Лунният календар на приходите за януари 2015 г.

Има специален указ на Петър Велики за календарите. Представете си, че той трябва да съдържа не само информация за дните от седмицата, но и за местоположението на луната в кварталите. Ние всички принадлежахме на Петър и сега с признание, а дамите от времето му изобщо не се възпротивиха на иновациите и бързо започнаха да споделят своето отношение. Най-малкото по отношение на външния вид, и по-специално - прическите. Луксозните календарни прически винаги са от значение, защото това, което може да е по-важно за прическите на жената? Това е просто красива прическа!

Затова нека да отбележим за януари 2015 г. два основни дни - пълната луна на 5 януари, в понеделник, нова луна във вторник, 20 януари. Интервалите между тези дни са изпълнени с голямо разнообразие от информация. Но е по-добре да третирате критичните точки с изключителна предпазливост. Помислете за благоприятни и неблагоприятни дни за различни процедури, свързани с косата, за да не се отдалечите на страхове и лоши предчувствия и в същото време да не пропускате предвидените в космоса дни за подобряване на външния вид и поддържане на красотата.

Полезно!

Налице е налично средство за отстраняване, което се показва на всеки ден от лунния месец за всеки знак на Зодиака - това е масаж на главата, например с кедрово масло. Нанесете върху скалпа и се разтривайте с кръгови движения. Оставете за няколко минути, след което изплакнете. Не забравяйте да гребете косата си (до 30 движения наведнъж).

Лунният календар на прическите за януари 2015 г. - подреждане на косата

Както знаете, вълна коса - деликатен въпрос, а не всички признаци на Зодиака благоприятно се отнасят до химически ефекти върху косата. Известен е със знака, под който косата се огъва от само себе си - това е Лео, през януари тя ни засяга на 8, 9 и 10 януари. И това означава, че в наши дни е възможно дори за момичета с абсолютно права коса да се направят доста къдрици - просто вятър влажна коса на косата къдрици и да ги сухи, за предпочитане на свободно място. Ако времето не е твърде голямо - използвайте сешоар.

Дишането на Луната ще бъде с нас в унисон и под съзвездията на Рака, Телец, Дев, Козирог, т.е. 11-14, 28-31 януари. Няколко дни е по-добре да не рискувате и да правите експерименти, особено върху развиващата се Луна, но можете да използвате леки методи и да направите себе си лека или биохимия. Трябва да се отбележи, че днес и затова нашите дами предпочитат безплатни методи за навиване.

Важно!

Не забравяйте, че химичните агенти са противопоказани при бременност, приемане на хормонални лекарства и след обезцветяване на косата за няколко тона.

Лунният календар на приходите за януари 2015 г. - оцветяване на косата

За боядисване на косата също си заслужава да се огледате наоколо. Тъй като някои знаци върху развиващата се Луна многократно засилват ефекта на боята. Това се отнася главно за първите 4 дни на месеца и последното десетилетие. Ако луната е в низходящ етап, това не означава, че времето е неблагоприятно за боядисване, то просто ще остане за по-кратък период от време.

Благоприятни дни под съзвездието Водолей, Телец, Рак, Лъв, Козирог:

• 1-4 и 20-31 януари, по-добре е да боите косата си в тъмни тонове;

• В средата на месеца от 14 до 19 е добре да ги обезцветете.

Неблагоприятни дни - под знака на Овен и Водолей (22, 23, 27).

Съвет!

За да придаде на косата весел и топъл златист цвят може да бъде с помощта на обикновена лайка лайка. За да направите това, направете отвара от 1 супена лъжица цветя, 1 супена лъжица коприва корени в 200 грама вода, разредете с вряла вода и се прилагат за косата, след това затопляне на главата за около 15-20 минути. Този метод е добър дори за пълнолуние и нова луна. Ще получите здрав блясък, слънчев сянка и в същото време - никакъв риск!

Лунният календар на приходите за януари 2015 г. - благоприятни дни за прическа

Тъй като първото тримесечие на растящата луна попада под съзвездието на Водолей след 20-ото, растежа на космите може да се използва за следващите допустими отклонения. В средата на месеца е доста благоприятно за тези дами, които обичат да имат косата прекрасно и дълго влагат в строга къса или средна подстригване. Така че, скъсайте с удоволствие под знаците на Дева, Лъв, Водолей, Скорпион, Телец и Рак: (1-4, 6, 7, 11-14, 28-31 януари).

Лунният календар на приходите за януари 2015 г. - неблагоприятни дни за прическа

Сред неблагоприятните дни, на първо място, обърнете внимание на пълнолуние и новолуние (от януари 5 и 20 януари). Тези дни препоръчваме да третирате косата си с народни средства, като използвате маски, отвари и инфузии. Косата ще стане здрава и копринена. Също така е добре да не се намали дълга коса и не се променят драстично в дните на косата Водолей, Риби и Овен (от януари 21-27), по това време можете да отрязвате само бретон и да ви даде форма на косата, така че да не привлече в живота си разочарование. Астролози отдават това на факта, че тези дни могат да бъдат превишаване на енергия, което би било трудно да се запълни.

Рецепта!

Обработката на косата може да се извърши с мед, лук и масло, смесени с пилешки жълтък. Приготвянето на чудо се приготвя непосредствено преди употреба: вземете всички съставки в чаена лъжичка и смесете с настъргания лук. Нанесете 60 минути преди да измиете главата си.

Заключение

Тези, които започват пътуването си до фризьорите с дата на лунния календар, вече започват да разбират как знаците на луната са в съответствие с нашето здраве. Кой не изпитваше копнеж за деня на пълнолуние или разбивка по средата на луната? Появата на пърхот и загуба на коса може лесно да се провокира, но е трудно да се бори с това. Ако това се случи, ще трябва да обърнете повече внимание на процедурите за лечение. И, разбира се, трябва да използвате лунния календар на прическите, който стои нащрек за здравето на косата ни.

Интересно!

Косата има три етапа на растеж на косата. В първия стадий на активен растеж клетките на папилата действат активно, след това растежът им се забавя и на последния етап практически спира. Под влияние на нова коса старата пада и целият процес, програмиран от природата, се случва отново. По този начин промяната в покритието на космите се наблюдава от 20 до 25 пъти през целия живот.

Share:
Comments