Модни тенденции от пролетта - лятото на 2016 - бански

Когато есенните ветрове започват да викат зад прозореца, не можем да не си спомним дните, прекарани лениво на слънчеви бани на слънце. За съжаление, не можем да върнем лятото, но пак можем да си припомним разплискванията на вълните в краката ни, соленият въздух на моретата и океаните. Докато все още пропускаме летните дни и се запознаем с новите тенденции на модерните бански костюми през 2016 г. Ще се запознаем с 26 тенденции в бъдещия летен сезон.

1. Бански костюми за предпазители

Бански костюми за бански ще станат тенденция на сезона, те могат да бъдат с всякаква форма и размер. Основната характеристика на сливания сезон за бански костюми ще бъде дълбоко деколте. Виждаме етнически отпечатъци и изображения на лъвове в шоуто на Сан Лоренцо. Разбира се, ако искате да добавите всички цветове на дъгата в стил, който изцяло запазва някои от стандартите, погледнете стила на 80-те години от Amapo. Виждаме и морски мотиви на подиума на Максим. Бански костюми на Инда изненадани от окото, превръзката и дълбокия деколте.

модерен бански костюм през лятото 2016, снимка

2. Бански с отрязъци

Може би те ще бъдат основната тенденция през 2016 г. по всички подиуми на света. Частите на тялото в тези бански са стратегически подчертани от наклонени линии и вдлъбнатини, разкриващи и демонстриращи повече от обичайното, като в същото време осигуряват достатъчна подкрепа.

Великолепните зелени гори бяха на сцената на Тори Правер, с висока фигура и отворени високи разфасовки на дъното на бикини. Комплектът беше допълнен с масивна огърлица от златни и сребърни цветове.

Друго изображение предлага Chromat с разфасовки в горната част на бикини, Acacia - високи бикини с много отрязъци отстрани.

3. Бански костюм с горнище

В магазините вече можете да видите бикини с шевове, въпреки че изглеждат доста необичайни. Наистина спряхме да обичаме комплекти с шевове отстрани, тъй като визуално увеличава талията.

Ударът върху гръдния кош прави образа необичаен, давайки невероятна секси бикини. Сан Лоренцо на набор от цвят каки с дълги ръкави направи ръба розов, създавайки още по-красив образ.

4. Бикини с висока форма

Една от най-ярките тенденции в бъдещия сезон за къпане е високата талия на бикини. Такива комплекти са невероятно популярни в Маями и Сао Пауло. Такива бански костюми вече бяха в миналия сезон, а много от тях реагираха нелегално за тях. Мара Хофман обаче демонстрира, че висока талия може да изглежда доста привлекателна при модели с висок растеж, подчертаващи техните форми. Комплектите с претеглена талия в Тори Правър изглеждат изненадващо елегантни, а Salinas носят флиртуващите нотки в оранжевия цвят на бикини.

5. Бански с отпечатъци

Разпечатките ще бъдат широко представени на всички бански костюми през 2016 г., включително на модели с дълги ръкави Belusso, Luli Fama. Фигури присъстват и в моделите, представени от Сан Лоренцо, Мара Хофман.

6. Бански с дълбоко деколте

По принцип тези бански костюми са сплотени. Деллетите бяха в тенденцията през 2018 година. Красивите и секси сетове бяха представени от MIKOH, обвързани с панделка на колана, и дизайнерката Luli Fama, с шевове в зоната на деколтето и етнически отпечатъци. Дълбоките деколтета също се появяват на шоутата на 6 Shore Road от Pooja, както и Runway Australia и Jewels + Grace + Allerton, които включват ходене на подиума на Mia Marcelle.

Gottex предлагаше бял бански с дълбоко деколте до нивото на корема, което може би ще се превърне в един от най-обичаните, докато цветните ивици на Цимерман ни карат да се влюбваме отново и отново в тази тенденция.

7. Бански с надути върхове

Такива комплекти са просто великолепни, с дълги ръкави, като например шоуто на Mia Marcelle или с окото, като San Lorenzo или с добавката на многоцветна тай-да техника на модния подиум на Runway Australia или с прекрасни отпечатъци от Belusso, което придава на снимачната площадка почти сюрреалистичен вид. Всички се влюбихме в елементите от акация с красиво подчертани рамене. Луксозният кожен комплект MIKOH е отличен пример за следващата тенденция от 2016 година.

модни отделни бански костюми от лятото на 2016 г., снимка

8. Бански в ретро стил

Те са популярни за няколко сезона, те ще останат в тенденцията през следващото лято. Всъщност ретрото никога не напуска подиума и винаги остава в модата. Ретро днес се изпълнява в различни ярки цветове с прозрачни вложки. За такива набори преобладаващата талия е характерна.

9. Бански без презрамки

Едно от най-интригуващите тенденции през лятото на 2016 г. е бански костюми без лента, където горната част на бикините не се поддържа допълнително. Виждаме тази тенденция в шоутата на колумбийския Тренд с малкия им връх, в Gottex в ретро стил, с отпечатъци от прекрасен тюркоазено покритие. Миа Марчел въведе лъскави комплекти и Runway Australia е тай-дай фигура в бяло и синьо.

10. Бански с ресни

Решетките ще бъдат в тенденция и следващия сезон върху дрехи, чанти, бански костюми. През 70-те години на миналия век е по-вероятно да се срещат по-рядко отколкото през 2016 г.. Раменете все още са абсолютно навсякъде и все още са на върха на модата. Ето защо виждаме великолепна ресничка на наборите на Лули Фама, Почахонтас или 6 Shore Road от Pooja.

11. Бански в стила на спортния шик

Те бяха една от основните тенденции през 2018 г., те остават на върха на модата и през 2016 г. Ние обичаме спортен шик и просто не можем да покрием всички съвременни дизайнери, които създават множества, които наблягат на спортни форми. Виждаме райета ръба на отделен къпане подхожда Acacia, големи съкращения от Хамак и красиво парче настройте Maaji, нежни класики от MIKOH и прекрасен бански костюм с дълъг ръкав от Maxim Magazine Worldwide бански костюми. Луксозният бледо розов цвят използва акация, докато дългите ръкави могат да направят всеки комплект наистина привлекателен, както бе демонстрирано от Belusso.

12. Бански с къдрици

Това е друга тенденция, която дойде от 2018 г. Ruches ще изглежда страхотно на ежедневните дрехи, но дори по-очарователно изглеждат на бански костюми. Тори Правър представи ретро изображение с бански костюм на едно рамо и Мара Хофман - бански костюм с вълни на върха.

13. Бански с дълги ръкави

Тенденции през 2018 г., те също ще бъдат в тенденция през 2016 г. Дизайнерите предлагат комбинирани бански костюми с дълги ръкави, с шорти, ризи, риза.

14. Кожени бански костюми

Кожата изглежда много хубава и стилна. Това е една от най-важните тенденции на следващото лято, с повишена сексуалност. Такива дизайнери на бански костюми създават с дълги ръкави, с изрезки по бедрата, с елементи на мрежа от хулигани и кокетни ресни.

15. Сексуално тюркоазено

Екзотичната и етническа тенденция се проследява в Luli Fama в тюркоазени комплекти, в които е невъзможно да не се влюбиш. Те подчертават перфектния нюанс на вашия тен.

16. Великолепен оранжев цвят

Един от най-ярките и най-интересни цветове е оранжев, във всичките му нюанси: от бледо праскова до червеникава нюанс на залеза. Този цвят се появява в комплектите с шнур от Luli Fama.

17. Класически монофонични бански костюми

Докато на модните подиуми на целия свят виждаме лудите тенденции на следващото лято, дизайнерите ни предлагат и класически монохромни бански костюми. Класическо черно от Сан Лоренцо, луксозно червено от бански костюми.

18. Бански с животински щампи

Вече харесахме отпечатъците на змийската кожа. Дизайнерите по целия свят го използват на своите комплекти. Сан Лоренцо обича животински отпечатъци и създава бикини с шарка на змия. Caffe Swimwear имитира скални риби.

19. Един бикини на рамото

Повечето бански костюми следващото лято в края на краищата, на две рамене. Но някои дизайнери решиха да направят разлика. Такива бански могат да бъдат увити около врата или да бъдат изпълнени като мрежест елемент на едно рамо.

20. Бикини с триъгълна деколте

Това са най-простите бански костюми, които се появяват през всеки сезон. Те ще бъдат модерни през лятото на 2016 година.

21. Бонуси

Голяма част от въжетата, заплетени цялото тяло, само страничните части или само бикини - е нова и много популярна тенденция за дизайнерите по целия свят.

22. Цветни отпечатъци

Невероятно женствени и флиртуващи комплекти все още ще се появяват на модните подиуми на романтични дизайнери.

23. Раирани бански костюми

Такива модели се предлагат на отделни бански костюми, дизайнерите не използват този дизайн.

24. Черната кралица

Великолепни монохромни бански костюми с мрежи, разфасовки, дълбоко деколте - всичко това ще ви позволи да станете кралица.

25. Бикини с панделки с панделки

Дизайнерите предлагат да допълват тези комплекти с орнаменти в стила на Boho.

26. Перфораторни комплекти

Плетените дрехи могат да бъдат като целия бански и неговите отделни части.

Както можете да видите, през пролетния и летния сезон 2016 ще имате огромен избор и ще можете да избирате модел на бански костюм според вашите предпочитания.

Фото сайта Fashionisers.com

Share:
Comments