Хороскоп 2013

От времето на Древен Вавилон, астрологията е смятана за кралска наука. Той е предназначен само за владетели на древни империи. Днес всеки може да погледне в бъдещето, за да разбере настоящето и да избегне грешките от миналото. Небесните тела оказват определено влияние върху съдбата на всеки човек. Астрологията твърди, че вътрешният свят на човек, неговата среда, действия и дори характер определя зодиакалния кръг. Какво ще ни подготви 2013 година за любов, бизнес, ежедневие?

Известно е, че през 2013 г. "топката" ще бъде две големи планети - Сатурн и Плутон. Отговорник на Сатурн - кариера, йерархична организация, кариерно развитие. Плутон е жизненоважен в отношенията между хората. Под негово влияние всичко може драстично да се промени. Много от тях могат да променят професията, да определят други приоритети или да видят нови социални цели. Успехът ще зависи от приноса на другите за връзката и от начина, по който можем да управляваме този принос. Сатурн ще направи тези промени дълги, способни да повлияят на живота в бъдеще.

В духовните аспекти от голямо значение е любовта. Енергията на звездите ще насочи връзката към благотворителност, прошка, саможертва. Красивите ухажвания, материалната страна и социалният статус губят своето първостепенно значение, те ще бъдат заменени от дългосрочно привързване, основаващо се на безразличие и чувство. Много хора ще разберат, че много повече могат да бъдат получени чрез даване и не очаквайте нищо в замяна. В тази връзка, опасността нараства, за да не се виждат недостатъците на близките. Заблуждаващите, пиячите, неподходящите хора ще имат шанс и онези, които просто не могат да живеят без любов и да видят смисъла на живота в саможертва, ще се опитат да ги коригират с любовта си.

Втората половина на годината се характеризира с разширяване на семейството. Ще има много бракове, раждането на децата. Традициите, уважението към родителите ще бъдат оценени по-горе. Тези, които слушат мнението на старейшините, са по-малко склонни да свържат живота си с недостоен човек.

В годината на Тъмната водна змия, мнозина ще могат:

- Промяна на професията - Получаване на подкрепа и увеличаване на паричните постъпления или помощ от други хора - Вземете сериозно решение, рязко променете бъдещия си живот.

Студеният януари не трябва да обича и романтика. Ние ще бъдем по-привлечени от прагматичните отношения в брака и семейството. Дълбочините на чувствата, забравата и отклонението от реалността ще бъдат изключени. През февруари чувствата могат да станат по-отворени, романтиката отново се издига на хоризонта, много ще се влюбят или ще живеят в очакване на красиво любовно приключение. Всичко зависи от решението, което правите, а звездите ще ви дадат много възможности. Няма да има място за скука в тях. Първите пролетни дни ще дадат романтични дати, обявяване на любов. През май отношенията ще имат всички шансове за укрепване, мнозина ще решат да ги напуснат от много години, като дават предимство на силата и стабилността.

При утвърдените двойки нежната нежност и романтиката може да избледнеят отново. През юли можете да очаквате късмет по всички въпроси, просто пада върху главите ни! За благоприятни периоди астролозите отчитат времето до средата на август. Тогава ще има кратка почивка и отново отлични условия за партньорство и любов. Повечето бизнес дейности по това време ще бъдат направени под натиска на обстоятелствата. Ноември ще донесе нови предизвикателства. Обърнете внимание на мрачните предчувствия - това са само страхове от пробив в отношенията, които могат да доведат до умора, депресия. В края на декември ще донесе нови надежди и радости.

Хороскоп 2013 - Овен

Любимият от свобода Овен ще демонстрира независимост през цялата година. Настроението за романтика и любовни приключения едва ли ви дава желание да се ангажирате със сериозни задължения. Семейството Овен ще може да поддържа отношения, ако партньорите им спазват това право и не се намесват в импулси, които обичат свободата. Споровете могат да бъдат свързани само с неуспеха на Овен през този период, за да се дадат гаранции за стабилност или постоянство. Това може да е ново хоби, да влезе в работа с главата и да пренебрегне интересите на семейството. Овен, който не е свързан със сериозни взаимоотношения, тази година ще бъде по-лесно. В края на краищата те ще имат романтични приключения, получаването на неочаквани приходи, като се започне от март до средата на април. Това може да бъде добра подкрепа, защото през следващата година те ще трябва да сменят работата си или да възстановят изцяло бизнеса си. През следващите месеци евентуалните промени ще започнат да възбуждат Овен, но през септември бизнесът отново ще бъде в благоприятна светлина. През втората половина на годината е вероятно да има новини за попълването на семейството. Съветът на астролозите, базиран на местоположението на звездите за Овен, не трябва да се страхува от промяна, в противен случай животът ще продължи да се случва с големи загуби.

Хороскоп 2013 - Телец

За Тауру започва една година на сериозни и отговорни отношения. Има няколко възможности за развитие на събитията. Партньорите, които отдавна са в отношения, ще имат планове за бъдещето, включително да живеят заедно или да се женят. Обаче самотните Телец с желание да изградят такива връзки ще трябва да чакат известно време. Започването на сериозни взаимоотношения тази година ще бъде проблематично. Семейният Телец ще има възможност най-сетне да се съсредоточи върху кариерата си, тъй като семейството на Олимп ще страда от страстите. Намаляването на топлината може дори да доведе до известни страхове, че партньорът се отдалечава. Лошите семейни отношения ще останат много трудни тази година. Тези, които са в състояние на романтични очаквания, можете да се отпуснете и напълно да се насладите на възможността да отидете на дати, да се запознаете с нови партньори, не много дълбоко "гмуркане" във взаимоотношенията. Почти целият Телец ще бъде платен през първата половина на годината. Дори ако просто не искате да използвате шансовете си, парите могат просто да паднат от небето. Ще има много възможности за печелене. Звездите съветват "Телец" през новата година, за да се възползват от възможностите и да харчат пари за престижни покупки. Спестяването е неподходящо. Новата година ще започне с красив период, края на януари, а също и май и юни, ще бъдат най-благоприятните месеци за Телец. През втората половина на годината не се предвиждат никакви съществени събития, ви очаква рутинна ежедневна работа. Отпуснете се и направете всичко.

Хороскоп 2013 - Близнаци

Джемини чака изключително благоприятно време. Те няма да се включат в грозни рискови приключения. Звездите ще ги изпратят, за да комуникират само онези, които могат да посрещнат техните нужди. И стандартите на Близнаците са много високи в сферата на образованието и работата, социалния статус. Важни събития очакват онези, които вече са се срещали със своя партньор. Бракът не се превръща в изискване от страна на партньора, а напротив, самите Близнаци могат да имат постоянно желание да легитимират отношенията си, а дори и така, бюджетът да се разкъсва във всички шевове. И всичко, защото Джемини е много привързан престиж важно. За да се срещнем "красиво" е непрекъснатото състояние на ухажване на Близнаци. Най-благоприятните месеци в отношенията с противоположния пол са май и втората половина на годината. Работата ще бъде стабилна през цялата година. Трудните периоди - октомври, май и април са неутрални. Във финансово отношение най-успешните месеци са юли и декември. Кариерата ще бъде пресметната не само за ускоряване на правилата, но и за патронажа на началници, познати. Не пропускайте късмет.

Хороскоп 2013 - Рак

Реалните промени в новата година очакват Раков. Работа, кариера, професия - всичко може да се промени. Ще можете да изградите сериозни взаимоотношения с отговорно лице. Сила и нагласа за бъдещето компенсира липсата на романтика и страстни изповеди на страст и емоции се заменят с друг важен момент - достойнствата партньори сериозни намерения. Поради тази причина емоционалните ракови заболявания могат да прекарат само една година, защото в такива отношения те могат да се чувстват изоставени и безполезни за никого. Звездите се съветват да чакат в точното време, за да установят хармонична връзка, която най-добре отговаря на вашите нужди. Изпитванията се очакват и съществуват силни двойки, може да изглежда, че от тяхната връзка, топлината е изчезнала. Астролозите се препоръчват да се опитат тази година, не в ролята на любовници, а като отговорни партньори, които са се ангажирали. Тази година онези, които са разкъсани по два начина, ще могат да направят добър избор в полза на по-силни отношения. Що се отнася до кариерата, професията - Ракът е подходящо време за изпробване на нови методи. През февруари ще почувствате как неизбежно те идват при вас - промени, които диктуват време и които дълго сте чакали. През март-април ще има много малки събития, организационни моменти. Дори ако се противопоставяте на съдбата - през следващите месеци обстоятелствата все още ви принуждават да вземате решения, които предлагат трудна ситуация. През втората половина на годината Раков очаква ръст на популярност и авторитет. През декември хвърлете всички сили, за да разширите това влияние.

Хороскоп 2013 - Лъвове

Royal Lions в новата година ще се потопи в екстремни условия. Основните събития ще се проведат в сферата на семейството и дома. Някои ще започнат дълготрайни ремонти, изграждайки къщи. Особено добър период за това са летните месеци. Ежедневните задължения изискват всякаква отговорност и търпение. Някои членове на семейството могат да покажат недоразумение - не оставяйте тази стена между вас да стои. Младите лъвове могат да отбележат напрежението от страна на родителите, необходимо е да се извлече независимост с голяма трудност. Въпреки това трудностите при получаването на домовете им няма да им позволят да прекъсват връзката с родителите си. В брака Лео се преструва, че е лидер. Ако вземете решения сами, през февруари рискувате да предизвикате увереност или егоизъм на партньора си, остра критика. Още през март тези конфликти ще бъдат изгладени. Краят на пролетта и лятото като цяло ще бъдат гладки и благоприятни. През последните месеци на годината ситуацията в семейството ще бъде прекрасно. От октомври Лвов чака благоприятния период в любовта. В бизнеса или на работното място, ще трябва да изчистите вашето общество от ненужни хора - може би ще отхвърлите служители или сами ще намерите нова работа. Най-добрите отношения ще се формират в големи корпорации или мрежа от предприятия. Внимавайте да не се натъкнете на измамниците във финансовите въпроси. Финансовият успех чака Лвов от януари до март, през септември и декември, както и добри периоди - юни и юли.

Хороскоп 2013 - Дева Мария

Професионалната сфера на Dev през първата половина ще бъде истински разцвет. Това ще предизвика друго отношение към любящите взаимоотношения. Можете да се разделите с любовника си в случай, че връзката отдавна е преживяла и продължава с инерция. Рискът от раздяла също съществува, ако вашият близък не поеме успеха ви в промоцията на работното място. Намирането на баланс между любовта и бизнеса е много трудно, но звездите ви дават такъв шанс. Променете нагласата, покажете търпение и вероятността за скъсване ще намалее до нула. Самотната Дева може да се потопи в нова фатална страст. Опитайте се да се уверите в самото начало, че те не застрашават вашата кариера и личен растеж. Увлечението с недостоен човек може да унищожи много. Във финансовия план първата половина на годината ще бъде по-активна. Големи възможности за кариерно развитие, професионална самоконтрол ще се появят през февруари и май. През останалите месеци е рисковано да се вземат заеми - ситуацията с лихви може да се промени. Бъдете предпазливи и през октомври-ноември.

Хороскоп 2013 - Везни

За "Везни" годината ще започне много активно. Позицията на звездите влияе върху спокойствието в семейството, възможни са спорове, рязкост и безкомпромисност от страна на партньора. За да избегнете тези моменти, можете да планирате за това време, пътуване до почивка или да започнете да се занимавате с любим човек в обща кауза. Любовна история от самото начало на годината ще бъде много буря. През февруари отношенията ще се облекчат и вие ще изберете как да изградите взаимоотношения. Краят на годината също ще бъде много успешен. През останалото време звездите ще бъдат неутрални. Семейното Везни ще преживее решаващ период. Сатурнът, който обича свободата, ще донесе този знак на желанието да увеличи степента на свободата си. Тези хора, които изграждат отношенията си за доверие и взаимопомощ, не поемат никакви шансове. Най-добрите месеци са февруари, напрежението може да се засили през май, октомври-ноември. През втората половина на годината успехът в кариерата ще помогне да се разшири бизнеса, да се получи признание, слава. Като цяло, Везни може да се нарече в новата година като истински щастлив просяци. Най-обичаните мечти могат да се сбъднат през втората половина на годината. И през първите месеци е по-добре да си тръгнете за подготовка - да подобрите здравето си, да придобиете сила. Съветът на астролозите за Везни е да бъдат по-внимателни относно парите и да не правят нови дългове. Тъй като разписката за доходите ще се увеличи леко, по-добре е да отложите получените средства.

Хороскоп 2013 - Скорпионите

За "Скорпиос" звездите са подредени по такъв начин, че безразсъдните емоции и искреното разположение към хората ще намерят истински отговор от другите. Това увеличава шанса да се влюбите и да изпитате реципрочните чувства. Срещането на любим човек, готов да даде всичко на себе си за доброто на отношенията, ще направи Скорпионите по-отговорни за тези отношения. Цялата власт, дадена на Скорпион над хората, най-накрая ще бъде използвана за добри цели. Романтичният партньор в началото не може да поеме сериозно и трудно настроение, но скоро всичко ще разбере и връзката ще достигне хармония. Най-тежките месеци са февруари март и първата половина на април. Най-хармонични са юни и юли. Всичко това е вярно за професионалната сфера. Свободата при работа с бизнес въпроси ще ви позволи да се освободите от контрол над вашите началници и може би дори да промените работата си. През първото полугодие е възможно да получавате подаръци и парични бонуси, заеми с благоприятни лихви.

Хороскоп 2013 - Стрелец

Животът на Стрелеца е коренно различен от ситуацията на работа. "Свободата", като ключова дума във връзката на всички признаци в годината на змията, ще бъде особено важна за Стрелеца. Необичайните романтични познати на единичните Скорпиони ще доведат много срещи с изключителни хора. Непредсказуемостта на отношенията ще доведе до недоразумения, но ако успеете да постигнете разбиране, романтиката, чувствата и любовните игри ще се запознаят. Ясно правилните отношения са почти невъзможни тук, но това не изключва брака и създаването на семейство. В сферата на бизнеса няма да има значими събития. Неутралното подреждане на звездите в бизнеса ще постави Стрелцов по свой избор. Не се препоръчва да заемате пари през първата половина на годината, в противен случай няколко години по-късно рискувате да живеете само чрез изчисления по кредита, но през втората половина на годината финансовото положение ще ви позволи да разчитате на паричната помощ от други хора. Правилното използване на финансови средства ще ви позволи да обогатите себе си без обременяващи задължения. Най-благоприятните месеци са декември и юли.

Хороскоп 2013 - Козирог

Бизнес активност Козирогът ще бъде значително по-висок през първата половина. Ще има отлични възможности да организирате бизнеса си или да постигнете работата на вашите мечти. Ще има предложения за работа от престижни фирми, нови хоризонти ще се отворят на старото работно място. Делата на любовта ще се преместят в семейния сектор. Ако Козирог все още не е женен, не се предвиждат значими събития. Особено запомнящи се събития може да не се случват, но годината ще бъде запомнена от общо приятно впечатление. Семейството Козирозите могат да променят много в собствения си кръг. Някои дори могат да живеят в гостуващ брак или да отидат на дълъг бизнес път. Най-активните събития ще се развият през пролетта. През юли могат да настъпят по-значими събития, дори до брака с богата сватбена церемония. Козирозите - предприемачите ще могат да организират в своята държава нови длъжности, за които ще дойдат висококвалифицирани служители. Ще има възможност да покаже своите качества в един голям отбор. Успешен месец - февруари. Много работа ще бъде през март и юни.

Гороскоп 2013 - Водолеи

Активната планета на щастието ще даде на Водолея в новата година много познати в кръга на успелите хора. Можете да започнете афера с чужденец, популярен или известен човек. Съществуващите двойки ще намерят хармония, а може би и от тях се очаква да заченат дете. Красивите отношения ще бъдат одобрени от общественото мнение, възможно е романтичен празник в чужбина. От голямо значение за Водолея е успехът на партньора в социалния план. Дори ако партньорът идва от нисък социален слой, в обществото Водолей той расте и става завидна булка или младоженец. При безнадеждни случаи пара може да се разпадне. Самите Водолеи ще напредват много бавно в кариерата си, но те ще задържат достатъчно силно позицията си. Най-трудно ще постигне най-голям успех. Понякога те се признават с бонус плащания. Престижни парични поръчки, добри работни условия - използвайте всички шансове през януари-март и особено през юли.

Хороскоп 2013 - Риби

Състоянието на любовта няма да напусне емоционалните риби през цялата година. И накрая, те ще могат да изграждат успешни взаимоотношения, като инвестират в тях цялата си милост, любов, саможертва. Аспирация Риби, които дават, могат да ги заслепяват и да затворят очите си към истинското лице на партньора. Трябва да бъдете особено внимателни в самото начало на връзката, да не бързате, внимателно и съзнателно да приближите действията си. Самите риби предпочитат да бъдат в приказка. Знаците на неуспешен роман могат да бъдат заобиколени от илюзии и разочарования. За да избегнете това, звездите съветват през първата половина на годината да бъдат по-предпазливи и да се опитат да забавят събитията. През втората половина на годината може да се изгради по-стабилна връзка. Най-щастливите месеци са юни, юли, декември. В бизнес сферата ще премине спокойна година, всекидневната рутина ще затъмни повече или по-малко ярки събития. Най-активните месеци са от юли до октомври. През цялата година можете да очаквате изненади в брой, тази година приятна. Постъпленията от пари могат да се очакват през февруари, март, април. Те могат да бъдат разполагаеми доходи или нови източници за печелене на пари. По-интензивни месеци - октомври, ноември. Астролозите наричат ​​разпръснати Риби да бъдат по-внимателни, когато се занимават с електронни пари.

Share:
Comments