Модерни прически за новия сезон

Кратка разфасовка "боб", прическа в стила на "пикси", "разкъсани направления" - кой каза, че това не е женско и не е секси? Такива прически постоянно си позволяват да признават красотата, сякаш подчертават, че тяхната убедителна женственост не е застрашена. Напротив, стилът на Twiggy се превърна в символ на специална привлекателна атракция и тази есен той отново се изкачи на подиума.

Дали жената има мъжки прическа? Този въпрос вече е бил даден положителен отговор, само трябва да се намерят най-подходящия образ и добър стилист. Moschino, Armani, Chanel, Yves Saint Laurent и много други модни къщи гласуват за "много кратък" и, в същото време, "разрошване" В тази прическа много плюсове. Вие изглеждате стилно, леко бохем, малко приключенски и много млад. Освен това можете да забравите за проблемите с липсващия обем или "неуспешния" стил. И стила на обличане с косата можете да използвате всеки от "ретро" на "пънк". Има само един "но": тази прическа изглежда най-вече на жени с тънка фигура.

Свикнали ли сте за по-женствена прическа? Не е проблем. Нека "момчето" на главата му стане малко "обрасли". И "спукване" се заменя с вълнообразна текстура.

Привикнали ли сте към гладко и твърдо наказание? По-добре да забравите за него тази есен. Същите разкъсани направления, къси брегове и филировка по цялата дължина - това е една тенденция. Между другото, ако тя леко прилича на клоун перука, тогава това е "най-много".

Каскада с нередуцирани зони и шафу в стила на 70-те години - тенденции, които са твърдо върнати в книгата. Между другото, не е случайно, че каскадата с вариации "Aurora" и "вълк", задържани в модерните фаворити в продължение на повече от две десетилетия. Модата на ретро стиловете от 80-те и 90-те години на миналия век вдъхна нов живот в тези подстригвания.

Стилистите на козметичния център "Noble Manor" в хода на последните новини за фризьорската мода и ще могат да ви вземат в следващия сезон най-добрите варианти за прически, коса и боядисване на косата.

Коментари

мощност 10/01/2016 Супер селекция! Благодаря ви!
Share:
Comments