Кралски цвят - с какво да носите бургундска чанта?

Избирайки кафявите аксесоари, трябва да сте готови да се възприемат като необичайни хора и да имат оригинален вкус. За мнозина цветът на Бордо е ретро цвят, но дизайнерите казват, че бордото може да бъде много модерно, най-важното е да можете да го комбинирате правилно с неща от други цветове. Ако изберете бургаска чанта, например, трябва да внимавате да мислите през основния си гардероб.

С какво да се носи торбичка от бордо?

Цветът на Бордо очевидно не е подходящ за всички - има само един вид жени, които той върви без никакви резерви. Това са момичета от "зимен тип" с много светла прозрачна кожа, с изразителни тъмни очи с блестящ блясък и тъмна коса (брюнетки и тъмнокафяви жени).

Всеки аксесоар за крясък прави естествените цветове да се появяват с нова сила и ги прави още по-ярки. Но за да започне трансформацията, е необходимо аксесоарът да бъде разположен някъде близо до лицето, така че чантата от бургундски цвят е просто необходима, за да добавите бургундски шал, голяма брошка бурдо, или голямо цвете от същия цвят.

Тъй като бургундският цвят не може да бъде наречен прост, искаме да говорим за него, преди всичко като цвят за вечерни рокли. Ако вашият бургундски съединител буквално ви кара да се лутате с вашата текстура, можете да изберете тоалета само за него: получи стриктна черна рокля с отворени рамене, кратко, точно над коленете. Сложете под нея черни чорапогащи и сложете на раменете си блестяща крачка или шал с игото на най-добрия кашмир. Сигурни сме, че при вечерния прием няма да има никой, който да изглежда по-елегантен от теб!

  • Ако носите шалове - не вашия стил, можете спокойно да допълвате съюза от черна рокля и бордови портмонета с бордови обувки или каишка със същия сянка. Не забравяйте, че текстурата е също така важна - ако торбата е кожена, тогава допълнителните аксесоари трябва да бъдат изработени от кожа - колан, колан в косата или обувки, ако торбата е изработена от тъкан, аксесоарите трябва да бъдат текстилни.
  • С кожена чантичка от бургундски цвят, кадифени цветя, кадифени шалчета със същия нюанс, кадифена шапка, ботуши, ботуши, ботуши или обувки ще изглеждат много добре.
  • За да опресните цвета на керемидата, който понякога няма твърде положителни нюанси, нещата от пясъчните тонове - на фона на пясъчна рокля, наметало или бургундски изкоп, малка чанта и бургундски шал, ще изглеждат изключително впечатляващи! На този принцип на контраста могат да бъдат изградени комбинации от бургундски цветове с горчица, бежово, зелено.
  • Тъй като цветовият цвят на аксесоара често се нуждае от "компания" със същата сянка, можете да носите бикини с чорапогащници в чантата и дори да рисувате устните си с бургундско червило! Но такива опции са само за много смели момичета, които имат добър вкус и изчисляват най-малките детайли, от нюанса до формата на чантата.

Тъй като самият бордов цвят може да се умори, ако е прекалено много, не бихме препоръчали да давате предпочитание на големи торбички с тази сложна сянка (освен, че е много стилно светло бордо). Начинът, по който ще бъде малка чанта за всеки ден или елегантен съединител без ненужни декорации. Тези маски могат лесно да бъдат комбинирани с други принадлежности на този сянка, без да се страхуваме да претоварваме снимката с мрачни тонове, докато големи торбички от този цвят винаги изглеждат груби.

Може би най-стилната опция за дамска чанта е чисто бяла рокля или палто с копринен колан и бургундско червило. Или тук е друг вариант - бяло палто, бели високи ботуши, чанта за бира и бургундски шал. Бял цвят отлично засенчва безупречен тен, бургундски шал запълва окото със сияние и укрепва цвета на устните и косата. Не забравяйте, че невен не кафява, това ги прави по-големи и могат да подчертаят всички бръчки.

Както можете да видите, не е толкова лесно да избирате с какво да носите бургундска торба, защото този аксесоар често включва кардинална промяна на гардероба!

с какво да нося една бургундска чанта? ...

с какво да нося една бургундска чанта? ...

с какво да нося една бургундска чанта? ...

с какво да нося една бургундска чанта? ...

Share:
Comments