира в родния си град на актрисата Кливланд в САЩ.

Share:
Comments